VODOVOD

najave i komentari s turnira i drugih oblikâ druženja

Moderatori/ce: Moderatori,Predsjedništvo

Odgovorite
Poruka
Autor/ica
supermenica

VODOVOD

#1 Post Postao/la supermenica »

Ja bi sam komentirala "Vodovod" općenito..
Bila sam tamo pretprošli put. Uglavnom publika nije bila ogromna, a mnogi su komentirali kako za to natjecanje nije puno dano.. Kao pehari su bili jadni i slično, više platiš i više se pomučiš da budeš što bolji, neg šta dobiš ak pobjediš... Govorim iz iskustva drugih.. Pozdrav prvoj ligi sokaza i pogotovo drugoj ligi, a pogotovo FINA-NKS, Novoselcu i Marcu Polu... A i svima koji se žele osjećat pozdravljeni, pozdrav! :) :cheer:

i da :moli: se da bude sve sutra u redu s Orokonfekcijom... Igraju FINA-NKS i Orokonfekcija... :visi:
Iceman

#2 Post Postao/la Iceman »

haha, bok sanja, cestitke na prvom postu...ovdje Davorin inace... :B:
I must not fear. Fear is the mind-killer. Fear is the little death that brings total obliteration. I will face my fear. I will permit it to pass over me and through me. And when it has gone past I will turn my inner eye to see its path. Where the fear has gone there will be nothing. Only I will remain.
ib
Site Admin
Kontakt:

Re: VODOVOD

#3 Post Postao/la ib »

kovaciceksanja je napisao/la:Kao pehari su bili jadni i slično, više platiš i više se pomučiš da budeš što bolji, neg šta dobiš ak pobjediš... Govorim iz iskustva drugih..
Ovo si vjerojatno mene čula. Ja nikad nikakav pehar ne osvojim, pa mi je onda jedina zabava pljuvat po svemu! :potrckanko: :jumping: :lux:
Odgovorite