ja sam isto za, bilo je i prijasnjeg pokusaja s moje strane za
organiziranjem neceg slicnog...
I must not fear. Fear is the mind-killer. Fear is the little death that brings total obliteration. I will face my fear. I will permit it to pass over me and through me. And when it has gone past I will turn my inner eye to see its path. Where the fear has gone there will be nothing. Only I will remain.
Računajte i na mene...
Zanimaju me Friendship gume i uzeo bi ih jedno cca 6 kom.
Već prije smo se pokušali dogovoriti oko nabave, ali zapelo je na tome da
nismo imali nekoga tko ima mogućnost online plaćanja. Bilo bi super da
se ovo može realizirati prije početka proljetnog prvenstva.
samo mala napomena!
za iznose preko 300 kn očekujte mogućnost naplate carine i možda špedicije!
ja platio za 80 € vrijednosti robe, 221 kn carine i 150 kn špedicije na glavnoj pošti, pa dobro razmislite kaj budete i koliko naručivali!
Mi zasada nismo imali problema s carinom. Prijatelj i ja paraleleno naručujemo robu tako da skoro svaka dva tjedna dobijamo paket. Narudžbe su oko 130 eura za drva i rekete a oko 60 eura za trenirke. Tu nas je malo strah carine. Ne naručujemo više od dvije trenirke i jednu majicu po paketu. Što se tiče drva zadnja naružba je bila tri drveta i tri gume i sve je prošlo ok. Bilo je problema s Dandoyem jer je kasnio po mjesec dana s isporukom ali sada se popravio. Inače prošle godine sam imao 12 narudžbi (985 eura) i zasada nisam platio carinu, da kucnem o drvo.
kolko ste platili troskove, postarinu i ostalo ak je bilo?
I must not fear. Fear is the mind-killer. Fear is the little death that brings total obliteration. I will face my fear. I will permit it to pass over me and through me. And when it has gone past I will turn my inner eye to see its path. Where the fear has gone there will be nothing. Only I will remain.
ok, obavezno me nazovi prije, 091 72 111 65, Davorin
Oće `l više ovo magarčiću,pa jel Italija tako daleko?
Kolega bi trenirao,a nema sa čim jadan Najbolje da mi sad odustane pa ćemo onda poludit i ja i ti