1.va liga, proljece 2007.

najnoviji neslužbeni rezultati

Moderatori/ce: Moderatori,Predsjedništvo

Odgovorite
Poruka
Autor/ica
Iceman

1.va liga, proljece 2007.

#1 Post Postao/la Iceman »

evo, vrijeme je za novi post... :rofl:

dobili smo operu prvo kolo, kaj mislite ko je tricu dobio, hehe :ne zna:

zacko, cuvaj se, trece kolo si moj... :E: :E:
I must not fear. Fear is the mind-killer. Fear is the little death that brings total obliteration. I will face my fear. I will permit it to pass over me and through me. And when it has gone past I will turn my inner eye to see its path. Where the fear has gone there will be nothing. Only I will remain.
Brod jr.

#2 Post Postao/la Brod jr. »

Svaka čast na pobjedi a nadasgve na sve 3 dobivene partije!!! :s: :s: :s:

Al' vidjet ćeš ti kad JA dođem do prve lige :mad: isve vas nalupam kakti beba zvečkicu!!! :tuctuc:
zacko

#3 Post Postao/la zacko »

Do trećeg kola ćemo taman uć u formu tak da nagovještamo iznenađenje!
A naš meč namjeravam završit brzo i efikasno! ;) Ko i obično :E:
Iceman

#4 Post Postao/la Iceman »

jebote, mala matea jeger je nama dvicu slozila, a vi ste je nabili sva trojica,
gz zacko..., i curiju kaj je tomicu dobio, nama je slozil tricu na nasem terenu :cry:
I must not fear. Fear is the mind-killer. Fear is the little death that brings total obliteration. I will face my fear. I will permit it to pass over me and through me. And when it has gone past I will turn my inner eye to see its path. Where the fear has gone there will be nothing. Only I will remain.
zacko

#5 Post Postao/la zacko »

Jesi vidio! ;) Opasna smo ti mi momčad. Govorio sam ti ja. :) Curi je bio proigrao, a i inače se on dobro nosi s Tomicom. Ključna partija je bila između Grozdeka i curice. Kad je to dobio mi smo dobili volju i dalje je sve bilo lakše. Jako bitni bodovi!
Iceman

#6 Post Postao/la Iceman »

sad tek vidim kakvu smo strasnu momcad dobili... :top:
Odgovorite