SOKAZ forum
Lista svih osvajača SOKAZ turnira na jednom mjestu?
Moderatori/ce: Moderatori,Predsjedništvo
Ovo pitanje možda ide najviše webmasteru.
Bilo bi zgodno izvući iz baze i vidjeti među statistikama, na jednom mjestu listu osvajača SOKAZ turnira - DEDE, Vodovoda, Prečko turnira. Po godinama, za početak.
A onda bi se tu moglo dalje napravit rang lista po broju osvojenih turnira, pa onda izlist i 2. i 3. mjesta, itd. svašta nešto.
Ali uglavnom pitanje je statistike turnira :-) Postoje rezultati po turnirima za svaku godinu, ali nema jedinstveni popis tj. pregled ....
A onda bi se tu moglo dalje napravit rang lista po broju osvojenih turnira, pa onda izlist i 2. i 3. mjesta, itd. svašta nešto.
Ali uglavnom pitanje je statistike turnira :-) Postoje rezultati po turnirima za svaku godinu, ali nema jedinstveni popis tj. pregled ....
Ovo mi je poznato, cijeli život sam se susretao sa ljudima koji bi sudjelovali u raspravi govoreći mi što bih JA (ili netko drugi) trebao raditi (za njih) a ne ono što će ONI napraviti (za nas).
Uz dužno poštovanje za svim potrebama svakoga ali postoje rezultati pa .....VADI I SORTIRAJ po miloj volji.

Uz dužno poštovanje za svim potrebama svakoga ali postoje rezultati pa .....VADI I SORTIRAJ po miloj volji.