SOKAZ forum
9. liga - proljeće 2007.
Moderatori/ce: Moderatori,Predsjedništvo
9. liga - proljeće 2007.
Evo, kad nitko neće, da otvorim ovaj topic - više reda radi, ali i zbog jedne dosad učestale primjedbe!
Inače, svaka čast voditelju lige i svim ekipama koje unose rezultate
, ali ne mogu ne primjetiti da i ove kao i prošle sezone (10. liga - jesen 2006.) neke ekipe još nemaju upisan niti jedan rezultat (tu mislim na ekipu HŽ Ranžirni kolodvor
)
U prva 2 kola svi su rezultati na netu osim rezultata HŽ Ranžirnog kolodvora! - mislim da tu voditelj lige treba reagirati (i provesti neke "sankcije"). Ovdje se očito radi o aljkavosti ekipe, a ne voditelju.
Pa zar ti zapisnici putuju Transibirskom željeznicom?
Inače, svaka čast voditelju lige i svim ekipama koje unose rezultate
U prva 2 kola svi su rezultati na netu osim rezultata HŽ Ranžirnog kolodvora! - mislim da tu voditelj lige treba reagirati (i provesti neke "sankcije"). Ovdje se očito radi o aljkavosti ekipe, a ne voditelju.
Pa zar ti zapisnici putuju Transibirskom željeznicom?
aljkave ekipe postoje.... i tesko je to sprovoditi... meni je znalo proci 5 dana (ucestalg zvanja) dok ja stupim u kontakt s nekom ekipom... da bih saznao da su odgodili bez da su mi javili....
mene vise smeta sto moj voditelj jos ni jedan rezultat nije stavio na net... na netu su rezultati upisani iskljucivo od velike gorice 2, iposa i keruma...a ostali ko da ne igraju (11. liga)
mene vise smeta sto moj voditelj jos ni jedan rezultat nije stavio na net... na netu su rezultati upisani iskljucivo od velike gorice 2, iposa i keruma...a ostali ko da ne igraju (11. liga)
Juraj Huber, JT 1234 izgubljeni
Transibirska dostava
Burke je napisao/la:Nevjerojatno, jučer kritizirao, danas su preostala 2 rezultata na netu!!
![]()
Evo, što čini kritika!![]()
Valjda je željeznica zapela negdje u snijegu!?
Treba sve dobit' i
life is like a box of chocolate, you never know what you'll get
Ma u odnosu na prethodne sezone ove sezone je sve super, rezultati stižu uglavnom redovito. Čak su se pojavili i oni zbog kojih sam kritizirao.
Samo da se tako i nastavi.
A to da su nam ti rezultati nebitni, to je točno, treba sve dobit i to je to.
Volim vidjeti da sve štima, osim toga morao sam nekako otvoriti topic (inače je to uvijek radio Davor)
!!
Samo da se tako i nastavi.
A to da su nam ti rezultati nebitni, to je točno, treba sve dobit i to je to.
Volim vidjeti da sve štima, osim toga morao sam nekako otvoriti topic (inače je to uvijek radio Davor)
Baš smo se vratili sa tekme, dobili 7:3 (Vodoopskrba i odvodnja - Strojal I. 3:7). Time smo se revanširali za 5:5 prošle sezone. Tekma je protekla otprilike kao i prošle dvije: nakon napetih 3:3 odvojili smo se i dobili 7:3 (Francek 2, Igor 1, moja malenkost 3, par Francek,Igor 1).
Moram napomenuti da je Igor nakon 2 izgubljene partije 3:2 u trećoj se uzdigao iz "pepela" i okrenuo 0:2 protiv Perhača i dobio 3:2 u fiksu petog (nakon što je u tom istom 5. setu gubio 1:5 i 5:8)
, a nakon toga su on i Francek dobili i par.
