|
SOKAZ forum
|
| Prethodna tema :: Sljedeća tema |
| Autor/ica |
Poruka |
Topspin
|
Postano: čet srp 04, 2013 7:07 pm Naslov
: Stiga offensive wood NCT |
|
|
Uzeo bi na probu (ili kupujem) drvo Stiga offensive wood NCT.
i-mail zdravko.zg@gmail.com ili 0998535578
Zadnja promjena: Topspin; čet srp 11, 2013 8:25 am; ukupno mijenjano 2 put/a. |
|
| [Vrh]
|
|
 |
geek
Pridružen/a: 16. 02. 2007. (14:45:02) Postovi: 694 Lokacija: Zagreb
|
Postano: pet srp 05, 2013 12:27 pm Naslov
: Stiga Offensive NCT |
|
|
Ha, i sam znaš gdje ćeš to naći. Ili, čekaš da odem na more ? _________________ Butterfly Jonyer-H FL
FH: DHS Hurricane3 Neo H37 2.1
BH: DHS Hurricane3 Neo National 2.2
中國膠 (KINESKE GUME) |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Topspin
|
Postano: ned srp 07, 2013 7:34 am Naslov
: |
|
|
Znam ja da ti imaš : ), ali samo proba bi previše koštala : ))).
Hm, šteta da nema nekoga koji bi drva i gume samo rentao na netko kratko vrijeme, tjedan dva.. (za probanje..., za nekih 50tak kuna, ima mnoštovo proizvođača...), mislim da bi bilo mjesta za jednoga takvoga . |
|
| [Vrh]
|
|
 |
geek
Pridružen/a: 16. 02. 2007. (14:45:02) Postovi: 694 Lokacija: Zagreb
|
Postano: ned srp 07, 2013 8:37 am Naslov
: Rabljene gume i drva |
|
|
Pogledaj to ovako.
Da nekom daš drvo na probu, tjedan, dva, morao bi se sa njim 2 puta naći, nakon vraćanja dobro pregledati drvo da nije oštećeno ... Neka bi se, ne radi se o tebi, "zagubila", pa bi ih morao utjerivati. I, to sve za 50 kn.
Kod guma je slična priča. Imam na lageru 220 rabljenih guma, sve sa skinutim ljepilom, tj. bez ljepila na spužvi. Opet bi se morao 2 puta naći sa čovjekom. Dalje, morao bi prekontrolirati kojim ljepilom je guma lijepljena, jer se "nove" gume ne smiju lijepiti "starim" ljepilom, namakati u benzin, sintetski razrjeđivač ... Kada se guma vrati, ponovno moraš skidati ljepilo, minimalno 20 min posla. I, to sve za 50 kn.
Katkada, za poznate, organiziram test. Dođu u dvoranu gdje igram, ja donesem drva, oni lijepe svoje gume i probaju. Na kraju sami zaključe.
Kao i u svemu, postoji "kvaka". Moraš SLUŠATI sugestije. Trava može ići na brzo drvo, ali ono mora imati odgovarajuća svojstva, tj. u pravilu mora biti na balsi ili drugom mekom furniru (npr. limbi). Postoje firme koje su specijalizirane za igrače sa "materijalom" (Dr Neubauer, Hallmark, Re-impact). Pogledaš strukturu njihovih ponuđenih drva. Drvo ne mora biti njihovo, ali struktura MORA biti slična. _________________ Butterfly Jonyer-H FL
FH: DHS Hurricane3 Neo H37 2.1
BH: DHS Hurricane3 Neo National 2.2
中國膠 (KINESKE GUME) |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Iceman
|
Postano: ned srp 07, 2013 1:05 pm Naslov
|
|
ja bih mogao geeka slusat cijeli dan  _________________ I must not fear. Fear is the mind-killer. Fear is the little death that brings total obliteration. I will face my fear. I will permit it to pass over me and through me. And when it has gone past I will turn my inner eye to see its path. Where the fear has gone there will be nothing. Only I will remain.
Zadnja promjena: Iceman; pon srp 08, 2013 10:19 am; ukupno mijenjano 1 put. |
|
| [Vrh]
|
|
 |
dada
|
Postano: ned srp 07, 2013 5:35 pm Naslov
|
|
| Nakon 3, 4 godine učestalog eksperimentiranja drva i guma, konačno sam našao ono što sam tražio (iako se često puta znalo čuti: "više ne mijenjam, to je to...", ovaj puta je zbilja tako - u prilog tome ide činjenica da nisam promijenio ništa već skoro godinu dana-jesam jedino prešao s Dornenglanza na Blitzschlag). Drvo je Excallibur,brzo, ima sloj balse, lagano je. Da je nešto kvalitetno, čini mi se da nije jer sam u polufinalu na jednom turniru izgubio meč zbog drveta, vodio sam 2:0, i prije početka trećeg seta pukne mi drvo-nekvalitetno sljepljeno,. No, popravio sam drvo i dalje igram s tim. Probao sam prije toga i Reimpactovo drvo, ali nisam bio zadovoljan. Nan forhend gumi imam H3. Sada, i kada ne ide, kad gubim, ne krivim drvo, gume i ne mislim da je krivo. Dapače, uz tako malo treninga, imam dosta viosk stupanj igre jer imam kvalitetan osjećaj s tim reketom, prašta mi greške. Uglavnom, nije lagano uskladiti drvo i gume kada igraš i obranu i napad, ali evo da se. Postoje i subjektivni faktori, ali ipak ima dosta ovoga i što je geek rekao, tako da, preporučam svima da što prije nađu reket jer kontinuirano mijenjanje je smrt za igru. I lošija kombinacija na koju navikneš je bolja od bolje kombinacije na koju se tek navikavaš. A priče ja to volim, meni je to gušt, ne drže vodu baš. Je to zanimljivo, ali bome dosta i živaca uzme, a još više novaca. Skup je to sport. LP |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Topspin
|
Postano: ned srp 07, 2013 11:36 pm Naslov
|
|
| Drvo Excallibur mi je dosta nepoznato. Koje su mu karateristike ? |
|
| [Vrh]
|
|
 |
dada
|
Postano: pon srp 08, 2013 12:10 am Naslov
|
|
| Odgovorio sam na pp. |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Topspin
|
Postano: uto srp 09, 2013 9:48 pm Naslov
|
|
Nešto sam saznao iz ovoga posta . Drvo Hallmark ultra mi je zanimljivo. Igra li tko sa njim ?.
P.S. znam da geek ima  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
55
|
Postano: sri srp 10, 2013 9:13 am Naslov
|
|
Igrao sam s drvetom Hallmark Aurora, samo ti o njemu mogu eventualno ponešto reći...  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
|
|
|
Ne možete otvarati nove teme. Ne možete odgovarati na postove. Ne možete uređivati Vaše postove. Ne možete izbrisati Vaše postove. Ne možete glasovati u anketama.
|
|