SOKAZ forum
Turnir s novim plastičnim lopticama u Prečkom
Moderatori/ce: Moderatori,Predsjedništvo
Turnir s novim plastičnim lopticama u Prečkom
samo jedno pitanje,
ima li grijanja u dvorani?
I must not fear. Fear is the mind-killer. Fear is the little death that brings total obliteration. I will face my fear. I will permit it to pass over me and through me. And when it has gone past I will turn my inner eye to see its path. Where the fear has gone there will be nothing. Only I will remain.
Re: Turnir s novim plastičnim lopticama u Prečkom
Ima, solarno.Iceman je napisao/la:samo jedno pitanje,
Re: Turnir s novim plastičnim lopticama u Prečkom
Ili se prije početka svakog meča možeš trljati tjelima s protivnikom, ako pristaneIceman je napisao/la:samo jedno pitanje,
The Only Way Is Up...rutinski
Može jedno malo pogađanje prije sutrašnjeg turnira ...
Što mislite koliko će igrača sutra biti na turniru na kojem:
- će vjerojatno biti najhladnije ove zime (obzirom na minuse vani i ne grijanje unutra)
- se igra sa plastičnim lopticama (koje većina igrača još nije niti vidjela)
- se igra po kup sistemu (pa će neki možda odigrati jedan/dva meča)
Što mislite koliko će igrača sutra biti na turniru na kojem:
- će vjerojatno biti najhladnije ove zime (obzirom na minuse vani i ne grijanje unutra)
- se igra sa plastičnim lopticama (koje većina igrača još nije niti vidjela)
- se igra po kup sistemu (pa će neki možda odigrati jedan/dva meča)
ja bi jos i dosao malo kemijat sa reketima, al ak nema grijanja, a izgleda da nema, onda isto tako mene nema 
I must not fear. Fear is the mind-killer. Fear is the little death that brings total obliteration. I will face my fear. I will permit it to pass over me and through me. And when it has gone past I will turn my inner eye to see its path. Where the fear has gone there will be nothing. Only I will remain.
Pa kak nema? Paprošlih nekoliko godina je uvjek bilo
hladno.
Fakat čudnovato.
Ledeni a kaj misliš jel ima goluba. ?
hladno.
Fakat čudnovato.
Ledeni a kaj misliš jel ima goluba. ?
Znam da ništa ne znam, ali... još uvijek više znam od onog koji ne zna da ništa ne zna!
Amerikanci su bijelci koji su natjerali crnce da se bore sa žutima za zemlju koju su uzeli crvenima ;-)
Amerikanci su bijelci koji su natjerali crnce da se bore sa žutima za zemlju koju su uzeli crvenima ;-)
a stvarno bi dosao, al sam cuo da ne da je grijanje slabo, nego da ga stvarno nema...
neznam dal je to moguce, ali sutra je prognoza minus 5 ujutro, tak da

neznam dal je to moguce, ali sutra je prognoza minus 5 ujutro, tak da
Kužim ja ledenog. Nije njemu hladno več ga jebe hladna trava pa nemre kvalitetno odigrat s njom, ko ni ja sa softom.
Ajde reci da nisam u pravu
Ajde reci da nisam u pravu
Znam da ništa ne znam, ali... još uvijek više znam od onog koji ne zna da ništa ne zna!
Potvrđena temperatura u dvorani oko 11.30h je bila 9,5 stupnjeva.
Ja sam došao gledati malo dobrog pingača, ali nakon što su mi se prsti na nogama počeli smrzavati odustao sam i otišao.
Što se odziva tiče, broj od cca 80-ak igrača je iznad svih mojih očekivanih prognoza, čestitke svima koji su unatoč uvjetima odlučili igrati turnir.
Zašto se igralo u Prečkom, a ne u Merixu gdje su uvjeti daleko bolji (svjetlo, danas nema sunca, temperatura, više mjesta za gledanje, više stolova i prostora oko stolova), a dvorana Merix je vjerojatno u to vrijeme bila prazna ???
Razlog može biti samo cijena.
U Prečkom se od prijavnina naplatilo cca 1500 kn, troškovi dvorane 0 kn, loptice 80 kn, voditelj ? kn.
Vjerujem da bi Merixovcima odgovaralo i da su dobili cca 1000 kn nego ništa, a igralo bi se u ljudskijim uvjetima i svi bi bili zadovoljniji, da ne govorim da bi odziv bio i veći.
Ne govorim ovo samo zato da bih prigovarao nego se iskreno nadam da će oni koji su za ovo zaduženi i odgovorni nešto i poduzeti.

Ja sam došao gledati malo dobrog pingača, ali nakon što su mi se prsti na nogama počeli smrzavati odustao sam i otišao.
Što se odziva tiče, broj od cca 80-ak igrača je iznad svih mojih očekivanih prognoza, čestitke svima koji su unatoč uvjetima odlučili igrati turnir.
Zašto se igralo u Prečkom, a ne u Merixu gdje su uvjeti daleko bolji (svjetlo, danas nema sunca, temperatura, više mjesta za gledanje, više stolova i prostora oko stolova), a dvorana Merix je vjerojatno u to vrijeme bila prazna ???
Razlog može biti samo cijena.
U Prečkom se od prijavnina naplatilo cca 1500 kn, troškovi dvorane 0 kn, loptice 80 kn, voditelj ? kn.
Vjerujem da bi Merixovcima odgovaralo i da su dobili cca 1000 kn nego ništa, a igralo bi se u ljudskijim uvjetima i svi bi bili zadovoljniji, da ne govorim da bi odziv bio i veći.
Ne govorim ovo samo zato da bih prigovarao nego se iskreno nadam da će oni koji su za ovo zaduženi i odgovorni nešto i poduzeti.
Voditelji u Merix dvorani mogu organizirat turnir da hoce, znaci da nemaju volje. Prostor imaju ali nemaju poduzetnicki duh : (.
Vlasnici dvorana ocigledno nisu isti.
I ja iskljucivo zbog zime ne igram u Preckom.
Vlasnici dvorana ocigledno nisu isti.
I ja iskljucivo zbog zime ne igram u Preckom.
Zadnja izmjena: Topspin, dana/u sub sij 02, 2016 3:39 pm, ukupno mijenjano 1 put.