SOKAZ forum
R.I.P. Marijan Tišljar
Moderatori/ce: Moderatori,Predsjedništvo
R.I.P. Marijan Tišljar
Po dvoranama se priča da je umro u subotu, pa ako netko zna mjesto i vrijeme sprovoda. A, čovjek je bio legenda...
R.I.P. Marijan Tišljar
Dragi gosp. Marijan 
Počivao u miru.
Počivao u miru.
R.I.P. Marijan Tišljar
Saznao sam da će pogreb organizirati Grad Zagreb, te da neće biti ispraćaja, pa tko se želi oprostiti od legende (posebno ako je igrao ili još igra s njegovim drvom) može to učiniti ovdje.
Počivao u miru.
Počivao u miru.
R.I.P. Marijan Tišljar
Zbogom, dragi treneru i prijatelju! Hvala na satima i satima treninga, društvu i nezaboravnim savjetima. Bili ste jednostavan i suzdržan čovjek, govorili malo, a pokazali puno. Valjda i tamo gore vrijedi ona Vaša: "Od kog si bolji buš ga i na pimpl dobil."
Počivali u miru Božjem.
Davorin.
Počivali u miru Božjem.
Davorin.
R.I.P. Marijan Tišljar
Počivao u miru legendo Zagrebačkog pingiča
mi rekli smo si zbogom govoreć doviđenja
https://www.youtube.com/watch?v=WfgVpt01aVI
https://www.youtube.com/watch?v=WfgVpt01aVI
R.I.P. Marijan Tišljar
Počivaj u miru, Marijan...
R.I.P. Marijan Tišljar
Zbogom dragi prijatelju
R.I.P. Marijan Tišljar
Počivao u miru.
R.I.P. Marijan Tišljar
Jedna ne tako stara

R.I.P. Marijan Tišljar
Najstrpljiviji covjek kojeg sam poznavao.
Hvala na svakom savjetu, i svakoj prebacenoj loptici.
Hvala na svakom savjetu, i svakoj prebacenoj loptici.
R.I.P. Marijan Tišljar
Tužna vijest....
Otišla je još jedna legenda zagrebačkog stolnog tenisa i Sokaza, osobenjak i čestit čovjek. Više od 35 godina je bio redovit član 1. lige a tamo je postizao izvrsne rezultate.
Imao sam tu čast i zadovoljstvo nekoliko sezona biti mu suigrač u ekipi Agronomskog Fakulteta. To vrijeme i zajedničke treninge neću nikad zaboraviti...
Neka ti je laka zemlja majstore...
Otišla je još jedna legenda zagrebačkog stolnog tenisa i Sokaza, osobenjak i čestit čovjek. Više od 35 godina je bio redovit član 1. lige a tamo je postizao izvrsne rezultate.
Imao sam tu čast i zadovoljstvo nekoliko sezona biti mu suigrač u ekipi Agronomskog Fakulteta. To vrijeme i zajedničke treninge neću nikad zaboraviti...
Neka ti je laka zemlja majstore...
R.I.P. Marijan Tišljar
Ne mogu vjerovati legendo da si otišao.Zvao sam Te na mob zadnjih tjedana i nisam mogao dobiti.Bojao sam se ovog.I dogodilo se.Culi smo se prije oko 2 mjeseca zadnji put,kao i toliko puta svih ovih godina.Zadnji puta....Legendo...Toliko smo se druzili,toliko sam toga naucio od Tebe...igrao sluzbene meceve u sokazu jos od 1996 sa Tobom...Toliko puta sam Te zvao za savjete...volio si me ko osobu..i ja Tebe....Mogao bi pisati ovako jos dugo dugo...Neka Ti je vječna slava i hvala Ti za sve od srca....Počivao u miru legendo...Tuga ma muci sad prijatelju...uvijek ces biti prisutan tu negdje....i u najljepsem sjecanju dokle budem disao..Velika si dusa i gospodin,bio i ostao!
Nittaku Shake defence
Friendship 729 super fx 2.2
Tsp curl p1r 1.5
Tsp curl p1r 1.5
R.I.P. Marijan Tišljar
Nigdje na internetu ne mogu naći ništa o njegovoj smrti...
Postoji li mogućnost da SOKAZ nešto učini? Obavijest o smrti? Neku objavu? Gdje je pokopan?
Ako on nije zaslužio od SOKAZ-a onda neznam tko je..
Postoji li mogućnost da SOKAZ nešto učini? Obavijest o smrti? Neku objavu? Gdje je pokopan?
Ako on nije zaslužio od SOKAZ-a onda neznam tko je..
R.I.P. Marijan Tišljar
Apsolutno si u pravu Koki!Igore,Djuri sam danas javio tuznu vijest,ucini nesto ako mozes...Neka se barem stavi obavijest na naslovnicu...sa ili bez detalja..barem vijest...Marijan je to i vise nego zasluzio...takav velikan sokaza!
Nittaku Shake defence
Tsp curl p1r 1.5
Tsp curl p1r 1.5
R.I.P. Marijan Tišljar
Nismo se viđali zadnjih godina no po onome što sam pročitao umro je sam. Nije imao nikoga svoga na kraju.
No imao je SOKAZ i znam da mu je puno značio a držim da je on puno značio SOKAZ-u. Bilo bi lijepo da SOKAZ kao organizacija pokaže da je Marijan nekome pripadao...
No imao je SOKAZ i znam da mu je puno značio a držim da je on puno značio SOKAZ-u. Bilo bi lijepo da SOKAZ kao organizacija pokaže da je Marijan nekome pripadao...
R.I.P. Marijan Tišljar
Bio je uvijek vedar i nasmijan.Počivaj u miru , Marijane.
R.I.P. Marijan Tišljar
Marijan je sahranjen jučer u grob svoje majke na Miroševcu.Ova vijest je stara pola sata i nazalost nije bilo moguće uhvatit automatizam policije i nadležnih institucija za vrat da se dođe do datuma sprovoda i da dođemo na sahranu.No bilo kako bilo Predsjednik SOKAZA je odradio velik posao za sve to i bilo je jako komplicirano budući je ovo ipak Hrvatska...i kad sam umres onda te pokopaju kao ilegalnog tajnog agenta bez ikakvih informacija.Bit će uskoro o tome vijest na naslovnici.
Marijane LEGENDO,ako ovo čitaš, volimo te i ne zaboravlja te tvoj sokaz kojem si puno značio,i koji je tebi toliko puno značio.
Marijane LEGENDO,ako ovo čitaš, volimo te i ne zaboravlja te tvoj sokaz kojem si puno značio,i koji je tebi toliko puno značio.
Nittaku Shake defence
Tsp curl p1r 1.5
Tsp curl p1r 1.5