SOKAZ forum
7. LIGA - JESEN 2007
Moderatori/ce: Moderatori,Predsjedništvo
7. LIGA - JESEN 2007
Možda je malo bahato, ali
( baš me briga )
Počinju pripreme za jesen 2007.
7. liga je najozbiljnija liga u kojoj ću igrati, tako da su pripreme počele.
Vidimo se na jesen,
za
Dotad' odmorite se i
, slijedi dugo, toplo ljeto.
A ja ću
( he-he )
Pozdrav,
Počinju pripreme za jesen 2007.
7. liga je najozbiljnija liga u kojoj ću igrati, tako da su pripreme počele.
Vidimo se na jesen,
Dotad' odmorite se i
, slijedi dugo, toplo ljeto.A ja ću
Pozdrav,
life is like a box of chocolate, you never know what you'll get
igore (pa si vi mislite koji)
imate sreće kaj ih je samo trojica (čitaj strojala 1) jer bi se oni već strateški rasporedili (2 u dom sportova, 2 kod tumare), a kak su ludi za pingačem da tekmu igrate i u Krapini ova dvojica bi stigla na 3 pojedinačni susret 1 kola ( ak bi bilo frke burke i francek, a bogami i ban bi se igrali lovca i nabacivali) tak da bi pojedinačna tekma mogla trajat i sat vremena....
odigrajte 5:5 da mi niti jednih nije žao kaj su izgubili...
imate sreće kaj ih je samo trojica (čitaj strojala 1) jer bi se oni već strateški rasporedili (2 u dom sportova, 2 kod tumare), a kak su ludi za pingačem da tekmu igrate i u Krapini ova dvojica bi stigla na 3 pojedinačni susret 1 kola ( ak bi bilo frke burke i francek, a bogami i ban bi se igrali lovca i nabacivali) tak da bi pojedinačna tekma mogla trajat i sat vremena....
odigrajte 5:5 da mi niti jednih nije žao kaj su izgubili...
Ne znam o čemu pričate, kakvo 5. kolo???
Meč Strojal I. - Destinacije se igra u 9. kolu, a mi smo domaćini!
Igori, malo ste pobrkali raspored !!
Kako vidim, sezona za neke stvarno još nije počela, ali bit će bolje do 9. kola!
U 5. kolu (ako dobro vidim) se sastaju:
Dr. Ante Starčević - Destinacije
Dinamo-Jablanovec - Strojal I. ,
a to da bi rađe putovali do Doma sportova nego u Jablanovec je ipak istina. Možda bi stigli na vrijeme.
Meč Strojal I. - Destinacije se igra u 9. kolu, a mi smo domaćini!
Igori, malo ste pobrkali raspored !!
Kako vidim, sezona za neke stvarno još nije počela, ali bit će bolje do 9. kola!
U 5. kolu (ako dobro vidim) se sastaju:
Dr. Ante Starčević - Destinacije
Dinamo-Jablanovec - Strojal I. ,
a to da bi rađe putovali do Doma sportova nego u Jablanovec je ipak istina. Možda bi stigli na vrijeme.
Međutim, umor vas ne spriječava da dvojica glatko dobijete tekmu 7:3.Moover je napisao/la:eh, umor i neispavanost čine svoje...
Očito se počelo trenirati! (ili igrate bolje pod pritiskom)
Usput, i mi smo dobili u 2. kolu:
Strojal I. - Dr. Ante Starčević 7:3
Zapisnik će valjda sutra (pardon, danas) osvanuti na netu (ako ga Igor opet ne zaboravi u torbi)
Pozdrav destinacijama i strojalu!
Bas mi je drago da ste i jedni i drugi dobro otvorili sezonu,al ipak najteza iskusenja vam tek dolaze!
Zaba je ostala bez Milkovica i Muzica pa mi ove godine izgledaju ko "zicer" za tri boda ostalim ekipama jer ova nova pojacanja ocito nisu adekvatna za 7 ligu.
A na derbi 9. kola(ak je na Kneziji) vjerovatno dolazim!
Najdrazi su mi ti "bratoubilacki mecevi"
Sretno dalje!
Bas mi je drago da ste i jedni i drugi dobro otvorili sezonu,al ipak najteza iskusenja vam tek dolaze!
Zaba je ostala bez Milkovica i Muzica pa mi ove godine izgledaju ko "zicer" za tri boda ostalim ekipama jer ova nova pojacanja ocito nisu adekvatna za 7 ligu.
A na derbi 9. kola(ak je na Kneziji) vjerovatno dolazim!
Najdrazi su mi ti "bratoubilacki mecevi"
Sretno dalje!
Ako ti je slaba pamet,moraš imat jaku kičmu!