Ekipa Operator II traži igrača

igrači traže ekipu, ekipe traže igrače, treninzi i prijateljske utakmice

Moderatori/ce: Moderatori,Predsjedništvo

Poruka
Autor/ica
agent_zero

Ekipa Operator II traži igrača

#1 Post Postao/la agent_zero »

Evo nakon 3 godine i mi tražimo pojačanje. Dakle tražimo igrača koji je sposoban u 4. ligi napravit 20ak partija (po mogućnosti pobjeda, jel) i da je normalna osoba spremna na druženje nakon tekmi, povremeni trening i tako to :D
Vjerujem da zahtjevi nisu preteški, pa svi zainteresirani neka se jave u privatnu poruku ili na broj mobitela (099/193-74-84), pa će biti stavljeni na razmatranje kod starješina ekipe.
Pozdrav :cheer:
Zadnja izmjena: agent_zero, dana/u pet svi 08, 2015 12:53 pm, ukupno mijenjano 1 put.
Kada umreš, ti ne znaš da si umro i nije ti teško, teško je drugima. Isto je i kada si glup.
Donic

#2 Post Postao/la Donic »

Dosta ste zahtjevni, a sta nudite ?
agent_zero

#3 Post Postao/la agent_zero »

Ovo što je navedeno nije dovoljno za početak? A i ne znam kako je uvjet da je netko normalna osoba prezahtjevan :D što se tiče 20ak pobjeda, naravno da je poželjno da budući suigrač može povući. Tražimo pojačanje, a ne nekoga za popunjavanje broja, i siguran sam da ima free agenta koji zadovoljavaju tu stavku :D Jedino što mislim da nisam naveo je to da je dvorana besplatna. Zainteresiran? :D
Kada umreš, ti ne znaš da si umro i nije ti teško, teško je drugima. Isto je i kada si glup.
cvijo
Kontakt:

#4 Post Postao/la cvijo »

Mislim da čovjek očekuje ugovor kakav i ti imaš. Dajte mu kunu manje od toga, da ti kao prva zvijezda imaš najjači ugovor, i svi zadovoljni :D
Stiga Dynasty Carbon
BH: Tibhar MX-D
FH: Tibhar Hybrid K-3
agent_zero

#5 Post Postao/la agent_zero »

To treba dogovorit s mecenama ekipe, ja sam tu samo šljaker :D ali što se mene tiče, može dobit i veći ugovor od mojeg, ali zna se kakva su onda očekivanja :rofl:
55

#6 Post Postao/la 55 »

mixer... To je pravi odgovor na pitanja :top: , samo ćete gadno morati odriješiti kesu... :rofl: :E: :zubo:
Donic

#7 Post Postao/la Donic »

Istina, mixeru je cijena sada visoka, opravdano. Ostale trazene karakteristike potpuno zadovoljava.
Stip

#8 Post Postao/la Stip »

Bojim se da to s mixerom neće ići, jer kako je sam napisao:
mixer je napisao/la:odjavljujem se sa foruma 4 lige jer se u dusi vec osjecam drugoligasem.
On bi dakle trebao prodati dušu (kome? :E: ? ) za taj ugovor... ne znam, ne znam.
mixer

#9 Post Postao/la mixer »

Cvrsto sam vezan ugovorom jer je g predsednik znao kakvog igraca dobiva pa je odlucio to drzat duze vremena :lol: :lol: :lol: a i moram ostat bar sezonu da mi Baraba ne vrati ekipu nazad u 4 ligu posto tamo sad dolaze opaki igraci Pavic Augustinovi i Tola.
.sad se borim samo da me ne prebace u 6 ligu da hrc i vjeko napokon odu u ove ozbiljnije lige.a ak vec mogu birat onda kod frenda Bareta u 5 da se vise ne muci s ovom dvojicom vjecnih talenata :cerek:
wolf
Kontakt:

#10 Post Postao/la wolf »

vječiti talent :misli: ...hmmm... inače bih bio polaskan ovakvom definicijom ali s obzirom da je iz Mixerovih usta ...mora da je uvreda :darkevil: :funj:
mixer

#11 Post Postao/la mixer »

Nije to tak ni lose nisi ti skuzio ja bi presao kod vas jer jedino od tebe mogu zgubit a aovak bi to bilo sprijeceni :B:
agent_zero

#12 Post Postao/la agent_zero »

Dobro, pa jel itko od vas silnih komentatora zainteresiran za pridruživanje ekipi ili samo trolate bezveze? :D
a_marko

#13 Post Postao/la a_marko »

Pa ja kad sam se javio, onaj tvoj visoki suigrač je rekao da ja nemam kvalitete. :ne zna: Sad tražite nekog poput mixera. :lol: Inače vam ne gine 6:4 iduće sezone u ligi. :rofl:
mixer

#14 Post Postao/la mixer »

Nije to tak ni lose nisi ti skuzio ja bi presao kod vas jer jedino od tebe mogu zgubit a aovak bi to bilo sprijeceni :B:
mistreaver

#15 Post Postao/la mistreaver »

Cuo sam da se playoff raspada pa mozete uzet STANU.
Zadnja izmjena: mistreaver, dana/u ned svi 10, 2015 2:18 pm, ukupno mijenjano 1 put.
If you want to suceed, you must brave the risk of a failure. - Garry Kasparov
My greatest talent is hard work. - Garry Kasparov
kula

#16 Post Postao/la kula »

Ja bi se rado okušao.Igrao sam razne sportove šah, bočanje, amaterski sam boksovao i dečki u kvartu su mi govorili da sam jako dobar u stolnom tenisu kojeg sam trenirao nekoliko godina.Nisam nikada igrao sokaz a po rezultatima vidim da ste dobra ekipa pogotovo Vujasić i drugi jaki igrač Koritar.
mixer

#17 Post Postao/la mixer »

Stana tek kad Gugu dobije moze razmisljat o ozbiljnijoj ekipi :lol: :lol: .
a_marko

#18 Post Postao/la a_marko »

A joooj! Dobro si rekao! :lol:
vjeverko

#19 Post Postao/la vjeverko »

mixer je napisao/la:Stana tek kad Gugu dobije moze razmisljat o ozbiljnijoj ekipi :lol: :lol: .
Izuzetno mi je drago da nas bar netko smatra ozbiljnom ekipom.
mixer

#20 Post Postao/la mixer »

Ispravak netocnog navoda.mislio sam za Stanu ozbiljna ekipa ne nuzno ozbilnija :lol: :lol: :lol: .to je ko da kazem da Augustinovic ima dobar beckhend a Pavic forhend . Kad budem trebao nekog za kosit travu zovem njih dvojicu :cerek: :klap: :klap:
Odgovorite