SOKAZ forum
Tražimo igrača za 19 ligu!
Moderatori/ce: Moderatori,Predsjedništvo
HVIDR-a Peščenica traži igrača. Dvorana za igranje i trening osigurana.
Info na tel: 098/914-5952 Damir Blažević
Info na tel: 098/914-5952 Damir Blažević
Nisam siguran je li mixer slobodan, tj. je li našao novu ekipu... 
Sretno vam u potrazi za igračem! Nudite dobre uvjete, nadam se da će se netko javiti.
Sretno vam u potrazi za igračem! Nudite dobre uvjete, nadam se da će se netko javiti.
Preporučam vam Zdenka Florijančića na tel. 091-766-6502. Vrlo ugodna osoba i dobar igrač, nikada nije bilo član SOKAZa. Ja bih ga uzeo u ekipu da nismo popunjeni.
Čujem da je moj Zdenko upravo primljen u tu ekipu. Želim vam puno uspjeha i brz napredak u ligama.
Ovako mi izgleda kao da je potraga za igračem gotova a NIJE. Upravo mi je Damir javio da treba još jednog igrača. Sada su dvojica u ekipi : Damir i Zdenko i nedostaje im još jedan. Prema tome ---> POTRAA SE NASTAVLJA ! Tko treba ekipu u 20. ili 19. ligi (vjerojatno) neka nazove Damira Blaževića na gornji broj.
Ja ovo pišem iz usluge.
Sretno !!!
Ja ovo pišem iz usluge.
Sretno !!!
Dobro, imam i trećeg igrača. Zove se Damir Turniški, upravo je penzioniran, i želi igrati. Nikada nije bio u SOKAZu. Vrlo ugodna osoba i solidan igrač za tu ligu. Njegov mobitel je: 098-452-098.
Dobro me Domac nazvao - pimpom!
Dobro me Domac nazvao - pimpom!
Blažević kaže da je sve sada riješeno - dogovoreno !
Da ne bi bilo prevelike navale.
Da ne bi bilo prevelike navale.
Mislim da bi sada ekipa trebala promijeniti ime u - "Damir Blažević i Dinkovi puleni".