ib, wolf i 55 zaćetaju geekovu temu pa dobiju što su tražili

preporuka filmova, razmjena salveta i životinjskog carstva, iskustva s unucima

Moderatori/ce: Moderatori,Predsjedništvo

Poruka
Autor/ica
ib
Site Admin
Kontakt:

ib, wolf i 55 zaćetaju geekovu temu pa dobiju što su tražili

#1 Post Postao/la ib »

geek je napisao/la:Bumo svi spinali ko šašavi i kao takvi ušli u Europu.
:jumping: :rofl:
Zadnja izmjena: ib, dana/u sri vel 13, 2013 10:26 pm, ukupno mijenjano 1 put.
wolf
Kontakt:

#2 Post Postao/la wolf »

A tu si ti , za to imaš vremena :azdaja: a kaj je s rezultatima zadnja dva turnira :confused: vidiš da je Drenov izvještaj više nego skroman (da ne spominjem fiftifajva ,totalno je izgubio volju za pisanje na forumu :rofl: ) :zubo: trebaju nam potpunije informacije :zubeki:
55

#3 Post Postao/la 55 »

Ma slušaj ti ove vučine :azdaja: ... mogao si navratiti na koju :pivo: pa bi se i sam uvjerio u rasplet turnira... ja ga nisam vidio jer sam prebrzo ispao :brukica: , počokljo me Vjeko Miler :cekicem: , nisam baš bio jako dobar :E: , pokazao sam dva lica u meču :o , prvo je bilo :mirko: , a drugo kako i treba :O: :facepalm: ... k'o pravi čokljavac :retaj: ! :rofl: :rofl:
Pale
Kontakt:

#4 Post Postao/la Pale »

btw; dase vratimo temi ;Petre da si imao Tibhar evolution nebi izgubil :D
Znam da ništa ne znam, ali... još uvijek više znam od onog koji ne zna da ništa ne zna!

Amerikanci su bijelci koji su natjerali crnce da se bore sa žutima za zemlju koju su uzeli crvenima ;-)
55

#5 Post Postao/la 55 »

Da :nene: ... Kod 2-0 u setovima i 10-9 u trećem setu pogodio bih za odlučujući poen! :bonk:
ib
Site Admin
Kontakt:

#6 Post Postao/la ib »

wolf je napisao/la:A tu si ti , za to imaš vremena :azdaja: a kaj je s rezultatima zadnja dva turnira :confused: vidiš da je Drenov izvještaj više nego skroman (da ne spominjem fiftifajva ,totalno je izgubio volju za pisanje na forumu :rofl: ) :zubo: trebaju nam potpunije informacije :zubeki:
Pa jooj evo, i sam znaš da nisam stigao preko vikenda. :rolleyes: :plokplok:
55

#7 Post Postao/la 55 »

Bravo ib :cheer: :lux: , spasio si me beskonačnog tipkanja :komp: kako bih Bolfiju opisao u kakvoj je formi koji čokljoligaš :rofl: :rofl: ...
Bolfi, vidimo li se u subotu? :headbang: :gitara: :banana:
geek
Kontakt:

Tibhar Evolution

#8 Post Postao/la geek »

Lijepo molim webmaster-a da sve postove koji nemaju nikakve veze sa navedenom gumom, uključujući svoje, preseli već negdje, gdje smatra shodno.
Butterfly Jonyer-H FL
FH: DHS Hurricane3 Neo H37 2.1
BH: DHS Hurricane3 Neo National 2.2
中國膠 (KINESKE GUME)
wolf
Kontakt:

#9 Post Postao/la wolf »

55 je napisao/la:Bravo ib :cheer: :lux: , spasio si me beskonačnog tipkanja :komp: kako bih Bolfiju opisao u kakvoj je formi koji čokljoligaš :rofl: :rofl: ...
Bolfi, vidimo li se u subotu? :headbang: :gitara: :banana:

Ako će ikako biti moguće (Tibhar evolution ) vidimo se u subotu (Tibhar evolution ) :top: Bilo bi dobro da i Miki dođe (Tibhar evolution ) da bar imam nekog za dobit(Tibhar evolution ) :rofl:

