obavijest...valjda

najave i komentari s turnira i drugih oblikâ druženja

Moderatori/ce: Moderatori,Predsjedništvo

Odgovorite
Poruka
Autor/ica
dkiri

obavijest...valjda

#1 Post Postao/la dkiri »

...samo da podsijetim da se 28.09 održava memorijal B.Tomašić V.Mikulin pa da se znate pripremiti i organizirati

...sve info. za par dana kad se malo ,,zbrojim,, :misli: :hrana: :zivili: :partijana: :bljak: :facepalm:
wolf
Kontakt:

#2 Post Postao/la wolf »

Kaj bu ove godine bilo konačno kaj i za popit i pojest :ne zna: :hrana: il' bumo opet gladni i žedni :znoj: :rolleyes:
dkiri

#3 Post Postao/la dkiri »

...a kaj bi ti :ne zna: pa sam ti dovezel janka i kozliča dotjeraš ih u jutro pa ih moremo okrenuti :klopa: ,a more i predsenik svoje izvuči iz kištre...

...pa kada malo razmislim da vi samo vratite ono blago kaj smo vam dotjerali ima klope za dva tjedna :top:

p.s. čini mi se da bude lovački gulaš nekaj je ,,poginulo,, :zubo:
Brod

#4 Post Postao/la Brod »

Pa di si ti Kirinko!?

Kaj je to "valjda"obavijest,ili bu "valjda" bilo turnira? :zubo:

I prestanite nam servirat pregaženu divljač,ili bum ja stvarno iz svoje škrinje moral dovuć materjal za na ražanj! :E:

P.S.Kozlić i janjić su bili za prste polizat,svaka Vam čast,pa se preporučamo i za drugi put... :top:
Ako ti je slaba pamet,moraš imat jaku kičmu!
dkiri

#5 Post Postao/la dkiri »

...E prezidente...naravski da turnir bude ali sam malo knap sa vremenom pa nestignem sve napisati(valjda budem danas)

...a kaj se klope tiče sada si me razljutil tak da bude samo ,,roštilj,, i nekakav ,,gablec ujutro :B:

...žurim :trk: javim se kasnije ;)
Odgovorite