SOKAZ forum
Butterfly Timo Boll W7
Moderatori/ce: Moderatori,Predsjedništvo
Butterfly Timo Boll W7
Najsjajnija zvijezda moje ekipe potražuje drvo iz naslova.
Pa da se ne muči s internetom ili ozlijedi tipkajući...
Pa da se ne muči s internetom ili ozlijedi tipkajući...
Stiga Dynasty Carbon
BH: Tibhar MX-D
FH: Tibhar Hybrid K-3
Ne mogu se načuditi svojoj briljantnosti
Dakle, naveo sam samog ib-a da postavi oglas u potražnju kakav sam stvarno htio dati (valjda on sam sebe ne može benat):
Da, tražim MINIMALNO dva komada
I drvo Butterfly Timo Boll W7 za kolegu iz ekipe.....
Dakle, naveo sam samog ib-a da postavi oglas u potražnju kakav sam stvarno htio dati (valjda on sam sebe ne može benat):
Da, tražim MINIMALNO dva komada
I drvo Butterfly Timo Boll W7 za kolegu iz ekipe.....
Stiga Dynasty Carbon
Da, ovak stvari stoje - Srki je zvijezda van naše galaksije, tako da mi obični smrtnici ne možemo pojmiti opseg njenog sjaja.
Deksova grandiozna veličina je već mjerljiva - spada u razred najsjajnije zvijezde našeg neba
(我们的天空最闪亮的明)
Samo Jura nema zvjezdanu karizmu. Ni ja. Jedino kaj moj poster visi u Deksovoj sobi
Deksova grandiozna veličina je već mjerljiva - spada u razred najsjajnije zvijezde našeg neba
(我们的天空最闪亮的明)
Samo Jura nema zvjezdanu karizmu. Ni ja. Jedino kaj moj poster visi u Deksovoj sobi
Stiga Dynasty Carbon
haha, nije tebi lako
ja se tolko preplasio da me njihov bljesak ne zaslijepi da sam pobjegao u 2gu ligu :-)
ja se tolko preplasio da me njihov bljesak ne zaslijepi da sam pobjegao u 2gu ligu :-)
I must not fear. Fear is the mind-killer. Fear is the little death that brings total obliteration. I will face my fear. I will permit it to pass over me and through me. And when it has gone past I will turn my inner eye to see its path. Where the fear has gone there will be nothing. Only I will remain.
je...i ja sam odma u translate bacio :-)
I must not fear. Fear is the mind-killer. Fear is the little death that brings total obliteration. I will face my fear. I will permit it to pass over me and through me. And when it has gone past I will turn my inner eye to see its path. Where the fear has gone there will be nothing. Only I will remain.