SOKAZ forum
Rekreativac
Moderatori/ce: Moderatori,Predsjedništvo
Rekreativac
Za one koji su propustili 09.04.2017. na HTV2 je prikazana emisija o stolnom tenisu u trajanju od 25 minura.
Tko ne vjeruje može ju pogledati na linku
https://hrti.hrt.hr/video/show/3350884/ ... olni-tenis
p.s. Treži registraciju pa tko voli nek izvoli
Tko ne vjeruje može ju pogledati na linku
https://hrti.hrt.hr/video/show/3350884/ ... olni-tenis
p.s. Treži registraciju pa tko voli nek izvoli
Let the force be with you
Rekreativac
Kao i uvijek, moj dragi Sašenko je na repu događaja:
PostForum: Turniri i događanja Postano : čet tra 13, 2017 9:32 am Naslov: DANAS 12.4. DIREKTAN PRIJENOS / uživo / SOKAZ 11 liga - 19h
Dinko Š.:
"Neki dan je na HRT bila izvanredna promotivna emisija "rekreativo" u kojoj se 45 minuta govorilo o dobrim stranama pingića, bio je Zoran Primorac, Bauk, i drugi."
PostForum: Turniri i događanja Postano : čet tra 13, 2017 9:32 am Naslov: DANAS 12.4. DIREKTAN PRIJENOS / uživo / SOKAZ 11 liga - 19h
Dinko Š.:
"Neki dan je na HRT bila izvanredna promotivna emisija "rekreativo" u kojoj se 45 minuta govorilo o dobrim stranama pingića, bio je Zoran Primorac, Bauk, i drugi."
Rekreativac
Pročitaj ponovo ako treba ja ću ti pojasniti. I ti si mi sudski tumač pih. Stvarno su vrane surađivale s tobom.
Zadnja izmjena: Saša, dana/u čet tra 20, 2017 11:17 am, ukupno mijenjano 1 put.
Let the force be with you
Rekreativac
Vidim da će Wolf na optuženičkoj klupi dobiti društvo.
Rekreativac
To je već udruživanje
.i zločinački pothvat. 
Rekreativac
Trnac ne kuži moj humor, ali niti ja ne kužim njegove emotikone, pa bih ga molio za objašnjenje što mi je to želio poručiti?
Inače, Saša me jako uvrijedio time što me nazvao - "timačem".
Rekreativac
Pokušavam te navuči na korištenje smajlića. Oni su korisni ukoliko ne poznaješ sugovornika i kada ne vidiš njegov izraz lica koji bi pokazao s kojim emocijama piše post.Dinko Š. je napisao/la:Trnac ne kuži moj humor, ali niti ja ne kužim njegove emotikone, pa bih ga molio za objašnjenje što mi je to želio poručiti?
Bez smajlića u postovima kandidiraš za ornitologa godine
Zadnja izmjena: trnac, dana/u čet tra 20, 2017 11:20 am, ukupno mijenjano 1 put.
Rekreativac
A što je poručili Saši?
Rekreativac
Niš, niš...Dinko Š. je napisao/la:A što je poručili Saši?
Zadnja izmjena: trnac, dana/u čet tra 20, 2017 11:23 am, ukupno mijenjano 1 put.
Rekreativac
Opet ne kužim. Zbog čega bih bez smajlića bio stručnjak za ptice? I što znači "štaaaa"? Izgleda da sam glup ko stup.
Rekreativac
Jesi li ti sudski timač ili ja?
Zadnja izmjena: trnac, dana/u čet tra 20, 2017 11:29 am, ukupno mijenjano 2 puta.
Rekreativac
Kuda ide moj najdraži moderator?
Rekreativac
Ma nikud
Mislio sam zbrisati sa teme i ostaviti te samog, ali ipak neću
Mora te netko držat na oku
Mislio sam zbrisati sa teme i ostaviti te samog, ali ipak neću
Mora te netko držat na oku
Rekreativac
Barem sam izazvao, kod svojeg najdražeg moderatora, - sažaljenje! Naravno da me se mora držati na oku kad sam zbog vrana ostao bez mozga.
Saša je ipak odlučio da nisam "timač" nego "tumač".
Saša je ipak odlučio da nisam "timač" nego "tumač".
Rekreativac
Jel' možeš tužiti sam sebe za uvredu?
Ne znam, pitam.
Nego, zašto ne voliš smajliće? Da ti si nisu nešto zamjerili?
Nego, zašto ne voliš smajliće? Da ti si nisu nešto zamjerili?
Rekreativac
Nije u djetinjstvu imal niti jednu slikovnicu, pa čovjek ne žiku.
Dinko jeste li vi imali frendove ko klinac ili ste samo tužakali : "drugarice, drugarice"...
Dinko jeste li vi imali frendove ko klinac ili ste samo tužakali : "drugarice, drugarice"...
Znam da ništa ne znam, ali... još uvijek više znam od onog koji ne zna da ništa ne zna!
Amerikanci su bijelci koji su natjerali crnce da se bore sa žutima za zemlju koju su uzeli crvenima ;-)
Amerikanci su bijelci koji su natjerali crnce da se bore sa žutima za zemlju koju su uzeli crvenima ;-)
Rekreativac
Drugarice,drugarice,opet sam dobil za vleho i maznuli su mi sendvic....uaaaaahaaa

Rekete lomim,gume mi ćelave!!!
Rekreativac
Mogu tužiti sam sebe za uvredu, dakako, ali ne ću, jer bih mogao izgubiti spor.
Smajlići su mi pomalo infantilni, više ženskasti, pa mi ne pašu imidžu mačo muškarca koji pokušavam (bezuspješno) dobiti.
Smajlići su mi pomalo infantilni, više ženskasti, pa mi ne pašu imidžu mačo muškarca koji pokušavam (bezuspješno) dobiti.