SOKAZ forum
4. liga - proljeće 2014.
Moderatori/ce: Moderatori,Predsjedništvo
4. liga - proljeće 2014.
Evo.
Pozdrav od voditelja
zapisnike mozete slati i skenirane ili kvalitetno uslikane na mail. nemojte mi kasniti sa zapisnicima, nemojte dogovarati utakmice i budite korektni jedni prema drugima. :tonci:
Trkeljajte.
p.s.
Nemojte previše flipati forhendom. :p
Pozdrav od voditelja
zapisnike mozete slati i skenirane ili kvalitetno uslikane na mail. nemojte mi kasniti sa zapisnicima, nemojte dogovarati utakmice i budite korektni jedni prema drugima. :tonci:
Trkeljajte.
p.s.
Nemojte previše flipati forhendom. :p
Brod jr.: najbitnije je da kad pokušaš uvaljat nekaj"stranog" nekom stranom ak taj strani odgovori nekom stranom igrom,onda mu ziher odgovoriš sa nečim stranim!!!
- mistreaver
Haha hvala, ali tek je počelo, a u ligi ima i više nego dobrih igrača, tako da idemo samo polako iz kola u kolo.
A i uostalom redni broj lige je nebitan kad bi recimo Robi iz "podzemne" lige vjerojatno bio u prvih 5 igrača ove lige.
A i nešto gosp. mixer govori da ima igrača koji će nam svima dati 5 fore, tako da, živi bili pa vidjeli.
Čestitke i vama na ubojitoj pobjedi, molim samo da mi javite kad će bit meč protiv Intercapitalaca.
Pozdav
A i uostalom redni broj lige je nebitan kad bi recimo Robi iz "podzemne" lige vjerojatno bio u prvih 5 igrača ove lige.
A i nešto gosp. mixer govori da ima igrača koji će nam svima dati 5 fore, tako da, živi bili pa vidjeli.
Čestitke i vama na ubojitoj pobjedi, molim samo da mi javite kad će bit meč protiv Intercapitalaca.
Pozdav
If you want to suceed, you must brave the risk of a failure. - Garry Kasparov
My greatest talent is hard work. - Garry Kasparov
- agent_zero
- mistreaver
Nego, gdje, u 1.?Izra je napisao/la:pa istinu govori, ima ih. al ne u 4. ligi.mistreaver je napisao/la:A i nešto gosp. mixer govori da ima igrača koji će nam svima dati 5 fore, tako da, živi bili pa vidjeli.
Mogao si to "4. ligi" slobodno zamijeniti, sa "SOKAZU".
- mistreaver
Vidim da si mi prišio novi nadimak sad kad sam maknuo "đozle". Morat ću paziti da te ubuduće ponovno ne razočaramGuga je napisao/la:Čarobnjak-iz-Voza (nekad poznat kao Mistreaver, što god to značilo)mistreaver je napisao/la:Haha hvala, ali tek je počelo, a u ligi ima i više nego dobrih igrača, tako da idemo samo polako iz kola u kolo.
gazi dalje i u 4. ligi
- mistreaver
Bolest ih poharala a zakljucili da odgadjanje nije ni njima ni ekipama s kojima bi dogovarali u interesu zbog mogucih komplikacija. Posteno. Domacini su u merixu i porucuju da drzite gace cim ozdrave 
Brod jr.: najbitnije je da kad pokušaš uvaljat nekaj"stranog" nekom stranom ak taj strani odgovori nekom stranom igrom,onda mu ziher odgovoriš sa nečim stranim!!!