SOKAZ forum
Novosel vs Guga-sudac Kardum
Moderatori/ce: Moderatori,Predsjedništvo
- Leteći Medvjedić
Novosel vs Guga-sudac Kardum
Guga na turnirima pušta medonjama mečeve 
Slika je izrazito loše kvalitete, ali je očito da je riječ o fotomontaži i da tu nije nastupio Guga nego njegov dubler, a Zvonac je to vješto iskoristio i rasturio ga servama
Ali kada ste već stavili ovaj meč, stavite i meč Pereković-Guga (ista tekma)
zbog kojeg Perec već godinu dana ima noćne more...a ove godine je recimo bio 1. igrač 8. ljige.
zbog kojeg Perec već godinu dana ima noćne more...a ove godine je recimo bio 1. igrač 8. ljige.
The Only Way Is Up...rutinski
Je uvaljival ti je servu koju bi ti trebal bar pokusat vratit. Cijeli meč vračaš tj postavljaš reket. Nisam primjetio neke različitosti u pokušaju vračanja.Da ne govorim o prasicama 
Znam da ništa ne znam, ali... još uvijek više znam od onog koji ne zna da ništa ne zna!
Amerikanci su bijelci koji su natjerali crnce da se bore sa žutima za zemlju koju su uzeli crvenima ;-)
Amerikanci su bijelci koji su natjerali crnce da se bore sa žutima za zemlju koju su uzeli crvenima ;-)
- Leteći Medvjedić
A dobro guga nemaš se čega sramit ipak je sad Novosel 7 ligaGuga je napisao/la:Slika je izrazito loše kvalitete, ali je očito da je riječ o fotomontaži i da tu nije nastupio Guga nego njegov dubler, a Zvonac je to vješto iskoristio i rasturio ga servama![]()
![]()
Nismo snimili meč između tebe i Perekovića jer se nismo nadali da ćeš pružat otpor,tebi što jači protivnik ti bolje igraš ali i Zvonac je jedan od vrhunskih igrača stolnog tenisa
Ali mi je ljepo vidit kako ti i Kardum imate iste majćice ko da igrate u istoj ekipi mogli bi za sljedeću sezonu ti,kardum i zvonko zajedno i nazovete se mutirani spinovi
Guga na turnirima pušta medonjama mečeve 
Je istina je, Zvonca sam malo podcjenio pogotovo jer sam ga prošli put lagano dobio i nemrem se na njega naljutit jer ima tak lepe majce pastelnih boja.
Totalno me je uneredio sa servama, svaka čast !
Pereković je već druga priča, jer je u tom trenutku bio bez poraza prvi igrač lige pa sam mu morao pokazati neke stvari
Totalno me je uneredio sa servama, svaka čast !
Pereković je već druga priča, jer je u tom trenutku bio bez poraza prvi igrač lige pa sam mu morao pokazati neke stvari
- Leteći Medvjedić
Fakat sam sam sebi čudan kada se gledam na "pokretnim slikama", ali to je uglavnom u mečevima kada nisam nabrijan i 100% "unutra".vjeverko je napisao/la:Ma nije bitno tko je pobijedio. Mene se više dojmila Gugina manekenska linija, i graciozno držanje.
Protiv tebe mi se to ne može dogoditi jer tada ličim na nervoznog
Tigra u kavezu
Kaj se pružanja šapice na kraju tiče, ne kužim kaj tu nije u redu, pa Zvona mi je simpa lik u ovom šarolikom Sokazu