SOKAZ forum
trening...
Moderatori/ce: Moderatori,Predsjedništvo
trening...
Ove sezone pauziram od Sokaza što ne znači da se ne bih ponekad malo oznojio. Radim uglavnom do 18 sati a nakon toga imam vremena..
Ukoliko bi netko imao mjesta na treningu i pozvao me ne bih se ljutio.
Poželjno da znam dan prije tako da ponesem stvari sa sobom na posao.....
Koki
Ukoliko bi netko imao mjesta na treningu i pozvao me ne bih se ljutio.
Poželjno da znam dan prije tako da ponesem stvari sa sobom na posao.....
Koki
Re: trening...
Koka, pa jeli to moguuuče ????????Koki je napisao/la:Ove sezone pauziram od Sokaza što ne znači da se ne bih ponekad malo oznojio. Radim uglavnom do 18 sati a nakon toga imam vremena...
Razočarao si me ko čoveka.
Pa kuda ide ovaj brod (Sokaz) kada takvi igrači iskaču van ?
The Only Way Is Up...rutinski
kaj da ti velim?
U SOKAZU sam sa povremenim prekidima od 1981. Naravno da je početni entuzijazam odavno splasnuo. Čovjek se malo zamori, posao i djeca te rastežu na sve strane i odgovaralo mi ove sezone malo odmoriti. Obaveza SOKAZ utakmica mi je ovom trenutku overkill. Hebi ga...takav sam. Kad već dođem na tekmu gledam da dam sve od sebe a sad mi se čini da ne mogu...
Naravno to ne znaći da se, ako se u budućnosti složi neka kombinacija koja bi bila zanimljiva, neću ponovo aktivirati...
U SOKAZU sam sa povremenim prekidima od 1981. Naravno da je početni entuzijazam odavno splasnuo. Čovjek se malo zamori, posao i djeca te rastežu na sve strane i odgovaralo mi ove sezone malo odmoriti. Obaveza SOKAZ utakmica mi je ovom trenutku overkill. Hebi ga...takav sam. Kad već dođem na tekmu gledam da dam sve od sebe a sad mi se čini da ne mogu...
Naravno to ne znaći da se, ako se u budućnosti složi neka kombinacija koja bi bila zanimljiva, neću ponovo aktivirati...