Pozdrav Stipu i svim ostalima!
I ove jeseni većinom neki stari već poznati rivali.
Niko ne odskače niti kvalitetom niti nekvalitetom tako da očekujem dosta gustu(vrtilo bu se oko 5:5) sezonu.
Svima želim sportske sreće,i fair-play borbu pa neka najbolji idu dalje!
Koliko vidim Stip,mi smo 12. kolo kod nas,tvoji jesu u gostima ali ti buš imao prednost domaćeg terena...
Informacija koja nije izašla u biltenu,naknadno prijavljeni naš igrač je Žarko Valentić,ali on će krenuti negdje od 3. kola ako bude spreman!
E moj Brod...
Kao "niko ne odskače kvalitetom", a onda onako usput spomeneš Žarka . Pa možda ste ipak mrvicu jači od ostalih s njim, tak, otprilike za njegove 4 partije .
Uspješan start, iako je bilo napetije no što to konačni rezultat sugerira. Recimo Ilija je protiv mene vodio 9:6 u petom setu, ni sam nisam siguran kako sam dobio.
Bitno je da Aco igra, koljena su izdržala ,a Tomo je naš joker.
Ma hvala na ponuđenom ramenu, ali slobodno ti kreni sa smijehom i za***ancijom. Kad dođem do faze da rekreativno ping pong natjecanje shvaćam preozbiljno, bolje da pređem na pikulanje.
Stip je napisao/la:A ništa, u ponedjeljak protiv Remeta, valjda će se jednom vratiti...
Bogami, vratilo se, doduše ne Tomi, ali Aco je spašavao meč-lopte, a ja 0:6 u petom setu.
Ali važnije je da smo našli novog prvog igrača , zove se Nenadić .
Drago mi je zbog Ace...
Aco je jedan od igrača koji čitav niz godina ima rezultate koji su objektivno slabiji od njegovih mogućnosti a to je dokaz koliko je stolni tenis kompleksan sport. Možda mu se pred "penziju" napokon sve posložilo i igra kako zna i umije. U svakom slučaju s zanimanjem ću pratiti nastavak lige...
Ajmo Aco...
Nedam ja da krepa!
S obzirom da nema zapisnika,moji su u petak izvojevali pobjedu protiv Sopota,kolliko znam 7:3,Čova legao dvije u teškoj drami plus predani par!
Bravo dečki!
Mozda ak nebus igrao ovu sezonu napokon i juzna 5 vidi ove malo ozbilnije lige .inace sve najbolje gospon predcednik al moram mislit na klub nis osobno