SOKAZ forum
10. liga, proljeće 2014.
Moderatori/ce: Moderatori,Predsjedništvo
- agent_zero
10. liga, proljeće 2014.
Evo da i za 10.ligu otvorimo topic. Pozdrav svim novim/starim desetoligašima. Operator II se vratio nazad. Sastav lige je bitno izmijenjen u odnosu na proljeće 2013. kad smo zadnji put bili tu, ali i sastav Operatora je također. Nadam se da će sezona biti dobra, kako za druženje, tako i rezultatski. U forumsku aktivnost ne sumnjam, jer tu je ipak 55ica. A i bez obzira šta još ne igra ovu ligu, Guga će sigurno nabacit koji komentar. A zna se da gdje Guga komentira, tu dosade nema
Živjeli!
10. liga već godinama nije imala ovakav sastav...igrač nula-agent, kapetan Mark, Blaf-Parađik, Žalosna Sova...
Možda tata Kosovac proigra, kad sam mu već prodal novi TSP Spectol soft.
Prije 2 tjedana nas je u Prečkom uvjeraval da njegov Spectol još može izgurat koju sezonu (izgleda ko da ga krava žvakala, uopće mi nije jasno kak se drži na reketu).
Možda tata Kosovac proigra, kad sam mu već prodal novi TSP Spectol soft.
Prije 2 tjedana nas je u Prečkom uvjeraval da njegov Spectol još može izgurat koju sezonu (izgleda ko da ga krava žvakala, uopće mi nije jasno kak se drži na reketu).
The Only Way Is Up...rutinski
- mistreaver
Guga je napokon dosao na svoje. Ovi turniri su ga malo natjerali da izade iz kuce i pomakne se od tipkovnica, ali sad se s pocetkom nove sezone vratio jaci i u novom ruhu, isto kao njegov prijatelj Pongrac. 
If you want to suceed, you must brave the risk of a failure. - Garry Kasparov
My greatest talent is hard work. - Garry Kasparov
jebote, slucajno stisnem na 10tu ligu, pa me i tu spominju..pa kaj cu morat sve lige pratit

I must not fear. Fear is the mind-killer. Fear is the little death that brings total obliteration. I will face my fear. I will permit it to pass over me and through me. And when it has gone past I will turn my inner eye to see its path. Where the fear has gone there will be nothing. Only I will remain.
- mistreaver
Re: 10. liga, proljeće 2014.
Pijanacagent_zero je napisao/la:Evo da i za 10.ligu otvorimo topic. Pozdrav svim novim/starim desetoligašima. Operator II se vratio nazad. Sastav lige je bitno izmijenjen u odnosu na proljeće 2013. kad smo zadnji put bili tu, ali i sastav Operatora je također. Nadam se da će sezona biti dobra, kako za druženje, tako i rezultatski. U forumsku aktivnost ne sumnjam, jer tu je ipak 55ica. A i bez obzira šta još ne igra ovu ligu, Guga će sigurno nabacit koji komentar. A zna se da gdje Guga komentira, tu dosade nemaŽivjeli!
Trebalo bi što i odtrenirati, za par dana počinje
Evo ja ću vam prenijeti što vam je profešur rekao u svojem uvodu, pa da mogu pobrisat dupli topic jer je ovaj bolje zaživio. 
55 je napisao/la:Lijep pozdrav svim sudionicima i ekipama u ovosezonskoj 10. ligi od čokljavca iz redova Intercapitala... ostali igrači nam nisu čokljavci, samo sam ja...
![]()
![]()
![]()
Mi igramo domaće tekme u Vjesniku, za dogovor oko toga obratite se Kapetanu Mikiju![]()
(ako se usudite)
.
Jaka je konkurencija u ligi, možda čak i malo prejaka za 10. ligu
, ali preživjet će se valjda nekako...
![]()
Naša su očekivanja od prvenstva općepoznata, sve ćemo vas počokljat![]()
![]()
i bit ćemo valjda prvi!
