Povratak Doma Sportova idući tjedan!!!

rasprave o natjecanjima i aktualnostima u SOKAZ-u

Moderatori/ce: Moderatori,Predsjedništvo

Poruka
Autor/ica
ozvacic

Povratak Doma Sportova idući tjedan!!!

#1 Post Postao/la ozvacic »

Dragi stolnoteniski sokazoljupci i cijenjeni kolege,potpisan je ugovor o korištenju Doma Sportova od idućeg tjedna.Donešena je konačna odluka na Gradskoj skupštini grada Zagreba.Sve se vraća na staro.... :lux: :lux: :lux: :lux: :lux: :lux: :lux: :lux: :lux: :pivo: :pivo: :pivo: :pivo: :pivo: :pivo: :pivo: :pivo: :pivo: :partijana: :partijana: :partijana: :partijana: :partijana: :partijana: :partijana: :partijana: :partijana: :pingic: :pingic: :pingic: :pingic: :pingic: :pingic: :pingic: :pingic: :pingic: :gitara: :gitara: :gitara: :gitara: :gitara: :gitara: :gitara: :gitara: :gitara: :gitara: :gitara: :gitara: :jumping: :jumping: :jumping: :jumping: :jumping: :jumping: :amen:
Brod

#2 Post Postao/la Brod »

Mora da je Katanićka dogovorila.... :zubo:
Ako ti je slaba pamet,moraš imat jaku kičmu!
55

#3 Post Postao/la 55 »

Da, živjela naša šefica marketinga još barem 100 godina :zubo:
wolf
Kontakt:

#4 Post Postao/la wolf »

:confused: :confused: :confused: :confused: IB ...dakle stvarno ... :confused: :confused: :confused: jel to moj smajli ili tvoj :confused: kad se ga upotrebljava za naše supruge onda je "politički" korektan a kad se upotrijebi za šeficu onda nije :confused: daj se saberite moderatori ...
BTW jesi li provjerio da li ovaj Ozvin post odgovara istini ... jer trebalo bi ga pobrisat ako obmanjuje javnost :pfff: :banned:
Pale
Kontakt:

#5 Post Postao/la Pale »

I ja sam čuo nešto slično, ali ...
Dok ne vidim stolove u dvorani, čujem nabijanje loptica i vidim Martina , ništa ne vjerujem :D
Znam da ništa ne znam, ali... još uvijek više znam od onog koji ne zna da ništa ne zna!

Amerikanci su bijelci koji su natjerali crnce da se bore sa žutima za zemlju koju su uzeli crvenima ;-)
ozvacic

#6 Post Postao/la ozvacic »

wolf je napisao/la::confused: :confused: :confused: :confused: IB ...dakle stvarno ... :confused: :confused: :confused: jel to moj smajli ili tvoj :confused: kad se ga upotrebljava za naše supruge onda je "politički" korektan a kad se upotrijebi za šeficu onda nije :confused: daj se saberite moderatori ...
BTW jesi li provjerio da li ovaj Ozvin post odgovara istini ... jer trebalo bi ga pobrisat ako obmanjuje javnost :pfff: :banned:
...ovaj "Ozvin" post odgovara istini ;) :B: i nemoj da sumnjaš Wolfe,Ozva se nikad ne bi šalio s takvim nečim... :top:
Norrin

#7 Post Postao/la Norrin »

To je super vijest.:s:
Na kraju će ispasti da imamo više velikih dvorana nego ikad. :lux: :cheer:
ib
Site Admin
Kontakt:

#8 Post Postao/la ib »

Čuo sam i ja jučer od Pospe. :tulum:
pimpl

#9 Post Postao/la pimpl »

...ljudi, malo normale nije nikoga ubilo...tjeraju nas van godinama, a sad nas puštaju nakon nekoliko mjeseci...istom logikom se može tvrditi da se od velikog i tvrdog može dobiti rak grlića maternice...
ib
Site Admin
Kontakt:

#10 Post Postao/la ib »

Ma i meni djeluje dosta optimistično vijest, vidjet ćemo. Tko zna ko živ ko mrtav nakon lokalnih ionako. :ne zna:
dario-zg-zapad

#11 Post Postao/la dario-zg-zapad »

Kaj se moze besplatno igrat kad se tako veselite ??? :lux:
jopelin

#12 Post Postao/la jopelin »

Prilikom posjete humanitarnom turniru za malu Noru u nedjelju 10.02.gradonačelnik Milan bandić zakazao je sastanak sa našim savezom.

OBEĆANO - UČINJENO

Predsjednik HSTS Zlatko Pospiš i glasnogovornik Stanko Eskolić na jučerašnjem sastanku dobili su podršku gradonačelnika Milana Bandića koji je odlučno stao na stranu našeg stolnog tenisa.

Dvorana III vrača se stolnom tenisu i već jučer odobren je ulaz i namještanje dvorane stolovima i ostalom opremom za treninge.

Hvala gradonačelniku, čelnicima gradskog ureda za obrazovanje,kulturu i šport te Zagrebačkom športskom savezu, a na nama je da opravdamo
i dokažemo vrijednost Hrvatskog stolnog tenisa.
Norrin

#13 Post Postao/la Norrin »

U nadi da je to trajno riješeno :top: :lux: :s:
Pale
Kontakt:

#14 Post Postao/la Pale »

Llijepo :top: :top:
Znam da ništa ne znam, ali... još uvijek više znam od onog koji ne zna da ništa ne zna!

Amerikanci su bijelci koji su natjerali crnce da se bore sa žutima za zemlju koju su uzeli crvenima ;-)
Dren

#15 Post Postao/la Dren »

Norrin je napisao/la:U nadi da je to trajno riješeno :top: :lux: :s:

a ne predizborna kampanja? :eek: :zubo:
Brod jr.: najbitnije je da kad pokušaš uvaljat nekaj"stranog" nekom stranom ak taj strani odgovori nekom stranom igrom,onda mu ziher odgovoriš sa nečim stranim!!!
Pale
Kontakt:

#16 Post Postao/la Pale »

Norrin je napisao/la:U nadi da je to trajno riješeno :top: :lux: :s:
Trajno možda da , ali za koga :confused: Bandića ili...????

Norrin

#17 Post Postao/la Norrin »

:pfff:, ma kakva predizborna kampanja.
Da su bar izbori svaki dan, bilo bi dvorana svuda. :top:
Pale
Kontakt:

#18 Post Postao/la Pale »

Dali se vraća cijela dvorana III ili samo prva polovica???
I dali će opet moći igrati "sokazovci" tekme i uzimat termine za treninge???

dario-zg-zapad

#19 Post Postao/la dario-zg-zapad »

Mi može netko pojasnit koja ce bit namjena te dvorane, znam da ce se igrat stolni tennis... al nije mi jasno cemu se određeni ljudi tu vesele kad dvorana ima po zagrebu dosta za iznajmit platit i igrat.

Pretpostavljam po tom da ce se moc narucit i doc besplatno igrat ???
55

#20 Post Postao/la 55 »

Norrin je napisao/la::pfff:, ma kakva predizborna kampanja.
Da su bar izbori svaki dan, bilo bi dvorana svuda. :top:
Ostvarilo se ili ne, nakon današnjeg vikend turnira ipak je sasvim sigurno da se radi o predizbornoj kampanji :brukica: :brukica: , i to bez imalo sumnje! :ne zna:
Svejedno, pozdravljam tu odluku i veseli me misao da će se doista i ostvariti! :top: :lux:
Odgovorite