SOKAZ forum
Linkovi na Pingić turnire na naslovnici
Moderatori/ce: Moderatori,Predsjedništvo
Nisam baš siguran da je postavljanje linka za stranicu TURNIRI.PINGIC.COM na Naslovnici Sokaza ispravan potez.
Sokaz je mjesto za više od 1.000 igrača a turnire van Hrvatske posjećuje njih par najboljih. Nemam ništa protiv i ovog linka negdje unutar Sokaz.hr ali mi se čini da to toliko nije važno za većinu igrača Sokaz-a da bi bilo na Naslovnici.
Sokaz je mjesto za više od 1.000 igrača a turnire van Hrvatske posjećuje njih par najboljih. Nemam ništa protiv i ovog linka negdje unutar Sokaz.hr ali mi se čini da to toliko nije važno za većinu igrača Sokaz-a da bi bilo na Naslovnici.
Ja bih rekao da od viška glava ne boli, a ako netko ode jer će vidjeti na SOKAZ-u - super!
Vidjet ćemo kako će se ponašati, ja se nadam jedino da neće biti stalno samo duplikati od onoga što meni šalju i ja objavljujem.
Osim toga, pa i dosad objavljeni trniri su bili sa svih strana.
A i malo promocije Kašinom sajtu koji u to ulaže dosta truda
nas ništa ne košta.
Vidjet ćemo kako će se ponašati, ja se nadam jedino da neće biti stalno samo duplikati od onoga što meni šalju i ja objavljujem.
Osim toga, pa i dosad objavljeni trniri su bili sa svih strana.
A i malo promocije Kašinom sajtu koji u to ulaže dosta truda
Mene zanima, zašto nema Buce i mene na naslovnici onda kada pobijedimo trećeg igrača lige, a Guge ima?