Evo nakon 3 godine i mi tražimo pojačanje. Dakle tražimo igrača koji je sposoban u 4. ligi napravit 20ak partija (po mogućnosti pobjeda, jel) i da je normalna osoba spremna na druženje nakon tekmi, povremeni trening i tako to
Vjerujem da zahtjevi nisu preteški, pa svi zainteresirani neka se jave u privatnu poruku ili na broj mobitela (099/193-74-84), pa će biti stavljeni na razmatranje kod starješina ekipe.
Pozdrav
Zadnja izmjena: agent_zero, dana/u pet svi 08, 2015 12:53 pm, ukupno mijenjano 1 put.
Kada umreš, ti ne znaš da si umro i nije ti teško, teško je drugima. Isto je i kada si glup.
Ovo što je navedeno nije dovoljno za početak? A i ne znam kako je uvjet da je netko normalna osoba prezahtjevan što se tiče 20ak pobjeda, naravno da je poželjno da budući suigrač može povući. Tražimo pojačanje, a ne nekoga za popunjavanje broja, i siguran sam da ima free agenta koji zadovoljavaju tu stavku Jedino što mislim da nisam naveo je to da je dvorana besplatna. Zainteresiran?
Kada umreš, ti ne znaš da si umro i nije ti teško, teško je drugima. Isto je i kada si glup.
To treba dogovorit s mecenama ekipe, ja sam tu samo šljaker ali što se mene tiče, može dobit i veći ugovor od mojeg, ali zna se kakva su onda očekivanja
Cvrsto sam vezan ugovorom jer je g predsednik znao kakvog igraca dobiva pa je odlucio to drzat duze vremena a i moram ostat bar sezonu da mi Baraba ne vrati ekipu nazad u 4 ligu posto tamo sad dolaze opaki igraci Pavic Augustinovi i Tola.
.sad se borim samo da me ne prebace u 6 ligu da hrc i vjeko napokon odu u ove ozbiljnije lige.a ak vec mogu birat onda kod frenda Bareta u 5 da se vise ne muci s ovom dvojicom vjecnih talenata
Pa ja kad sam se javio, onaj tvoj visoki suigrač je rekao da ja nemam kvalitete. Sad tražite nekog poput mixera. Inače vam ne gine 6:4 iduće sezone u ligi.
Ja bi se rado okušao.Igrao sam razne sportove šah, bočanje, amaterski sam boksovao i dečki u kvartu su mi govorili da sam jako dobar u stolnom tenisu kojeg sam trenirao nekoliko godina.Nisam nikada igrao sokaz a po rezultatima vidim da ste dobra ekipa pogotovo Vujasić i drugi jaki igrač Koritar.
Ispravak netocnog navoda.mislio sam za Stanu ozbiljna ekipa ne nuzno ozbilnija .to je ko da kazem da Augustinovic ima dobar beckhend a Pavic forhend . Kad budem trebao nekog za kosit travu zovem njih dvojicu