SOKAZ forum
Pinganje
Moderatori/ce: Moderatori,Predsjedništvo
Pinganje
Ako je netko zainteresiran za neobavezno pinganje nek se javi.
Znači, ima nas par koji redovito igramo i već smo si dosadni, pa da malo osvježimo s novim igračima. Razina kvalitete i nije toliko bitna. Jbg nismo niti mi neš..bitno da se igra.
Imamo prostor (ne plaća se, al se nećemo naljutit ak se dofura pivica) s dva stola, a nalazi se u Sesvetskoj Sopnici. Najčešće igramo srijedom (18h nadalje) i vikendom po dogovoru.
Ostali detalji na PM.
Znači, ima nas par koji redovito igramo i već smo si dosadni, pa da malo osvježimo s novim igračima. Razina kvalitete i nije toliko bitna. Jbg nismo niti mi neš..bitno da se igra.
Imamo prostor (ne plaća se, al se nećemo naljutit ak se dofura pivica) s dva stola, a nalazi se u Sesvetskoj Sopnici. Najčešće igramo srijedom (18h nadalje) i vikendom po dogovoru.
Ostali detalji na PM.
Butterfly Innerforce ALC
FH: Butterfly Tenergy 05 FX
BH: Butterfly Tenergy 05 FX
FH: Butterfly Tenergy 05 FX
BH: Butterfly Tenergy 05 FX
- agent_zero
Mi (ekipa ABC) smo uvijek za prijateljske tekme samo se moram dogovoriti sa igračima koje je malo teže skupiti za vrijeme predstojećih blagdana. Nakon Sokaza smo uvijek raspoloženi i mjesto igranja nam nije problem, dolazimo bilo gdje u i oko Zagreba pa do Karlovca, Siska i Krapine. A blizu smo i po ligama. LP. PS.- i mi možemo biti domaćini.