NOVI REZULTATI

SOKAZ forum
 <br />SOKAZ forum - Početna<br /> SOKAZ forum

FAQFAQ   PretražnikPretražnik   ČlanstvoČlanstvo   Korisničke grupeKorisničke grupe   RegistracijaRegistracija 
 ProfilProfil   Privatne porukePrivatne poruke   LoginLogin 

Dvorane na webu #2

Započnite novu temu   Odgovorite na temu    
SOKAZ forum - Početna
-> SOKAZ online
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
Kemil

PostPostano: uto svi 24, 2005 1:37 pm    Naslov : Re: Dvorane Citirajte i odgovorite

Moover (napisa):
Kakva su vaša mišljenja o dvoranama u kojima se igra Sokaz?

Najbolja, najgora, najfora dvorana...

Prednosti, nedostaci, podloga, stolovi, osvjetljenje, temperatura, prostor....

p.s. bilo bi poželjno da napišete i ime ekipe koja igra u dvorani koju komentirate.

Hej Moover evi ti jedan prijedlog za web, kao što postoji baza ekipa i baza igrača tako oformite i bazu dvorana.

Smatram da je ta evidencija iznimno korisna informacija pingač populaciji u Zagrebu jer se dvorane nude na kapaljku, hoću reć škvadra nema pojma da u susjednoj ulici imaju dvoranu, a i kako bi znali kada to nigdje ne piše i u njoj igraju dečki iz neke lijeve lige.

Što bi sve trebalo evidentirati uz svaku dvoranu?, što više informacija to bolje, na osnovu tih informacija bi se kasnije mogle i rangirati dvorane glasanjem i sl. po određenim kriterijima.
Nakon određenog vremena kada baza dvorana zaživi i dođe u zrelije godine ekipa koja dolazi na gostovanje već će unaprijed vidjeti u kojoj dvorani im suparnici stoluju (veza na webu ekipa-dvorana), pa mogu ponijeti vunene veste umjesto dresova ako vide da dvorana nema grijanje i sl., mogu obavijestiti prijatelje na forumu da dođu gledat kako će ih razbit i sl.
(napomena: za neke točke će trebati oformiti kriterij vrednovanja npr. /odlično, dobro, loše/ ili /1, 2, 3, 4, 5/ i slično)
Dakle predlažem:
OPĆENITO
- nekakav naziv dvorane (za lakše raspoznavanje)
- točna adresa dvorane
- kontakt telefon voditelja(fiksni, mobitel itd.)
- ime i prezime osobe za kontakt (jedne ili više)
- vlasništvo (društveno, privatno, javno itd.)
- naziv vlasnika
NAJAM
- da li postoji mogućnost unajmljivanja stolova za igranje
- slobodni termini za iznajmljivanje
- način iznajmljivanja (za tekući dan, sezonski itd)
- cijena najma (po satu, po sezoni itd)
OPREMA
- koliko stolova ima dvorana
- čiji su stolovi (proizvođač), koliko su stari, u kakvom su stanju
- kakvo je osvjetljenje
- kakav je pod (vrsta, opći dojam itd.)
- kakvo je grijanje u dvorani (prosječna temperatura zimi)
- kakvo je hlađenje (prosječna temperatura ljeti)
- kakav je sanitarni čvor (stanje wc-a, da li ima tuševe itd.)
- koliko cca gledalaca dvorana može primiti (ako se želi doći gledati neki meč)
- točne dimenzije oko stola za igranje i visina iznad stola
OSTALO
- uslužnost osoblja
- da li ima neki kafe u sklopu dvorane
- koje ekipe igraju sokaz mečeve u dvorani
- konačna ocjena kad se zbroje svi kriteriji
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
ib
Site Admin

PostPostano: uto svi 24, 2005 1:59 pm    Naslov : Re: Dvorane Citirajte i odgovorite

kemil (napisa):
Hej Moover evi ti jedan prijedlog za web, kao što postoji baza ekipa i baza igrača tako oformite i bazu dvorana.

Hajde Moover Very Happy napravi taj web pa ćemo ga externo linkat sa Sokaza! Very Happy Very Happy
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
Moover

PostPostano: uto svi 24, 2005 2:49 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Ma ovdje se ne zna tko pije a tko plaća. Baš kao ni u našoj dvorani... Smile

Kemil, nemam ti ja veze s tim, morat ćeš se obratit ib-u. Smile
Kemil

PostPostano: uto svi 24, 2005 9:23 pm    Naslov : Re: Dvorane Citirajte i odgovorite

ib (napisa):
kemil (napisa):

Hajde Moover Very Happy napravi taj web pa ćemo ga externo linkat sa Sokaza! Very Happy Very Happy

Kad sam rekao Moover zapravo sam mislio na cijelu ekipu, programera, savjetnike, više savjetnike ...
No dobro, Igore imaš prijedlog. Cool
[Vrh]
ib
Site Admin

PostPostano: sri svi 25, 2005 12:17 am    Naslov : Re: Dvorane Citirajte i odgovorite

kemil (napisa):
Kad sam rekao Moover zapravo sam mislio na cijelu ekipu, programera, savjetnike, više savjetnike ...

Buahaha u našoj geekovskoj ekipi sam valjda ja zadnji koji želi imati status programera. Wink
Kapetan da, svađanje oko termina isto da, viši savjetnik može, ali dežurni šmokljan nikad!! Evil Very Happy
[Vrh]
dmelti

PostPostano: sri svi 25, 2005 8:28 am    Naslov : Re: Dvorane Citirajte i odgovorite

kemil (napisa):

Kemo, za to što bi ti htio, Bućo bi trebao mjesec dana da prikupi te podatke,a onda još toliko da to sve posloži na web-u!!!!
A čovjek još (UVIJEK) studira !! Laughing Embarassed:
Nego, MI možemo na ovoj temi koju je Moover otvorio napisati za one dvorane za koje znamo, pa koga zanima neka si pogleda!!
Dobar je prijedlog da na stranicama bude popis dvorana u kojima se može odigrati npr. 1 sat za 10, 20, ili 30 kn pa do dvorana u kojima se plaća mjesečno korištenje. Time bi možda potakli ljudima, NEsokaz-ovcima, volju za rekreacijom!!

Molim mišljenje svih !!!
Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu    
SOKAZ forum - Početna
-> SOKAZ online
Vremenska zona: GMT + 01:00.
Stranica 1 / 1.

Forum(o)Bir:  
Ne možete otvarati nove teme.
Ne možete odgovarati na postove.
Ne možete uređivati Vaše postove.
Ne možete izbrisati Vaše postove.