P.S. geek jel ovak dobro :confused: :zubo:
Lin Chi Na

#10 Post Postao/la Lin Chi Na »

:rofl: :rofl: :rofl: :s: :lol:
ib
Site Admin
Kontakt:

#11 Post Postao/la ib »

evo geek!

sry :O:
Brod

#12 Post Postao/la Brod »

kakav bezobrazluk.... :D

Kvarit čovjeku monolog o Tibhar Evolution nekakvim nebulozama! :rofl:

Kamo ide ovaj svijet.... :nene:
Ako ti je slaba pamet,moraš imat jaku kičmu!
Iceman

#13 Post Postao/la Iceman »

e jeste ludjaci:-P :rofl:
I must not fear. Fear is the mind-killer. Fear is the little death that brings total obliteration. I will face my fear. I will permit it to pass over me and through me. And when it has gone past I will turn my inner eye to see its path. Where the fear has gone there will be nothing. Only I will remain.
55

#14 Post Postao/la 55 »

Sorry, Geek :rolleyes: ... ne daj se ti isprovocirati od ovih pijanaca iz jazbine :zivili: :drunk: ... Dren, benaj ih s troluma, ne može to tako! :lol: :lol: :lol:
Dren

#15 Post Postao/la Dren »

stali su na vrijeme. izvadio sam ban u pripremi za prvog koji napiše da je probao tu gumu al da mu je orbit bolja :cry:
Brod jr.: najbitnije je da kad pokušaš uvaljat nekaj"stranog" nekom stranom ak taj strani odgovori nekom stranom igrom,onda mu ziher odgovoriš sa nečim stranim!!!
wolf
Kontakt:

#16 Post Postao/la wolf »

Dren je napisao/la: probao tu gumu al da mu je orbit bolja :cry:
OK je orbit , ali s kojim okusom :confused: winterfresh? :rolleyes: :zubo:
55

#17 Post Postao/la 55 »

Danas sam s tri winterfresh dražeje neutralizirao vrlo kvalitetan zadah bijelog luka iz svojih pregladnjelih usta :brukica: , znači li to da je orbit winterfresh ČEŠNJAK-KILLER? :rofl: :rofl: :zubo:
Lio

#18 Post Postao/la Lio »

Haa haaaa..e ludaci jedni :lol:
Brod

#19 Post Postao/la Brod »

55 je napisao/la:Danas sam s tri winterfresh dražeje neutralizirao vrlo kvalitetan zadah bijelog luka iz svojih pregladnjelih usta :brukica: , znači li to da je orbit winterfresh ČEŠNJAK-KILLER? :rofl: :rofl: :zubo:

Dobre su te winterfresh,al ja osobno preferiram one zelene five(evolution) koje su mi dosta mekše pri žvakanju a jednako dobro neutaliziraju kako češnjak tako i luk!(ne znam jel to do topšita ili tjuninga :ne zna: )
Preporučio bi ga svima koji ne znaju što bi žvakali,jer evo čitam malo po stranim forumima,hvale ga i njemci i amerikanci,pa onda mora da je dobar! :E:
Iskreno,ne znam kaj se žvače u Kini,tamo jedu pse,sad ne znam jel s češnjakom il bez,al mora da je zadah gadan! :D
Ako ti je slaba pamet,moraš imat jaku kičmu!
Loptica Pong

#20 Post Postao/la Loptica Pong »

Meni Orbit niš ne valja. :mad: Dobro mi se pokazala Goog Year Duragrip 105/70R13T. Osim što je napravljena prema inovativnim tehlologijama, posebno je osmišljena da se nosi s pritiscima neprestanog zaustavljanja i ponovnog kretanja. Ima usmjereni profil i daje odličnu trakciju. :top:
Cijena je isto odlična (na popustu za 149,99 kn), jedino što je ima samo u crnoj boji. :rolleyes:
:skace: :skace: :skace:
Odgovorite