Ukidanje prasica u SOKAZ-u

rasprave o natjecanjima i aktualnostima u SOKAZ-u

Moderatori/ce: Moderatori,Predsjedništvo

Poruka
Autor/ica
zmilko

#1 Post Postao/la zmilko »

BRAVO UTRINE,POBJEDA JE ZASLUZENA.
ALI SPREMAM SE OTVORITI POST SAMO NEZNAM U KOJO RUBRICI,PA MOLIM SAVJET.
DAKLE UKINUTI PRASICE I PONOVITI POEN. KAO I KOD NECA,TAKO DA SAMO CISTI POENI BEZ RUBOVA STOLA I MREZICA OSTAJU KAO POENI KOJI SE BROJE.
mi rekli smo si zbogom govoreć doviđenja
https://www.youtube.com/watch?v=WfgVpt01aVI
Lin Chi Na

#2 Post Postao/la Lin Chi Na »

Ma nema šanse, pa pola poena bi se ponavljalo. nevalja prijedlog! :rolleyes:
Norrin

#3 Post Postao/la Norrin »

Prijedlog od g. Milkovica mi zvuci poznato, iz mog prakticnog iskustva dosad se pokazalo da je u mecu bez prasica osoba koja se zalila na prasice uglavnom imala vise prasica. :rolleyes:
Mislim da bi stolni bez prasica bio dosadniji, u svakom slucaju.
Koki
Kontakt:

#4 Post Postao/la Koki »

Nije štos u zanimljivosti. Stvar je u tome da bi mogao kada izgubiš poen reć da je bila prasica a drugi veli da nije..

koji đumbus...
zmilko

#5 Post Postao/la zmilko »

pa onda i nec mozda nije nec itd.
ofside u nogometu nije ofside itd
serva je ili nije iz ruke itd
sve se moze svakako tumaciti.
vodim se postavkom da ako je nec i ponavljas servu isto tako ponavljas poen u slucaju prasice, a ne gubis radi (ne)srece.
Dren

#6 Post Postao/la Dren »

mislim da je puno bolja opcija da se nauči vraćat prasice.
Brod jr.: najbitnije je da kad pokušaš uvaljat nekaj"stranog" nekom stranom ak taj strani odgovori nekom stranom igrom,onda mu ziher odgovoriš sa nečim stranim!!!
zmilko

#7 Post Postao/la zmilko »

a da ukinemo nec. pa cemo počet učit kako vratit nec.
sux

#8 Post Postao/la sux »

ja bih svaku prasicu nagradio sa barem 2 poena! :lol:
zmilko

#9 Post Postao/la zmilko »

ma ja znam jednog koji cilja prasice.kad ne napravi prasicu čudi se: a kak sam to fulal,pa to nije moguće.
ma ja bih mu na te fulane dal po dva boda a na pogođene prasice uzel tri.
Topspin

#10 Post Postao/la Topspin »

Poznam nekoliko njih, koji drame kada se prasica dogodi. Padne pravi repertuar pogrdnih riječi :) ,
moj prijedlog je da ti osnuju ligu gdje ne vrede prasice,
ali mislim da to nebi bio kraj problemima, nastavili bi dramiti dali je bila prasica ili ne, hahahaha, nebi bilo ništa bolje :zvrko:
hm, možda bi dramljenje oko prasice bolje objasnio g. Freud :ne zna:
Pale
Kontakt:

#11 Post Postao/la Pale »

Topspin je napisao/la:Poznam nekoliko njih, koji drame kada se prasica dogodi.
hm, možda bi dramljenje oko prasice bolje objasnio g. Freud :ne zna:

Ili gospon Fioliccccc
Znam da ništa ne znam, ali... još uvijek više znam od onog koji ne zna da ništa ne zna!

Amerikanci su bijelci koji su natjerali crnce da se bore sa žutima za zemlju koju su uzeli crvenima ;-)
zmilko

#12 Post Postao/la zmilko »

ma gospodo ovo je važna problematika a vi se zezate.pa kak možete to radit.
freud kontra fiolić!!!
a sad ozbiljno. zašto se ponavlja poen kad lopta dotakne mrežu kod serviranja,ali ne i kod trajanja poena.
serviram lopta dotakne mrežicupromijeni smjer, protivnik fula a sudac kaže nec(let) i ponovitepoen. serviram protivnik vrati,ja udarim loptu,lopta dotakne mrežu promijeni smjer protivnik ne vrati i sudac sudi poen za mene.
kao u vicu o ivici i učiteljici.ivica szoji na hodniku i ponavlja : ma gdje je tu logika.nailazi ravnatelj i pita ivicu...a ovaj odgovara. ja sam prdnuo u razredu,učiteljica me istjerala a ona je ostala u smrdljivoj prostoriji.
Koki
Kontakt:

