SOKAZ forum
Izbacivanje parova iz takmičenja sokaza
Moderatori/ce: Moderatori,Predsjedništvo
Izbacivanje parova iz takmičenja sokaza
Dakle, zanima me koliko istomišljenika želi izbacivanje parova iz takmičenja sokaza.
Nema neriješenih, 9 mečeva, 3 na 3 pa tko bolji, ako su podjednaki završit će barem 5:4.
Činjenica je da u praksi dosta ekipa i ne želi igrati parove ako su prije para već izgubili sa 6:3.
Činjenica je i to da su parovi neki drugi sport, pa zašto da ih miješamo sa stolnim tenisom.
Znam da uzorak neće biti reprezentativan (obzirom na posjećenost foruma), ali da vidim barem omjer.
Nema neriješenih, 9 mečeva, 3 na 3 pa tko bolji, ako su podjednaki završit će barem 5:4.
Činjenica je da u praksi dosta ekipa i ne želi igrati parove ako su prije para već izgubili sa 6:3.
Činjenica je i to da su parovi neki drugi sport, pa zašto da ih miješamo sa stolnim tenisom.
Znam da uzorak neće biti reprezentativan (obzirom na posjećenost foruma), ali da vidim barem omjer.
još uvijek 100% 
I must not fear. Fear is the mind-killer. Fear is the little death that brings total obliteration. I will face my fear. I will permit it to pass over me and through me. And when it has gone past I will turn my inner eye to see its path. Where the fear has gone there will be nothing. Only I will remain.
Ja to gledam s druge strane, vodimo 5:4 i imamo tri pošteno zarađena boda, a oni nam u paru oduzmu dva.Alindyar je napisao/la:mislim da bi to bilo lose za igru...ipak ako vec bude 5:4, da se ima izgleda izjednacit...da se barem "ubere" jedan bod...
OK Alindyar ti si jedan, a koja su ostala petorica koja su pokvarila 100% glasanje za izbacivanje parova?
Dajte ljudi glas DA, DA ne moram zvati bližu i dalju rodbinu DA glasaju za DA.
a gledaj...ja barem priznam...a kaj ako gubis sa 5:4 i onda te parovi izvuku???kemil je napisao/la: Ja to gledam s druge strane, vodimo 5:4 i imamo tri pošteno zarađena boda, a oni nam u paru oduzmu dva.
OK Alindyar ti si jedan, a koja su ostala petorica koja su pokvarila 100% glasanje za izbacivanje parova?
Dajte ljudi glas DA, DA ne moram zvati bližu i dalju rodbinu DA glasaju za DA.
- travaroš s dva srajvera
parovi su čisti gušt na kraju. naravno nekome leže više, nekome manje, ali takav je sport. meni je i ok da tekma može završiti neriješeno ali mi je žao da pobjeda donosi 3 a neriješeni 1 bod. ovo je u nogometu ok jer favorizira napadačku igru ali u sokazu je svaki susret za sebe i nekako mi se ne čini fer da tri neriješena vrijede kao jedna pobjeda 
SOKAZ je EKIPNO prvenstvo stolnotenisača rekreativaca i mislim da je njegov cilj druženje ljudi. Zato mislim da parove treba odigrati, tj uklopiti dvoje pojedinaca u EKIPU.
U pojedinačnoj igri svako zna npr. što je servirao i samim tim i kakva će mu loptica doći nazad, dok je u parovima to malo teže, pogotovo za napadače po vokaciji.
U mojoj ekipi smo na početku sezone mislili da će našem prvom igraču više odgovarati da u paru igra s nekim tko zna "držati" lopticu na stolu, međutim to nije baš dobro prošlo pa smo se zamjenili!!
Od tada nas parovi spašavaju!!

U pojedinačnoj igri svako zna npr. što je servirao i samim tim i kakva će mu loptica doći nazad, dok je u parovima to malo teže, pogotovo za napadače po vokaciji.
U mojoj ekipi smo na početku sezone mislili da će našem prvom igraču više odgovarati da u paru igra s nekim tko zna "držati" lopticu na stolu, međutim to nije baš dobro prošlo pa smo se zamjenili!!
Od tada nas parovi spašavaju!!
D. Melti, Deda II, VI liga
tako je, Igore, reda treba bit 
I must not fear. Fear is the mind-killer. Fear is the little death that brings total obliteration. I will face my fear. I will permit it to pass over me and through me. And when it has gone past I will turn my inner eye to see its path. Where the fear has gone there will be nothing. Only I will remain.