Tražim lovca za trening

igrači traže ekipu, ekipe traže igrače, treninzi i prijateljske utakmice

Moderatori/ce: Moderatori,Predsjedništvo

Poruka
Autor/ica
STK Zagreb

Tražim lovca za trening

#1 Post Postao/la STK Zagreb »

Pozdrav, ja sam Tvrtko Matić, imam 16 godina i nastupam i 2. Hrvatskoj ligi-regija srednja Hrvatska. U potrazi sam za lovcem za trening, s obzirom na to da su me ove godine oderali Ozvacic i Capan veliki lovci u mojoj ligi. Moje neiskustvo igranja na lov je preveliko a sama činjenica govori da je jedan moj vršnjak slične kvalitete mojoj koji zna igrati na lov na jednom turniru uspio poraziti velikog Ozvacica dok ja nisam sposoban osvojiti set protiv njega. Ako ima neki lovac, ne mora imati nikakve rezultate nego samo biti sposoban loviti do smrti i zainteresiran je za treninge neka se javi, hvala.
bukowski

#2 Post Postao/la bukowski »

more li napadač s travom ,bavim se i lovom kolko mi situacije dopuštaju
D-Tech

#3 Post Postao/la D-Tech »

Vas dvojica se zatvorite gore na Lascini i lupajte do ponoći :zubo:
Welcome to the DARK SIDE :E:
STK Zagreb

#4 Post Postao/la STK Zagreb »

:lux: bukowski ako si sposoban zalovit u prosjeku 4-5 spinova to je super :D a nije loše skupit iskustva malo i kad me napadas, kako se inače hoćeš izvan foruma, jesi ti abramovic možda?[/u]
55

#5 Post Postao/la 55 »

Pa narafno... čokljanović! :retaj:
STK Zagreb

#6 Post Postao/la STK Zagreb »

Veger mogao bi i ti malo pomoći osim ako se ne bojis da se ljudi utreniraju na tu tvoju šaroliku travu HAHAHAHAHAH :lol:
D-Tech

#7 Post Postao/la D-Tech »

Ma šta ću ti ja, pa samo bi se nasekirao :E:
Welcome to the DARK SIDE :E:
STK Zagreb

.

#8 Post Postao/la STK Zagreb »

Takvi su mi najdraži :D
Dren

#9 Post Postao/la Dren »

nije ni čudo. naime Veger je isprva ribolovac.
Ti su puno zeznutiji od običnih lovaca :D
Brod jr.: najbitnije je da kad pokušaš uvaljat nekaj"stranog" nekom stranom ak taj strani odgovori nekom stranom igrom,onda mu ziher odgovoriš sa nečim stranim!!!
Guga
Kontakt:

#10 Post Postao/la Guga »

Nemoj na Vegera majke ti...
Nakon par treninga s njim više nebuš dobar ni za 2. ligu nego buš propal u 3. jer bu ti preokrenul ''postavke o stolnom tenisu'' naglavačke, pa buš počel izvoditi bijesne gliste :lol:
The Only Way Is Up...rutinski
STK Zagreb

.

#11 Post Postao/la STK Zagreb »

Hahahaha istina je da igra sa zabranjenom al čovjek stvarno lovi zadovoljavajuce i nije to prevelika razlika kao da mi lovi s normalnom travom kad je trening u pitanju
Pale
Kontakt:

#12 Post Postao/la Pale »

Guga je napisao/la:Nemoj na Vegera majke ti...
bu ti preokrenul ''postavke o stolnom tenisu'' naglavačke, pa buš počel izvoditi bijesne gliste :lol:
:top: :lol: :lol: :lol: :top:
Znam da ništa ne znam, ali... još uvijek više znam od onog koji ne zna da ništa ne zna!

Amerikanci su bijelci koji su natjerali crnce da se bore sa žutima za zemlju koju su uzeli crvenima ;-)
55

#13 Post Postao/la 55 »

Njegova travuljaga nije za lov nego za blok na stolu, za lov je totalna tropa. :brukica: Inače, trebalo je vidjeti Vegera prekjučer, kako igra s mojim reketom (identično drvo, identičan tenergy, trava spinlord dornenglanz ox - potpuno legalna) :eek: :wow: :s: :cestitamo: ...
Jednostavno zna igrati s time, ima dobru ruku i znanje za čokljanje... :E: :B:
STK Zagreb

#14 Post Postao/la STK Zagreb »

Nego da se vratimo na staro, ima li kakvih raspolozivih lovaca :confused:
Pale
Kontakt:

#15 Post Postao/la Pale »

Kaj nema kod tebe u klubu niti jedan trener koji zna 4-5 spina polovit :confused:
Znam da ništa ne znam, ali... još uvijek više znam od onog koji ne zna da ništa ne zna!

Amerikanci su bijelci koji su natjerali crnce da se bore sa žutima za zemlju koju su uzeli crvenima ;-)
STK Zagreb

.

#16 Post Postao/la STK Zagreb »

Nebi o stanju lovaca u mome klubu, Karković trenerska legenda radi s prvom ekipom i jebeno lovi no ja nisam u toj ekipi, naša druga ekipa ima trenera Smudu al 10 nas je u momčadi i jedva da stigne sa svakime 1-2 put tjedno odradit posao pod normalno, a za nekakve lovove i slična sranja nađe vremena posvetit se jednom mjesečno. Mi u klubu nemamo ni jednog lovca osim Darija Ozvalda Sokazovca iz dvoznamenkaste lige i čovjek jako dobro lovi al nema volje, nema ga često u dvorani a i različita smo smjena.
Dren

#17 Post Postao/la Dren »

Čuj. nisi ti neki početnik. I nije da ti treba sto treninga.
Pogledaj s Kašom, kad on navrati u Ritmo da se nađete i prebacite koju.
Po meni, on je najbolji lovac u SOKAZ-u.
Brod jr.: najbitnije je da kad pokušaš uvaljat nekaj"stranog" nekom stranom ak taj strani odgovori nekom stranom igrom,onda mu ziher odgovoriš sa nečim stranim!!!
STK Zagreb

.

#18 Post Postao/la STK Zagreb »

Kašić i jest najbolji, al ipak neznam dal bi se igraču poput njega dalo odradit trening s igračem poput mene... Ako ipak da, svejedno pokušat ću se malo spojiti s njim :D
Topspin

#19 Post Postao/la Topspin »

Najbolji trening spina za spinera je igra protiv lovca ili blok igrača. Najbolje je vježbati protiv igrača koji ima glatku travu zato što je najneugodnija.

Za jednoga napadača travari sa glatkom travom su prava poslastica i te travare nije lako nači :D .

Neki treneri u klubovima kupe te glatke trave da klinici uče na lov igrati :D .

Hvala D -Techu na pomoći u traženju nsd drveta :top: .
STK Zagreb

.

#20 Post Postao/la STK Zagreb »

Apsolutno se slažem s tobom, ako igras na lov dobit ćeš puno veću kontrolu u igri na svakom frontu, zato sam upravo u potrazi za takvim lovcem, možeš li mi navest nekoliko takvih u sokazu da im se znam obratiti.
Odgovorite