baraba ne znam tko ce izvisiti
ali mixer priprema iznenađenje
opet kuha(ovaj put hoce dalje)
jedino ce te spasiti kaj brada ne bu igro
pa mozda i ti ispadnes neki igrac na kraju sezone
dosta smo vam pustali ovih sezona .sad ce brada na jedinicu protiv tebe tak da vam odmah pokazemo kak ce te zavrsiti.a osim toga prvih 5 kola imamo 15 bodova pa cemo protiv vas doci samo ja ibrada. a mozda posaljem bradu i darija jer ste mi malo preslabi.pocnite trenirati.
A gle PRLE I TIHI izasli iz ilegale.samo vi bacajte sjeme razdora u moju postojanu ekipu ionako vam nema pomoci.a jel dex jos u ugri pa se hrabrite.neka neka objasnit cu vam na pesci neke stvari .
A jel neko usput vidio moju ekipu skrivsju se od mene negdjr na treningu da me zadive svojim nspretkom . .a vas dvojica ste pripremili lovu za gajbice.B:
obzirom na tvoju igru, možda se boje da ti poljuljaju samopouzdanje.
drugo ne mogu s obzirom na ukorjenjeni stav koji zauzmeš.
Il je to jer se bojiš da su u Ritmu klizavi podovi?
Brod jr.: najbitnije je da kad pokušaš uvaljat nekaj"stranog" nekom stranom ak taj strani odgovori nekom stranom igrom,onda mu ziher odgovoriš sa nečim stranim!!!
Kakav Dex? Ostavite ga na miru!
Momak treba još stasati uz svog velikog uzora s postera koji mu stoji doma na zidu. Previše je superzvijezda u vašoj ligi.
Brod jr.: najbitnije je da kad pokušaš uvaljat nekaj"stranog" nekom stranom ak taj strani odgovori nekom stranom igrom,onda mu ziher odgovoriš sa nečim stranim!!!
ajmo razlaz na svoje lige pa tamo.sirite dezinformacije.jedino kaj dren ima sa i4 li
gom je skupljanje zapisnika.jer kad sam vidio kak drajfa ..... to je to.mada je napredovao od prosle godine bar u entuzijazmu za pingic