SOKAZ forum
Korupcija u 18. ligi?
Moderatori/ce: Moderatori,Predsjedništvo
Korupcija u 18. ligi?
Momcad: BILIC VISION
Igrac: Dean Mirković
Opazili smo (Antitravari) njegove veoma cudne rezultate i oscilacije forme.
Naime, kada smo igrali protiv gore navedene momcadi (koja je tada nastupila u sastavu: Mirkovic, Buzjak, Vidovic), pod tim imenom igrao je jedan decko, do 16 godina. Izgubio je sva 3 meca, i:
1) Jaaaaaaaaako tesko da moze imati 13 pobjeda i 17 poraza, moje je misljenje da ne moze skupiti ni 5 pobjeda. Ukoliko pogledate rang listu
http://www.sokaz.hr/rankings.php?oblik= ... 2006-12-27
primjetit cete da mu ide dosta dobro protiv igraca koji imaju 18 pobjeda i
8 poraza, zatim da izgubi od (za nas pojam) vrlo dobrog igraca Petricusica (Coca - Cola) jedva, 3:2 i sl. Valjda ima srece.
2) Ne znam kako se covjek sa 30 - 40 godina, koji je igrao pod tim imenom protiv "Nema nade" u 5. kolu, pomladi u tjedan dana, i protiv nas u 6. kolu zaigra 16ogodisnjak. Taj recept bi se dobro prodavao...
Molio bih momcadi iz nase, ili drugih liga (ili nekog od nadleznih ljudi) koje imaju neka saznanja o ovom igracu ili momcadi da napisu pokoji komentar.
Pozdrav, David
Igrac: Dean Mirković
Opazili smo (Antitravari) njegove veoma cudne rezultate i oscilacije forme.
Naime, kada smo igrali protiv gore navedene momcadi (koja je tada nastupila u sastavu: Mirkovic, Buzjak, Vidovic), pod tim imenom igrao je jedan decko, do 16 godina. Izgubio je sva 3 meca, i:
1) Jaaaaaaaaako tesko da moze imati 13 pobjeda i 17 poraza, moje je misljenje da ne moze skupiti ni 5 pobjeda. Ukoliko pogledate rang listu
http://www.sokaz.hr/rankings.php?oblik= ... 2006-12-27
primjetit cete da mu ide dosta dobro protiv igraca koji imaju 18 pobjeda i
8 poraza, zatim da izgubi od (za nas pojam) vrlo dobrog igraca Petricusica (Coca - Cola) jedva, 3:2 i sl. Valjda ima srece.
2) Ne znam kako se covjek sa 30 - 40 godina, koji je igrao pod tim imenom protiv "Nema nade" u 5. kolu, pomladi u tjedan dana, i protiv nas u 6. kolu zaigra 16ogodisnjak. Taj recept bi se dobro prodavao...
Molio bih momcadi iz nase, ili drugih liga (ili nekog od nadleznih ljudi) koje imaju neka saznanja o ovom igracu ili momcadi da napisu pokoji komentar.
Pozdrav, David
- masterinsider
- Kontakt:
Re: Korupcija u 18. ligi?
ZA UBUDUČE AKO TI JE NEKO SUMNJIV MOŽEŠ TRAŽITI OSOBNU KARTU, A ZA OVAJ SLUČAJ JAVI SE REFERENTU LIGE NEK TE ON UPUTI DALJE.
IAKO NAJVJEROJATNIJE NEBUŠ NIŠ ZBAVIL.
IAKO NAJVJEROJATNIJE NEBUŠ NIŠ ZBAVIL.
protiv nas je taj isti mirković bio gospodin od svojih 40-50 godina, možda i koju preko 50 i nosio je naočale....
s obzirom da je u njihovoj ekipi međunarodni stolnoteniski sudac (buzjak) nije mi jasno zašto su švercali igrača koji u tri utakmice nije osvojio niti set....
s druge strane, da je nastupio pravi mirković možda ih nebi dobili jer taj dotični gospodin je samo utakmicu 6. kola odigrao 0:3, inače uzme barem jednog protivnika.
