prijedlog za admina

nove ideje za stranice, teme za forum, prijedlozi za anketu

Moderatori/ce: Moderatori,Predsjedništvo

Odgovorite
Poruka
Autor/ica
Martin

prijedlog za admina

#1 Post Postao/la Martin »

Evo ponovno da napisem...
Prijedlog za admina... naravno ak hoce... postavi par moderatora koji ce paziti na forum, mogu cak i oni postavljat statistike i rezultate i kaj ja znam jos...
I daj stavi neka pravila po kojima ce se ljudi ponasati...nesto poput pravila ponasanja na forumu...
ib
Site Admin
Kontakt:

Re: prijedlog za admina

#2 Post Postao/la ib »

Alindyar je napisao/la:Evo ponovno da napisem...
Prijedlog za admina... naravno ak hoce... postavi par moderatora koji ce paziti na forum, mogu cak i oni postavljat statistike i rezultate i kaj ja znam jos...
Polako, ima vremena :)
Alindyar je napisao/la:I daj stavi neka pravila po kojima ce se ljudi ponasati...nesto poput pravila ponasanja na forumu...
Zašto? Pa svi ste ko bubice! :D
Jedino što ne znate otvarati nove topice ;)
Martin

#3 Post Postao/la Martin »

i daj postavi pravo vrijeme na taj forum... da si ljudi ne naselavaju sat pogresno... :) :) :)
Moover

#4 Post Postao/la Moover »

Alindyar je napisao/la:i daj postavi pravo vrijeme na taj forum... da si ljudi ne naselavaju sat pogresno... :) :) :)
Pa odi u profil i za vremensku zonu si odaberi GMT +2.00 i stvar rješena... i kod tebe i kod ostalih forumaša...
Moover, kuća stara :)
Martin

#5 Post Postao/la Martin »

a da to ipak složi admin...da mu damo malo posla na ovom forumu??? :D :D :D
Brod

#6 Post Postao/la Brod »

Alindyar je napisao/la:a da to ipak složi admin...da mu damo malo posla na ovom forumu??? :D :D :D

Ovaj forum je toliko neaktivan(za sada), da koliko vidim ib ima sve pod kontrolom! A i mi sto se javimo smo jako dobri decki,uglavnom!
Mozda je vrijeme da pocnemo raditi nerede... :lol:
Ako ti je slaba pamet,moraš imat jaku kičmu!
Martin

#7 Post Postao/la Martin »

ma pusti... još ćemo se ponašat pristojno, al samo još neko vrijeme...onda počinju neredi ko Malta-Hrvatska... :D :D :D
bigdedi

#8 Post Postao/la bigdedi »

>postavi par moderatora koji ce paziti na forum, mogu cak i oni postavljat statistike i rezultate i kaj ja znam jos...

stvarno potrebno, kada je tako velik forum.. 1 osoba ne stigne svaki dan pogledati sve nove poruke (citaj: maksimalno 5 poruka).. ako se postavi vise od 5 moderatora, imali bi ih vise nego obicnih smrtnika :)
Juraj Huber, JT 1234 izgubljeni
Martin

#9 Post Postao/la Martin »

nisam mislio da ih stavi samo da nagledaju forum... kad pocne sezona, jel ti mislis da ce bit guzva ovdje... vec prosle sezone smo cekali rezultate da se pojave na net-u tjedan dana.. mislim da bi se to malo trebalo ubrzati...
ib
Site Admin
Kontakt:

#10 Post Postao/la ib »

Moover je napisao/la:Pa odi u profil i za vremensku zonu si odaberi GMT +2.00 i stvar rješena... i kod tebe i kod ostalih forumaša...
Ovo sam riješio valjda, postavio forumu i svim članovima GMT +1.00 zonu (gdje spadamo) i stavio neki MOD od jednog reda koji dodaje ljetno vrijeme.
Jedino što je server u Americi, i vremena će se razlikovati u onih par tjedana godišnje kada Ameri mijenjaju ljetno vrijeme različito od nas.
Ali to je mali problem, u usporedbi s činjenicom da jedan malo bolji MOD mijenja 15 fajlova i dodaje 10 u forum, a u to mi se nikako ne upušta. :confused:

Dakle poruka svima, vi samo nemojte ništa dirati, a vremena će štimat preko 90% godine. :D :cool:
Alindyar je napisao/la:nisam mislio da ih stavi samo da nagledaju forum... kad pocne sezona, jel ti mislis da ce bit guzva ovdje... vec prosle sezone smo cekali rezultate da se pojave na net-u tjedan dana.. mislim da bi se to malo trebalo ubrzati...
Rezultati na stranicama i forum su dva različita svijeta. ;)
Odgovorite