SOKAZ forum
12. liga, proljeće 2013.
Moderatori/ce: Moderatori,Predsjedništvo
12. liga, proljeće 2013.
Lijep pozdrav svima od voditelja lige.
Molim lijepo da mi zapisnike šaljete poštom, osobno ih dostavite u moj kaslić, skenirane na e-mail ili fotografirane pa opet e-mailom, a ako imate dresirane golubove
, imam prihvatilište i za golubove-pismonoše!
Oni koji upisuju rezultate u roku od 24 sata poslije odigrane utakmice
mogu mi ležerno dostaviti zapisnik na jedan od gore navedenih načina
.
Tko ne upisuje rezultate na net treba mi ih dostaviti u najkraćem roku, no sve to već vjerojatno i sami znate
. Samo nemojte da se dogodi da rezultat nije upisan i još
, da ne bude po tamburi!
Za sve nejasnoće mi se slobodno obratite, lijep pozdrav i dobar pingać!
Molim lijepo da mi zapisnike šaljete poštom, osobno ih dostavite u moj kaslić, skenirane na e-mail ili fotografirane pa opet e-mailom, a ako imate dresirane golubove
Oni koji upisuju rezultate u roku od 24 sata poslije odigrane utakmice
Tko ne upisuje rezultate na net treba mi ih dostaviti u najkraćem roku, no sve to već vjerojatno i sami znate
Za sve nejasnoće mi se slobodno obratite, lijep pozdrav i dobar pingać!
-
Lin Chi Na
Vidim da će u prvom kolu biti par dobrih tekmi, Helena protiv Policajaca bi trebala biti turbo zanimljiva- dobri su igrači, napreduju sve više, ali najbitniji faktor je Frančesko, ako je on u dobroj formi bit će teško STKIPAu.
Imamo i "plutajuću minu" Ivana Budeša iz Bukovca III, na koju on tekmu dođe bilo bu grdo.
Imamo i "plutajuću minu" Ivana Budeša iz Bukovca III, na koju on tekmu dođe bilo bu grdo.
Welcome to the DARK SIDE 
Da, Ivan Budeš je
...
Dobri moji svi, kao što već znate, iznazivao sam sve ekipe iz lige i barem na takav način se poupoznavao sa po jednim predstavnikom iz svake ekipe
. Na prvu loptu mi se čini da će (sa strane druženja) liga biti izvrsna, jer su svi s kojima sam razgovarao vrlo simpatični i komunikativni, skoro kao ja...
Dogovoreno je sve oko zapisnika, upisivanja rezultata i sličnih nepodopština
, potrudit ću se i navratiti na poneku tekmu da se upoznamo i uživo
Evo vam par osnovnih podataka o ekipama iz lige:
1. JABLANOVEC BECK'S - igraju domaće tekme u Društvenom domu Jablanovec (Zaprešić), ulica je Stubička 305.
2. BUKOVAC III. - igraju domaće tekme u prostorima Mjesnog odbora "Bukovac", Mogilska 50. Pored OŠ Bukovac.
3. VIVA'S BAR DUGO SELO III. - igraju u Dugom Selu u atomskom skloništu.
4. STK I.P.A. ZAGREB - igraju u "jazbini" na Srednjacima, ulica je Vincenta iz Kastva 10-12, HSTK JUŽNA TREŠNJEVKA.
5. EL-TO ZAGREB - domaće tekme igraju u elektrani-toplani u Zagorskoj ulici... između Selske i Doma sportova.
6. CROATIA OSIGURANJE - domaće tekme će vjerojatno igrati kod gosp. Pavleka, negdje u Zagrebačkoj cesti, nemam pojma koji broj...
7. FINA I. - nomadska ekipa, rado idu u goste. Neke će tekme igrati u novoj dvorani "Vjesnik", ako im se dopadne možda tamo i ostanu!
8. MADURA - nomadska ekipa, rado idu u goste.
9. CB HELENA - domaće tekme igraju u Klokočevcu Samoborskom, kod nogometnog igrališta NK "Klokočevec".
10. TRNAVA DUBRAVA - domaće tekme igraju u prostorijama Mjesnog odbora "Trnava", adresa je Resnički put 1a.
11. ODRA-MAZUNOVI - domaće tekme igraju u prostorijama Društvenog doma "Odra", ulica je Odranska 101.
12. SSZ SC RH ZAGREB I. - domaće tekme igraju u prostorijama Studentskog naselja "Stjepan Radić", adresa je Jarunska 2.
Eto, toliko o osnovnim informacijama
. Crko sam, idem se oporaviti od ovolikog upisivanja podataka
... pa nisam ja Dren!

Dobri moji svi, kao što već znate, iznazivao sam sve ekipe iz lige i barem na takav način se poupoznavao sa po jednim predstavnikom iz svake ekipe
Dogovoreno je sve oko zapisnika, upisivanja rezultata i sličnih nepodopština
Evo vam par osnovnih podataka o ekipama iz lige:
1. JABLANOVEC BECK'S - igraju domaće tekme u Društvenom domu Jablanovec (Zaprešić), ulica je Stubička 305.
2. BUKOVAC III. - igraju domaće tekme u prostorima Mjesnog odbora "Bukovac", Mogilska 50. Pored OŠ Bukovac.
3. VIVA'S BAR DUGO SELO III. - igraju u Dugom Selu u atomskom skloništu.
4. STK I.P.A. ZAGREB - igraju u "jazbini" na Srednjacima, ulica je Vincenta iz Kastva 10-12, HSTK JUŽNA TREŠNJEVKA.
5. EL-TO ZAGREB - domaće tekme igraju u elektrani-toplani u Zagorskoj ulici... između Selske i Doma sportova.
6. CROATIA OSIGURANJE - domaće tekme će vjerojatno igrati kod gosp. Pavleka, negdje u Zagrebačkoj cesti, nemam pojma koji broj...
7. FINA I. - nomadska ekipa, rado idu u goste. Neke će tekme igrati u novoj dvorani "Vjesnik", ako im se dopadne možda tamo i ostanu!
8. MADURA - nomadska ekipa, rado idu u goste.
9. CB HELENA - domaće tekme igraju u Klokočevcu Samoborskom, kod nogometnog igrališta NK "Klokočevec".
10. TRNAVA DUBRAVA - domaće tekme igraju u prostorijama Mjesnog odbora "Trnava", adresa je Resnički put 1a.
11. ODRA-MAZUNOVI - domaće tekme igraju u prostorijama Društvenog doma "Odra", ulica je Odranska 101.
12. SSZ SC RH ZAGREB I. - domaće tekme igraju u prostorijama Studentskog naselja "Stjepan Radić", adresa je Jarunska 2.
Eto, toliko o osnovnim informacijama
Zadnja izmjena: 55, dana/u pon ožu 04, 2013 11:40 am, ukupno mijenjano 1 put.