#13 Post Postao/la Koki »

zmilko je napisao/la:ma gospodo ovo je važna problematika a vi se zezate.pa kak možete to radit.
freud kontra fiolić!!!
a sad ozbiljno. zašto se ponavlja poen kad lopta dotakne mrežu kod serviranja,ali ne i kod trajanja poena.
serviram lopta dotakne mrežicupromijeni smjer, protivnik fula a sudac kaže nec(let) i ponovitepoen. serviram protivnik vrati,ja udarim loptu,lopta dotakne mrežu promijeni smjer protivnik ne vrati i sudac sudi poen za mene.
kao u vicu o ivici i učiteljici.ivica szoji na hodniku i ponavlja : ma gdje je tu logika.nailazi ravnatelj i pita ivicu...a ovaj odgovara. ja sam prdnuo u razredu,učiteljica me istjerala a ona je ostala u smrdljivoj prostoriji.
ja mislio da je zafrkancija kad ti ono fakat ozbiljno..
trnac

#14 Post Postao/la trnac »

Zašto samo u SOKAZ-u ukinuti bodove dobivene nezgodnim odbijanjem loptice o rub stola ili mrežice?

ITTF?

U odbojci se servis ne ponavlja kod dodirivanja mreže.

Još uvijek smatram ovo zeka-peka raspravom pa ću dodati samo da bi bilo kakvo petljanje po bodovima dobivenim nezgodnim odbijanjem loptice o rub stola ili mrežice umanjilo atraktivnost stolnog tenisa.
Koki
Kontakt:

#15 Post Postao/la Koki »

dtrnski je napisao/la:Zašto samo u SOKAZ-u ukinuti bodove dobivene nezgodnim odbijanjem loptice o rub stola ili mrežice?

ITTF?
Meni se nekako čini da je pingić, otkako su počele te razne zabrane i ograničenja, postao usran sport. Stalno se netko nešto žali, plače i prigovara. Ajmo dozvolit sve!!! Od serviranja iz ruke do komada dalmatinske pancete na reketu.... :B:
zmilko

#16 Post Postao/la zmilko »

naravno da provociram. ko bi ukinul prasice? u svakom sportu postoji neka jeba.
ali stvarno pitanje je zasto kod serve ponavljas poen a iz igre ne?
Koki
Kontakt:

#17 Post Postao/la Koki »

Zato što je takvo pravilo. Isto tako u u tenisu je pravilo da imaš dva servisa pa ak fulaš prvi imaš drugi. Fer?

Meni se čini da se nec "svira" zato što je neki Kinez nekad naučio iz servisa pogodit nec u 99% slučajeva.
Dren

#18 Post Postao/la Dren »

nije neki kinez, to se da uvježbat i običnom smrtniku.
I nec postoji zato što je to početni udarac i priznavanje istog bi bila prevelika prednost.
Brod jr.: najbitnije je da kad pokušaš uvaljat nekaj"stranog" nekom stranom ak taj strani odgovori nekom stranom igrom,onda mu ziher odgovoriš sa nečim stranim!!!
zmilko

#19 Post Postao/la zmilko »

pa i zeznuta serva je prednost pa nitko ne uvodi pravilo da serva mora biti jednostavna tako da je protivnik moze vratit.
osim toga pravila se mogu mijenjati.tko je mogao pomislit da ce u nogometu biti 7 sudaca.
Pale
Kontakt:

#20 Post Postao/la Pale »

7 sudaca?? možda 6 da al 7....
Mislim da su zadnje pravilo kod nogometa izmjenili kod zaleđa, a uvođenjem još dva suca nije mjenjano pravilo već je "olakšano " suđenje što se baš i nije pokazalo točnim :zubo:

Nec postoji valjda od početka stolnog tenisa , :) i da po meni je OK što postoji :D
Znam da ništa ne znam, ali... još uvijek više znam od onog koji ne zna da ništa ne zna!

Amerikanci su bijelci koji su natjerali crnce da se bore sa žutima za zemlju koju su uzeli crvenima ;-)
Odgovorite