SOKAZ forum
18. liga jesen 2017
Moderatori/ce: Moderatori,Predsjedništvo
18. liga jesen 2017
Evo malo glumim Trnca
Neće nitko pa ću ja otvoriti forum 18 lige.
Pozdravi mojim starim znancima i prijateljima.
Neće nitko pa ću ja otvoriti forum 18 lige.
Pozdravi mojim starim znancima i prijateljima.
Let the force be with you
18. liga jesen 2017
Pozdrav svim momčadima,znancima,susjedima,prijateljima i kolegama.Želim vam dobrih partija i mečeva i prijateljskog druženja.
18. liga jesen 2017
Novoprijavljeni igrač za ekipu "Veterani vojne policije" je Alan Troha s pravom nastupa od 06.10. 2017. 
18. liga jesen 2017
Poštovani voditelju 18.lige,
zašto još niste objavili zapisnik u četvrtak odigrane utakmice između UVSJP ALFA I VET.VOJNE POLICIJE,a koji vam je uredno dostavljen odmah nakon utakmice ?
zašto još niste objavili zapisnik u četvrtak odigrane utakmice između UVSJP ALFA I VET.VOJNE POLICIJE,a koji vam je uredno dostavljen odmah nakon utakmice ?
18. liga jesen 2017
(pravi redoslijed nije poznat)
18. liga jesen 2017
Odjava sudjelovanja u Zimskom kupu
U zimskom kupu 2018. godine sudjelovat će sve muške i ženske ekipe prijavljene za jesensko prvenstvo 2017. godine.
Zbog velikog broja neodigranih i predanih utakmica u prvim kolima prethodnih sezona, apeliramo na ekipe koje ne žele ili ne mogu sudjelovati da to jave tehničkom voditelju na e-mail do nedjelje 10. prosinca.
Zahvaljujemo vam unaprijed!
U zimskom kupu 2018. godine sudjelovat će sve muške i ženske ekipe prijavljene za jesensko prvenstvo 2017. godine.
Zbog velikog broja neodigranih i predanih utakmica u prvim kolima prethodnih sezona, apeliramo na ekipe koje ne žele ili ne mogu sudjelovati da to jave tehničkom voditelju na e-mail do nedjelje 10. prosinca.
Zahvaljujemo vam unaprijed!