Mladi ambiciozan travaš traži momčad za jesenski dio sokaza!

igrači traže ekipu, ekipe traže igrače, treninzi i prijateljske utakmice

Moderatori/ce: Moderatori,Predsjedništvo

Zaključano
Poruka
Autor/ica
Vracko91

Mladi ambiciozan travaš traži momčad za jesenski dio sokaza!

#1 Post Postao/la Vracko91 »

Iako do jeseni još ima jako dugo, želim napomenuti kako tražim ekipu za jesenski dio.
Ovako rano sam postavio post, jer sam voljan odigrati nekoliko treninga s momčadima kojima sam možda interesantan.
O sebi mogu reći da sam u zadnjih pola godine počeo ozbiljnije trenirati jer imam jako veliku želju za napretkom. Imam 23 godine i u zadnjih pola godine sam odradio 100 sati individualnog treninga s trenerom koji je igrao 1. ligu sokaza. Taj rezultat se vidi i napredak moje igre, a to može posvjedočiti skor u 19 ligi koju sam igrao. Sada preko ljeta neću raditi velike pauze, nego ću se ozbiljno pripremati. Inače svaki vikend u Velikoj Gorici igram mečeve sa igračima koji igraju 5-8 ligu, i gdje imam podjednak omjer pobjeda i poraza
Moj stil igre je takav da na bekendu gdje imam travu, blokam na stolu, znam napasti s njom, a sa forhendom napadam!
Živim u Velikoj Gorici, ali radim u Zg na području Žitnjaka, tako da mi nije problem igrati ni za Zagrebačku momčad.
Moja želja je naći ambicioznu momčad u rangu 8.-12. lige. S toga molim da ekipe u tom rangu kojima će trebati igrač i gdje ću moći igrati barem 25 partija u sezoni slobodno me kontaktiraju i da mi dozvole da im se iskažem na nekom treningu prije početka sezone:)

Moj broj je 099 450 1716 ili na mail marko.vracan@gmail.com

Pozdrav svima :top:
Stane
Kontakt:

#2 Post Postao/la Stane »

riz odašiljači iz 10 ligeti traži i odra iz 7lige traže pa nazovi broj ti je u biltenu
Nebojte se savršenstva. Ionako ga nikada nećete postići.
mixer

#3 Post Postao/la mixer »

Cujes ti menadjer nadji Kuli angazman
Vracko91

#4 Post Postao/la Vracko91 »

Potraga za momčadi je završena. Postao sam novi igrač ekipe Igromat 600, pete momčadi proljetnog dijela 12.lige :lux:
Zaključano