Tko još pamti

rasprave o natjecanjima i aktualnostima u SOKAZ-u

Moderatori/ce: Moderatori,Predsjedništvo

Odgovorite
Poruka
Autor/ica
bill

Tko još pamti

#1 Post Postao/la bill »

Tko još pamti vremena (od prije tri četiri godine) kada se medjusobno zivkalo za rezultate, pa na papiricima vodila neka evidencija rezultata zainteresiranih momcadi. Danas je SOKAZ naprosto nezamisliv bez interneta, a ne bi li bilo O.K. da se na neki naćin zahvalimo g.Bući na pokretanju i odrzavanju internetskih stranica SOKAZ-a. Ajde vi koji ste permanentno na forumu dodajte koju dobru misao i prijedlog.
ib
Site Admin
Kontakt:

#2 Post Postao/la ib »

:O:
Hvala na lijepim rijećima.

Mogli bi mi davati novac :klopa:

Ćek malo :misli:
Pa već mi daju novac! :zubo:
bigdedi

#3 Post Postao/la bigdedi »

a mogli bi ti davati i podatke na vrijeme (primjerice zdrijeb zimskog kupa) :D :D :D

najbitniji prijedlog je da se jos malo unaprijedi postava voditelja.. jer imam vec dva interesenta za voditelje koji su aktivni forumasi i najvaznije pravovremeni upisivaci rezultata :s: :s: :s: :s: (mommo i antispin, ako se nisu predomislili dosad)
Juraj Huber, JT 1234 izgubljeni
antispin

#4 Post Postao/la antispin »

Jura, apsolutno si u pravu. Igoru svaka čast i sve pohvale na ovom poslu.Ali,malo me smeta ovaj ždrijeb zimskog kupa jer je ARES točno prije tjedan dana obznanio i objavio neke parove kupa.Isto tako znam da bi Igor to odmah stavio na net,stoga postavljam pitanje zašto nije dobio odmah taj ždrijeb.Nadam se da će moja ekipa imati povoljan ždrijeb i da nečemo ispasti brzo kao prošle godine (nažalost , nesretno ali sportski).
rope

#5 Post Postao/la rope »

bigdedi je napisao/la:a mogli bi ti davati i podatke na vrijeme (primjerice zdrijeb zimskog kupa) :D :D :D
koliko se sjećam zadnji bilten 127 sam prije dobio poštom u sandučić, nego što je bio objavljen na netu....

i samo da napomenem, ove godine su se kao internet referenti aktivirali i gospoda Gašparov i Kosić.... :top: :top:

i za primjer da nije sve do referenata, niti voditelja ekipa koji ne šalju zapisnike na vrijeme.... iz Zaprešića do Utrina mi omotnica sa zapisnikom zna putovati i po 10 dana (sve ovo u periodu kada nisu bili blagdani)...
STROJAL
Kontakt:

Zimski kup 2008

#6 Post Postao/la STROJAL »

Slažem se sa pohvalama Igoru, a i sam sam Igor :D

Nije mi samo jasno kad će ždrijeb za Zimski kup 2008. Možda u ponedjeljak :confused: :mad:

Nadam se da neće :top:

Sretna nova godina svim forumašima i SOKAZOVCIMA,

Igor
life is like a box of chocolate, you never know what you'll get
ib
Site Admin
Kontakt:

#7 Post Postao/la ib »

Daj odite prićat o Kupu na njegovu temu, ovdje se mene hvali :zubo: :raspa:
STROJAL
Kontakt:

Pohvale

#8 Post Postao/la STROJAL »

Taman ga pohvališ :top:

i šta on napravi :confused: : napiše da Zimski kup '08 počinje 14.SIJEČNJA 2007. godine :confused: :lol:

Halo, 2007. :bljak:

Bilo pa prošlo .....
life is like a box of chocolate, you never know what you'll get
ib
Site Admin
Kontakt:

#9 Post Postao/la ib »

:O:

Znate kako je s tim prešaltavanjem prvih dana svake nove :ne zna:

Sad nastavite gdje ste stali :clint:
Odgovorite