1 kolo dobio Ramić i Leskovara
2 kolo dobio Mihaličeka i Horjaka
3 kolo dobio Mrakužića i Potkonjaka
4 kolo dobio Beštaka
5 kolo dobio Martineca i Plaveca
6 kolo -----------
7 kolo dobio Dragičevića
8 kolo dobio Kiretu
9 kolo dobio Borovića
10 kolo dobio Omana
sa strane nabave.net imam potvrdu da je taj isti mirković sa našeg susreta i pravi mirković, koji je protiv njih odigrao nekolicinu utakmica.....
s obzirom da je u njihovoj ekipi međunarodni stolnoteniski sudac (buzjak) nije mi jasno zašto su švercali igrača koji u tri utakmice nije osvojio niti set....
s druge strane, da je nastupio pravi mirković možda ih nebi dobili jer taj dotični gospodin je samo utakmicu 6. kola odigrao 0:3, inače uzme barem jednog protivnika.
1 kolo dobio Ramić i Leskovara
2 kolo dobio Mihaličeka i Horjaka
3 kolo dobio Mrakužića i Potkonjaka
4 kolo dobio Beštaka
5 kolo dobio Martineca i Plaveca
6 kolo -----------
7 kolo dobio Dragičevića
8 kolo dobio Kiretu
9 kolo dobio Borovića
10 kolo dobio Omana
sa strane nabave.net imam potvrdu da je taj isti mirković sa našeg susreta i pravi mirković, koji je protiv njih odigrao nekolicinu utakmica.....
nisu bitni bodovi, nego cin... moglo se dogoditi da je i dobio nekog ili da je nama falio jedan... sto bi onda bilo...rope je napisao/la: s druge strane, da je nastupio pravi mirković možda ih nebi dobili jer taj dotični gospodin je samo utakmicu 6. kola odigrao 0:3, inače uzme barem jednog protivnika.
rm -rf /bin/laden
to mora da je neka urota svjetskih razmjera... 
I must not fear. Fear is the mind-killer. Fear is the little death that brings total obliteration. I will face my fear. I will permit it to pass over me and through me. And when it has gone past I will turn my inner eye to see its path. Where the fear has gone there will be nothing. Only I will remain.
Rope, mislim da imas potpuno kriv pogled na stvari:
1) Da je igrao Petricusic, njegova momcad ne bi na kraju bila 3. ili 4., nego 1. ili 2.
2) Da su igrali Popovic i Sulc cijelo vrijeme za "Nema nade", oni ne bi imali -1 bod. Moje je misljenje da cak ne bi ni ispali.
3) Na kraju, da je nasoj momcadi na mec protiv INPUTA dosao 2. igrac ekipe, i da nas nije bilo dvoje (postenje na djelu
), vrlo vjerojatno bi ih pobijedili, gotovo sam siguran. ALI NIJE DOSAO.
Ova 3 primjera pokazuju da je nerazumno misliti "sto bi bilo kad bi bilo". Pa cesto se dogada da prvotimci ne mogu doci na mec.
CINJENICA: Pravi Mirkovic nije mogao doci na nas mec i njegova momcad je imala izbor: doci sa 2 igraca i izgubiti posteno, ili svercati covjeka.
Oni su se odlucili za svercanje. Zbog toga je nastao ovaj topic.
Pozdrav, David
1) Da je igrao Petricusic, njegova momcad ne bi na kraju bila 3. ili 4., nego 1. ili 2.
2) Da su igrali Popovic i Sulc cijelo vrijeme za "Nema nade", oni ne bi imali -1 bod. Moje je misljenje da cak ne bi ni ispali.
3) Na kraju, da je nasoj momcadi na mec protiv INPUTA dosao 2. igrac ekipe, i da nas nije bilo dvoje (postenje na djelu
Ova 3 primjera pokazuju da je nerazumno misliti "sto bi bilo kad bi bilo". Pa cesto se dogada da prvotimci ne mogu doci na mec.
CINJENICA: Pravi Mirkovic nije mogao doci na nas mec i njegova momcad je imala izbor: doci sa 2 igraca i izgubiti posteno, ili svercati covjeka.
Oni su se odlucili za svercanje. Zbog toga je nastao ovaj topic.
Pozdrav, David