SOKAZ forum
Yasaka rakza 7 soft 1.8 crvena
Moderatori/ce: Moderatori,Predsjedništvo
Yasaka rakza 7 soft 1.8 crvena
Ništa me nemojte pitati
Na PM ili 098/900-77-20
Na PM ili 098/900-77-20
E Trnski moj, tako to krene, i na kraju se vratiš na onu prvu
Inaće ovih 0,2 mm kojih imaš preveč jako smeta u tvojem načinju igranja
Znam da ništa ne znam, ali... još uvijek više znam od onog koji ne zna da ništa ne zna!
Amerikanci su bijelci koji su natjerali crnce da se bore sa žutima za zemlju koju su uzeli crvenima ;-)
Amerikanci su bijelci koji su natjerali crnce da se bore sa žutima za zemlju koju su uzeli crvenima ;-)
Ti uopće ne kužiš da Trnski u svojim Panda šapicama ima osječaj vrhunskog kirurga, koji reže sve u 16, pa mu je potreban i vrhunski izbalansirani skalpel (reket) odgovarajuče strogo određene debljineIkota je napisao/la:E Trnski moj, tako to krene, i na kraju se vratiš na onu prvu![]()
The Only Way Is Up...rutinski
Sunce vam vaše, samnom ste našli igrat zrende
Kratka verzija glasi ovako:
Želio sam kupiti crvenu gumu istu kakvu imam i crnu. Međutim, crna je u poluraspadu i bilo me je frka preljepljivati jer sam je već dosta unakazio. Mjerio sam ja šublerom, ali što vrijedi kada slabo vidim, a guma nije do ruba.
Za ovu gumu se razlika uzmeđu 1.8 i 2.2. jako osjeti.
Primjer za pimpl - loptica nije brza i aktivna je samo spužva - mojom "tehnikom" takav pimpl je dosta visok odigran spužvom 2.2.
Istom tehnikom i spužvom 1.8 loptica dolazi do drva, manji je odskok i pimpl je neugodniji.
Bolja kontrola, eto.
Kratka verzija glasi ovako:
Želio sam kupiti crvenu gumu istu kakvu imam i crnu. Međutim, crna je u poluraspadu i bilo me je frka preljepljivati jer sam je već dosta unakazio. Mjerio sam ja šublerom, ali što vrijedi kada slabo vidim, a guma nije do ruba.
Za ovu gumu se razlika uzmeđu 1.8 i 2.2. jako osjeti.
Primjer za pimpl - loptica nije brza i aktivna je samo spužva - mojom "tehnikom" takav pimpl je dosta visok odigran spužvom 2.2.
Istom tehnikom i spužvom 1.8 loptica dolazi do drva, manji je odskok i pimpl je neugodniji.
Bolja kontrola, eto.