SOKAZ forum
15. liga, proljeće 2014.
Moderatori/ce: Moderatori,Predsjedništvo
15. liga, proljeće 2014.
Pa kada bas niko nece otvoriti budemo mi!
Pozdrav svim ekipama 15. lige od tima Aquashop!
1. kolo
STK RUGVICA vs AQUASHOP.HR - Velesajam dvorana STK Merix 03.03. 19,00 h
Iskreno, nis neznamo o suparnicima ali to vrijedi i za njih
, nadamo se dobrom pingicu i druzenju.
Pozdrav svim ekipama 15. lige od tima Aquashop!
1. kolo
STK RUGVICA vs AQUASHOP.HR - Velesajam dvorana STK Merix 03.03. 19,00 h
Iskreno, nis neznamo o suparnicima ali to vrijedi i za njih
Treba ove godine obratiti pažnju na Orkis.
Krenuli su agresivno i održali pravu kazališnu predstavu u Gavelli 3-7
izgleda da je Bariša junior počeo kontrolirati svoj temperament i opsa trica !
Gostimir je također "gostovao" sa "tu pua" ilitiga dva pojena
Kipčić se ovoga puta nije nije ukipio poput kipa, nego je skakutao po cijeloj dvorani.
Odigrao je sva tri singla u 5 setova, ali je pretjeranu tjelovježbu (na koju inače nije naviknut), platio ozljedom.Nadam se da ipak nije ozbiljne prirode i da će brzo natrag za stol (ne za kuhinjski naravno, jer treba skinuti 10-tak kila kao i ja)
U svakom slučaju, ako Bariša bude u ovakvoj formi (za Gostimira se ne brinem, on bu svoje napravil), i Kip se oporavi...Orkis bi mogao biti u vrhu i na kraju sezone.
Krenuli su agresivno i održali pravu kazališnu predstavu u Gavelli 3-7
izgleda da je Bariša junior počeo kontrolirati svoj temperament i opsa trica !
Gostimir je također "gostovao" sa "tu pua" ilitiga dva pojena
Kipčić se ovoga puta nije nije ukipio poput kipa, nego je skakutao po cijeloj dvorani.
Odigrao je sva tri singla u 5 setova, ali je pretjeranu tjelovježbu (na koju inače nije naviknut), platio ozljedom.Nadam se da ipak nije ozbiljne prirode i da će brzo natrag za stol (ne za kuhinjski naravno, jer treba skinuti 10-tak kila kao i ja)
U svakom slučaju, ako Bariša bude u ovakvoj formi (za Gostimira se ne brinem, on bu svoje napravil), i Kip se oporavi...Orkis bi mogao biti u vrhu i na kraju sezone.
The Only Way Is Up...rutinski
Jako, jako čudno.
Možda je kakva ozljeda u pitanju, jer je to potpuni raspad sistema...
Već će se saznati šta se dogodilo
Možda je kakva ozljeda u pitanju, jer je to potpuni raspad sistema...
Već će se saznati šta se dogodilo
Zadnja izmjena: Guga, dana/u čet tra 24, 2014 11:22 am, ukupno mijenjano 1 put.
The Only Way Is Up...rutinski
Fala gosjen Vjeverko, samo ipak bi napomenuo da su decki radili odlican posao cijelu sezonu, ja sam naravno bio uteg po obicaju
ali dobro, kad je trebalo odigravali smo u prvom sastavu a ja sam malo odsjedio na tim tekmama. Kaj se tice rasporeda do 3 mjesta Pliva ima rutinsku tekmu za odraditi dok Orkis ipak mora odigrati na 115% i ovaj zadnji mec da bi osigurali 2. mjesto, Mladost veterani nisu uopce za otpisivati vrlo su neugodni na stolu dok su vec na sanku puno opusteniji!