A što se tiče javljanja na forum, pa javljam se već par mjeseci
Moram napomenuti da je Igor nakon 2 izgubljene partije 3:2 u trećoj se uzdigao iz "pepela" i okrenuo 0:2 protiv Perhača i dobio 3:2 u fiksu petog (nakon što je u tom istom 5. setu gubio 1:5 i 5:8)
Zahvaljujem na pohvalama. Trebalo je biti i bolje, no .... korak po korakBurke je napisao/la:Baš smo se vratili sa tekme, dobili 7:3 (Vodoopskrba i odvodnja - Strojal I. 3:7). Time smo se revanširali za 5:5 prošle sezone. Tekma je protekla otprilike kao i prošle dvije: nakon napetih 3:3 odvojili smo se i dobili 7:3 (Francek 2, Igor 1, moja malenkost 3, par Francek,Igor 1).
Moram napomenuti da je Igor nakon 2 izgubljene partije 3:2 u trećoj se uzdigao iz "pepela" i okrenuo 0:2 protiv Perhača i dobio 3:2 u fiksu petog (nakon što je u tom istom 5. setu gubio 1:5 i 5:8), a nakon toga su on i Francek dobili i par.
Okrećemo se utorku i Knežijancu
4. kolo
Evo, upravo dobili Knežijanac II ( Bakić, Grgić, Krpan, Bunić ) 6:4.
Bilo je
i
Pozdrav do slijedećeg kola
Igramo sa Gavelom u gostima. Bit će Teatar u gostima.
Bilo je
Pozdrav do slijedećeg kola
Igramo sa Gavelom u gostima. Bit će Teatar u gostima.
gavella-strojal 5:5
Hvala na čestitkama !
Jučer sam izvuk'o bod !
Francek i Damir u najlošijem izdanju ove polusezone,
, ne ponovilo se !
No, idemo dalje. Slijedeće kolo MOP doma.

Jučer sam izvuk'o bod !
Francek i Damir u najlošijem izdanju ove polusezone,
No, idemo dalje. Slijedeće kolo MOP doma.
Teško da se ovakva igra može ponoviti, gore od ovoga valjda ipak ne može!?
Čak je i rezultat dobar s obzirom na katastrofu koju smo pokazali ta stolom. "Ovoliko" sam se kretao kad sam zadnji puta igrao šah!!
Kriza traje..... počevši od Vodovoda, pa sad i ovo...
Valja opet početi trenirati
, to bi bilo u redu nakon mjesec dana pauze. 
Čak je i rezultat dobar s obzirom na katastrofu koju smo pokazali ta stolom. "Ovoliko" sam se kretao kad sam zadnji puta igrao šah!!
Kriza traje..... počevši od Vodovoda, pa sad i ovo...
Valja opet početi trenirati
Podmladak SOKAZ-a
Od danas Vas na stranicama SOKAZ-a pozdravlja moj Ivor, mlada nada stolnog tenisa ....

Zaostali rezultati
Zvao sam Lehpamera iz Samobora.
Izgubili su od KUD Golub 4 : 6.
Kaže da je utakmica bila na rubu incidenta, da su stalno nešto prigovarali i da su jednostavno toliko željeli pobjediti da su skoro ovi predali utakmicu.
Moramo biti oprezni na gostovanju.
Jesi vidio da je Mešić namazao svu trojcu iz Gavelle.
Sutra trening, vidimo se za
Igor
Izgubili su od KUD Golub 4 : 6.
Kaže da je utakmica bila na rubu incidenta, da su stalno nešto prigovarali i da su jednostavno toliko željeli pobjediti da su skoro ovi predali utakmicu.
Moramo biti oprezni na gostovanju.
Jesi vidio da je Mešić namazao svu trojcu iz Gavelle.
Sutra trening, vidimo se za
Igor
Opet nešto šteka sa upisom rezultata na Web!!
Ovaj tjedan se igra 10. kolo, a nema još ni svih rezultata 7. kola.
Znam da su neke utakmice bile odgođene zbog praznika (pa i jedna naša), ali nema više od pola rezultata!! Pa nije valjda sve odgođeno!?
Do 6. kola je sve išlo redovito i brzo (očito i preredovito...)
Voditeeeeeelj ........... !?
Ovaj tjedan se igra 10. kolo, a nema još ni svih rezultata 7. kola.
Znam da su neke utakmice bile odgođene zbog praznika (pa i jedna naša), ali nema više od pola rezultata!! Pa nije valjda sve odgođeno!?
Do 6. kola je sve išlo redovito i brzo (očito i preredovito...)
Voditeeeeeelj ........... !?