SOKAZ forum
Novi server
Moderatori/ce: Moderatori,Predsjedništvo
Novi server
Od jutros smo na novom serveru, ovaj puta planirano.
Trebalo bi letjeti još bolje i brže, na najnovijem smo PHP-u i operativnom sustavu, vrtimo ga ne više kao modul Apachea nego kao FastCGI, nadam se da će biti ok.
Trebali bi raditi i novi rezultati za kup, al to ćemo vidjeti danas-sutra.
Najočitiji benchmark mi se čini rang lista, odite vidjet najboljih sto. Meni se čini da radi sumanuto brzo.

I rad s forumom mi se čini brži, isto tako i švrljanje po bazi igrača.
Ne rade koliko sam svjestan slike na forumu, poigrat ću se također unutar dan-dva. Jedini tko će u međuvremenu biti zakinut je ionako Guga.
Ako vam forum bude štekao, javite. Kako je njegov kôd star kao Zemlja, tako su neke funkcije na novom PHP-u ukinute i morao sam pretipkavati dijelove. Tako da ako nešto rikne, to je zbog toga što nisam sve pokrio.
Trebalo bi letjeti još bolje i brže, na najnovijem smo PHP-u i operativnom sustavu, vrtimo ga ne više kao modul Apachea nego kao FastCGI, nadam se da će biti ok.
Trebali bi raditi i novi rezultati za kup, al to ćemo vidjeti danas-sutra.
Najočitiji benchmark mi se čini rang lista, odite vidjet najboljih sto. Meni se čini da radi sumanuto brzo.
I rad s forumom mi se čini brži, isto tako i švrljanje po bazi igrača.
Ne rade koliko sam svjestan slike na forumu, poigrat ću se također unutar dan-dva. Jedini tko će u međuvremenu biti zakinut je ionako Guga.
Ako vam forum bude štekao, javite. Kako je njegov kôd star kao Zemlja, tako su neke funkcije na novom PHP-u ukinute i morao sam pretipkavati dijelove. Tako da ako nešto rikne, to je zbog toga što nisam sve pokrio.
Novi server
Fakat je sve brže. Ponovno, bravo IB!
Novi server
Novi server nije potegnuo podatke za povijest rangiranja, vidi se samo 2003-2004 godina.
Novi server
U da, zaboravio na to, thx! 
Pustim danas tokom dana da se vrti, to ne prenosim nego računam (inače bi baza bila valjda red veličine veća za prekopirati).
Pustim danas tokom dana da se vrti, to ne prenosim nego računam (inače bi baza bila valjda red veličine veća za prekopirati).
Novi server
Ma ne slušaj sve kaj ti vele... daj još malo ostavi ove godine, pliiiiz 
Novi server
Evo pustio sam, puni se as we chat.
Prije je to radilo preko sat vremena, sad je za pet minuta izračunao tri godine. Mislim da je gotovo u idućih 15 minuta.
Prije je to radilo preko sat vremena, sad je za pet minuta izračunao tri godine. Mislim da je gotovo u idućih 15 minuta.
Novi server
Sad je gušt klikat, sve se brzo otvara 
Zadnja izmjena: trnac, dana/u pon sij 09, 2017 2:48 pm, ukupno mijenjano 2 puta.
Novi server
Trnac me (fakat) prati.
Novi server
Hmmm, evo možda će bit ok i slike.

Novi server
Ne znam da li je to radi novog servera ili je nesto drugo u pitanju, ali nece mi snimiti profil kada napravim neku promjenu na njemu.
Novi server
Provjerio, ne radi update profila.
A provjerio sam i kreiranje novog profila, ni to ne radi.
A provjerio sam i kreiranje novog profila, ni to ne radi.
Novi server
Skužio baš sinoć da ne radi registracija, pozabavit ću se time večeras. 
Thx na updateima! (no pun intended
)
Thx na updateima! (no pun intended
Novi server
Dopadaju mi se ove tangice što ih je Gugulino objavio...

Novi server
Baci oko na tražilicu... Izgleda da ne radi.
Novi server
Šta (sve) s updateom ne radi? Moguće da sam bar dijelom riješio registraciju i pretragu.

Novi server
Ne radi dobro "pronađite sve postove korisnika". Tocnije, vidi se samo prva stranica, dok sve ostale ne.
Butterfly Innerforce ALC
FH: Butterfly Tenergy 05 FX
BH: Butterfly Tenergy 05 FX
FH: Butterfly Tenergy 05 FX
BH: Butterfly Tenergy 05 FX
Novi server
Statistika šteka i dalje 
Novi server
Meni nekaj s privatnim porukama ne šljaka
Mislio sam da sam lud, al izgleda da nisam. Na mail mi već drugi put javlja da sam dobio poruku, ali u inboxu je nema, a nisam pročitao i obrisao

Mislio sam da sam lud, al izgleda da nisam. Na mail mi već drugi put javlja da sam dobio poruku, ali u inboxu je nema, a nisam pročitao i obrisao
Jednom stolnopenisač, uvijek stolnopenisač