SOKAZ forum
Međunarodno prvenstvo Ljutomera (nedjelja 27. listopada)
Moderatori/ce: Moderatori,Predsjedništvo
Međunarodno prvenstvo Ljutomera (nedjelja 27. listopada)
Ide još netko?
Momčadski kolega Marko (Juričević) i ja imamo još koje slobodno mjesto u autu...

Momčadski kolega Marko (Juričević) i ja imamo još koje slobodno mjesto u autu...
Stiga Dynasty Carbon
BH: Tibhar MX-D
FH: Tibhar Hybrid K-3
ja se dvoumim izmedju toga i ostat u zg pa otic u DS na turnir...
I must not fear. Fear is the mind-killer. Fear is the little death that brings total obliteration. I will face my fear. I will permit it to pass over me and through me. And when it has gone past I will turn my inner eye to see its path. Where the fear has gone there will be nothing. Only I will remain.
Ljutomer je, po pričanju ljudi koji hodočaste po turnirima od Slovenije do Bosne, br. 1 u svakom pogledu. Krasna nova dvorana (mislim 16 stolova), ekipa iz Slovenije, Hrvatske, Mađarske, Bosne... druženje i razmjena iskustava... doručak i ručak, nagrade - sve na razini.
Nikad nisam bio, moram to iskusiti.
Ovo u DS sam igrao prošle godine. Došao, odigrao, otišao doma.
Stiga Dynasty Carbon
ajd, nagovorio si me...
zvrcni na 091 72 111 65 da se dogovorimo oko polaska...
zvrcni na 091 72 111 65 da se dogovorimo oko polaska...
I must not fear. Fear is the mind-killer. Fear is the little death that brings total obliteration. I will face my fear. I will permit it to pass over me and through me. And when it has gone past I will turn my inner eye to see its path. Where the fear has gone there will be nothing. Only I will remain.
Kakav si to turnir igrao prošle godine u Dugom Selu?cvijo je napisao/la:Ljutomer je, po pričanju ljudi koji hodočaste po turnirima od Slovenije do Bosne, br. 1 u svakom pogledu. Krasna nova dvorana (mislim 16 stolova), ekipa iz Slovenije, Hrvatske, Mađarske, Bosne... druženje i razmjena iskustava... doručak i ručak, nagrade - sve na razini.
opravdao...
dvorana prekrasna, mislim nekih 16 stolova...
docekala nas hladna plata sa prsutom i ostalim delicijama, koja se nije micala cijelo vrijeme turnira nego se nadopunjavalo kak se na njoj sta pojelo...
aperitiv i case bijelog vina su bile ujutro, te red bull...
poslije turnira se islo na zajdnicki rucak...
i to je bilo to, samo se jelo i pilo
dvorana prekrasna, mislim nekih 16 stolova...
docekala nas hladna plata sa prsutom i ostalim delicijama, koja se nije micala cijelo vrijeme turnira nego se nadopunjavalo kak se na njoj sta pojelo...
aperitiv i case bijelog vina su bile ujutro, te red bull...
poslije turnira se islo na zajdnicki rucak...
i to je bilo to, samo se jelo i pilo