SOKAZ forum
Povratak Doma Sportova idući tjedan!!!
Moderatori/ce: Moderatori,Predsjedništvo
Povratak Doma Sportova idući tjedan!!!
Dragi stolnoteniski sokazoljupci i cijenjeni kolege,potpisan je ugovor o korištenju Doma Sportova od idućeg tjedna.Donešena je konačna odluka na Gradskoj skupštini grada Zagreba.Sve se vraća na staro....

BTW jesi li provjerio da li ovaj Ozvin post odgovara istini ... jer trebalo bi ga pobrisat ako obmanjuje javnost
I ja sam čuo nešto slično, ali ...
Dok ne vidim stolove u dvorani, čujem nabijanje loptica i vidim Martina , ništa ne vjerujem
Dok ne vidim stolove u dvorani, čujem nabijanje loptica i vidim Martina , ništa ne vjerujem
Znam da ništa ne znam, ali... još uvijek više znam od onog koji ne zna da ništa ne zna!
Amerikanci su bijelci koji su natjerali crnce da se bore sa žutima za zemlju koju su uzeli crvenima ;-)
Amerikanci su bijelci koji su natjerali crnce da se bore sa žutima za zemlju koju su uzeli crvenima ;-)
...ovaj "Ozvin" post odgovara istiniwolf je napisao/la:![]()
![]()
![]()
IB ...dakle stvarno ...
![]()
![]()
jel to moj smajli ili tvoj
kad se ga upotrebljava za naše supruge onda je "politički" korektan a kad se upotrijebi za šeficu onda nije
daj se saberite moderatori ...
BTW jesi li provjerio da li ovaj Ozvin post odgovara istini ... jer trebalo bi ga pobrisat ako obmanjuje javnost![]()
- dario-zg-zapad
Prilikom posjete humanitarnom turniru za malu Noru u nedjelju 10.02.gradonačelnik Milan bandić zakazao je sastanak sa našim savezom.
OBEĆANO - UČINJENO
Predsjednik HSTS Zlatko Pospiš i glasnogovornik Stanko Eskolić na jučerašnjem sastanku dobili su podršku gradonačelnika Milana Bandića koji je odlučno stao na stranu našeg stolnog tenisa.
Dvorana III vrača se stolnom tenisu i već jučer odobren je ulaz i namještanje dvorane stolovima i ostalom opremom za treninge.
Hvala gradonačelniku, čelnicima gradskog ureda za obrazovanje,kulturu i šport te Zagrebačkom športskom savezu, a na nama je da opravdamo
i dokažemo vrijednost Hrvatskog stolnog tenisa.
OBEĆANO - UČINJENO
Predsjednik HSTS Zlatko Pospiš i glasnogovornik Stanko Eskolić na jučerašnjem sastanku dobili su podršku gradonačelnika Milana Bandića koji je odlučno stao na stranu našeg stolnog tenisa.
Dvorana III vrača se stolnom tenisu i već jučer odobren je ulaz i namještanje dvorane stolovima i ostalom opremom za treninge.
Hvala gradonačelniku, čelnicima gradskog ureda za obrazovanje,kulturu i šport te Zagrebačkom športskom savezu, a na nama je da opravdamo
i dokažemo vrijednost Hrvatskog stolnog tenisa.
Dali se vraća cijela dvorana III ili samo prva polovica???
I dali će opet moći igrati "sokazovci" tekme i uzimat termine za treninge???
I dali će opet moći igrati "sokazovci" tekme i uzimat termine za treninge???
Znam da ništa ne znam, ali... još uvijek više znam od onog koji ne zna da ništa ne zna!
- dario-zg-zapad
Ostvarilo se ili ne, nakon današnjeg vikend turnira ipak je sasvim sigurno da se radi o predizbornoj kampanjiNorrin je napisao/la:, ma kakva predizborna kampanja.
Da su bar izbori svaki dan, bilo bi dvorana svuda.
Svejedno, pozdravljam tu odluku i veseli me misao da će se doista i ostvariti!