SOKAZ forum
BILTEN 125
Moderatori/ce: Moderatori,Predsjedništvo
BILTEN 125
Kada bi se mogao očekivati novi bilten (125) sa sastavima ekipa za proljeće 2007. I koliko dugo će nam se "Teta Rospija" smiješiti s naslovnice?
(tj. da li prijave još traju ?!
)
Znam da je "tek" 14.2., ali ipak ...
Znam da je "tek" 14.2., ali ipak ...
Budući da na novom kompjuteru fali sve osim Windowsa
novi bilten zasad samo ovako, a u PDF i na naslovnicu će najvjerojatnije sutra.
Daj javite ostalima

www.sokaz.hr/bilteni/bilten125.doc
Ja sam ga dosad vidio samo u Wordpadu
Daj javite ostalima
www.sokaz.hr/bilteni/bilten125.doc
Ja sam ga dosad vidio samo u Wordpadu
ljudi radujte se...
jer na 16. stranici biltena voditelj 15. lige vise nije Josip, nego, pazi sad, ovo neš vjerovat, neki, Juraj,... 
ali me i neka tuga puca jer nema vise mog alter ega.. Clark Kent ima Supermena.... Juraj Huber je imao Josipa...
ali me i neka tuga puca jer nema vise mog alter ega.. Clark Kent ima Supermena.... Juraj Huber je imao Josipa...
Juraj Huber, JT 1234 izgubljeni
za one koji ne citaju detaljno bilten, jedan izvadak:
(naravno, u biltenu nema smajlića)BILTEN 125 je napisao/la:Stalni porast novoprijavljenih ekipa odraz je dobrog sustava, koji stalno dograđujemo i razvijamo putem sve bolje komunikacije između voditelja ekipa i voditelja liga, između voditelja liga i voditelja i kreatora internetskih stranica SOKAZ-a![]()
![]()
Igora Buće.
Međutim, i u tome još ima dosta prostora za još bolju komunikaciju. Prije svega, to se odnosi na voditelje ekipa domaćina i njihovo pravovremeno i redovno dostavljanje zapisnika voditeljima liga. Postavljanje rezultata utakmica na Internet ne isključuje dostavljanje zapisnika voditelju lige, koji su zaduženi kako za praćenje redovitosti, ali i regularnosti odvijanja natjecanja. Uz malo dobre volje, vjerujemo da se i to može poboljšati.
Juraj Huber, JT 1234 izgubljeni