SOKAZ forum
VODOVOD
Moderatori/ce: Moderatori,Predsjedništvo
-
supermenica
VODOVOD
Ja bi sam komentirala "Vodovod" općenito..
Bila sam tamo pretprošli put. Uglavnom publika nije bila ogromna, a mnogi su komentirali kako za to natjecanje nije puno dano.. Kao pehari su bili jadni i slično, više platiš i više se pomučiš da budeš što bolji, neg šta dobiš ak pobjediš... Govorim iz iskustva drugih.. Pozdrav prvoj ligi sokaza i pogotovo drugoj ligi, a pogotovo FINA-NKS, Novoselcu i Marcu Polu... A i svima koji se žele osjećat pozdravljeni, pozdrav!

i da
se da bude sve sutra u redu s Orokonfekcijom... Igraju FINA-NKS i Orokonfekcija... 
Bila sam tamo pretprošli put. Uglavnom publika nije bila ogromna, a mnogi su komentirali kako za to natjecanje nije puno dano.. Kao pehari su bili jadni i slično, više platiš i više se pomučiš da budeš što bolji, neg šta dobiš ak pobjediš... Govorim iz iskustva drugih.. Pozdrav prvoj ligi sokaza i pogotovo drugoj ligi, a pogotovo FINA-NKS, Novoselcu i Marcu Polu... A i svima koji se žele osjećat pozdravljeni, pozdrav!
i da
haha, bok sanja, cestitke na prvom postu...ovdje Davorin inace... 
I must not fear. Fear is the mind-killer. Fear is the little death that brings total obliteration. I will face my fear. I will permit it to pass over me and through me. And when it has gone past I will turn my inner eye to see its path. Where the fear has gone there will be nothing. Only I will remain.
Re: VODOVOD
Ovo si vjerojatno mene čula. Ja nikad nikakav pehar ne osvojim, pa mi je onda jedina zabava pljuvat po svemu!kovaciceksanja je napisao/la:Kao pehari su bili jadni i slično, više platiš i više se pomučiš da budeš što bolji, neg šta dobiš ak pobjediš... Govorim iz iskustva drugih..