Skupština SOKAZ-a samo za odabrane

rasprave o natjecanjima i aktualnostima u SOKAZ-u

Moderatori/ce: Moderatori,Predsjedništvo

Odgovorite
Poruka
Autor/ica
papuanac

Skupština SOKAZ-a samo za odabrane

#1 Post Postao/la papuanac »

Za prošlu Skupštinu SOKAZ-a, između ostaloga, napisao sam da je bila priređena samo za nekolicinu odabranih jer su pozivnice poslane kasno, a u Biltenu je spomenuta jednom prostoproširenom rečenicom. Napisao sam i da je Skupština prilika za druženje svih pingera i SOKAZ-ovaca te da ne želim misliti da je nekome bilo u interesu da se na Skupštini pojavi što manji broj ljudi i delegata. Tada sam, blago rečeno, popljuvan (čast izuzecima).

Ove je godine Skupština organizirana baš kad se igra I kolo lige, u tjednu. Mi danas imamo utakmicu, ali i još nekoliko klubova, a pozivnice za Skupštinu stigle su jučer (4. ožujka 2013.).
Čelništvu SOKAZ-a od sveg srca želim dobar tek na današnjoj večeri u hotelu Panorama, želim im i da na Skupštinu dođu samo oni koji su tamo poželjni i predlažem da se iduća Skupština održi negdje u nečijoj vikendici, u tajnosti i vrhunskoj konspiraciji.

To što je na internetskom portalu objavljen poziv na nekakav redoviti ZBOR, nije nikakva izlika, jer mnogi od članova nisu informatički pismeni. Skupština je skupština i ona je jedino pravovaljano tijelo Udruge, a koliko sam pročitao Statut u njemu se ne spominje nikakav zbor osim ako se ne radi o nekom pjevačkom zboru članova SOKAZ-a, onda se ispričavam.

Ajmo sad pljuvači, da vas čujem :)
Loptica Pong

#2 Post Postao/la Loptica Pong »

Postoji pjevački zbor Sokaza? Ja bi pjevo. Mogu se pridružiti? :five:
:skace: :skace: :skace:
Izra
Kontakt:

#3 Post Postao/la Izra »

zavera! :mudri:
55

#4 Post Postao/la 55 »

Totalna zavera! :eek: ... A tek kakva je večera bila!? :rofl: :rofl: :rofl:
trnac

#5 Post Postao/la trnac »

Samo da javim da je poziv za jučerašnji Zbor stigao danas :facepalm: :zubo:
Dren

#6 Post Postao/la Dren »

mda. to se treba malo pripazit. meni su stigla dva :D jedan u četvrtak jedan danas :misli:
Brod jr.: najbitnije je da kad pokušaš uvaljat nekaj"stranog" nekom stranom ak taj strani odgovori nekom stranom igrom,onda mu ziher odgovoriš sa nečim stranim!!!
wolf
Kontakt:

#7 Post Postao/la wolf »

:zubeki:
Pale
Kontakt:

#8 Post Postao/la Pale »

I.... Papunac si bil na skupštini????
Znam da ništa ne znam, ali... još uvijek više znam od onog koji ne zna da ništa ne zna!

Amerikanci su bijelci koji su natjerali crnce da se bore sa žutima za zemlju koju su uzeli crvenima ;-)
Brod jr.

#9 Post Postao/la Brod jr. »

ja bi ribice u ulju,ramka te u bulju!!! :fu: :pfff: :djesi: :visi: :ajooj:
Rekete lomim,gume mi ćelave!!!
Odgovorite