![]()
![]()
![]()
Fuck, zeznuo sam se... tako je to bilo do sada, no ovdje već vidim neke ekipe protiv kojih bi i 5:5 bio za nas izvrstan rezultat
, u skladu s time nadam se da ćemo uspjeti biti u konkurenciji za prolaz dalje
, no ako i ne uspijemo nema veze
, najbitnije je da ne ispadnemo... to bi već bilo ispod svih očekivanja...
![]()
Lijepo vas sve pozdravljam i želim svima uspješnu sezonu!![]()
- agent_zero
Od viška topica glava ne boliPijanac![]()
... Otvorio si ponovno forum 10. lige :klanjase: , naime ja sam ga već otvorio skoro 21 sat prije tebe
...
Ma nek je pozitiva i ja zadovoljanbudeš li čoklj'o kako pratiš forume ligakrvavo ćeš se boriti za pozitivan omjer pobjeda i poraza u ligi
![]()
![]()
![]()
...
Posebne pripreme za sezonu? Pa čokljalo se tokom cijele međusezoneTrebalo bi što i odtrenirati, za par dana počinje![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
...
Da, jeste... čokljalo se do prije tri tjedna, a onda
... baš od onog dana kada smo igrali u Vjesniku
... a još sam u međuvremenu uspio i mišić na guzici nekako ozljediti
(malo sam se sfors'o na nogometu) pa mi je tih par dana osjećaj igračke moći bio totalno neopisiv, gotovo pa nevjerojatan!
Odtrenirao sam nešto malo u nedjelju i u utorak, odradio desetak mečeva i već sada prilično solidno tamburam!

Odtrenirao sam nešto malo u nedjelju i u utorak, odradio desetak mečeva i već sada prilično solidno tamburam!
Ne želim ni znati kako si ozljedio navedeni mišić...55 je napisao/la: ... a još sam u međuvremenu uspio i mišić na guzici ozljediti...
Samo da se zna, ovo da si se sfors'o na nogometu si ubacio naknadno.
Izgleda da ti je grubo "uletil" neki obrambeni igrač
Zadnja izmjena: Guga, dana/u čet vel 27, 2014 8:22 pm, ukupno mijenjano 2 puta.
A ti si fakat tuljan...mistreaver je napisao/la:Daj mi reci kak se to "slučajno" stisne
Sad mi je Loša javio da si nam minirao izlet na turnir u Pešću preksutra.A sve smo dogovorili, odgodili kolo šahovske lige za nedjelju, Loša je čak nagovorio i Paco(va)lu, i onda ti otkažeš
Pa ne budu došli ni Veger ni Matković, kaj ti je...
- agent_zero
- mistreaver
Prijatelj slavi rođendan u petak tako da niš od toga, em bi bio strgan, em bi mi subota cijela otišla, na kraju ne bi ni jedno ni drugo napravio kak se spada.Guga je napisao/la:A ti si fakat tuljan...mistreaver je napisao/la:Daj mi reci kak se to "slučajno" stisne
Sad mi je Loša javio da si nam minirao izlet na turnir u Pešću preksutra.A sve smo dogovorili, odgodili kolo šahovske lige za nedjelju, Loša je čak nagovorio i Paco(va)lu, i onda ti otkažeš
Pa ne budu došli ni Veger ni Matković, kaj ti je...
Bit će još turnira..
If you want to suceed, you must brave the risk of a failure. - Garry Kasparov
Jimmy iz riti mu se dimi...jimmy je napisao/la:Evo i pozdrav od ekipe TRA-MONT. Veselimo se slijedećoj sezoni i poznatim ekipama, igračima. Igramo u Ritmu i volimo sve što vole mladi (pingač, pivo, žene...). Vidim forum 10 lige biti će aktivan. Vidimo se za stolom, pozdrav
Jel ideš sutra u Pešću ?