SOKAZ forum
Odgoda zbog hladnoće
Moderatori/ce: Moderatori,Predsjedništvo
Odgoda zbog hladnoće
Evo anketa vezana za današnju temu.
Trajat će tjedan dana, jer pretpostavljam da kad naglo zatopli će svi glasati kao da nije nikakav problem.
Trajat će tjedan dana, jer pretpostavljam da kad naglo zatopli će svi glasati kao da nije nikakav problem.
Odgoda zbog hladnoće?
Mislim da ionako nikome neće pasti na pamet igrati tekmu na 5-6 stupnjeva iznad nule.
Mi na sreću nemamo ovakvih problema i kod nas je u dvorani toplo pa ćemo normalno već danas odigrati 1. kolo, ali sve što je Geek naveo - stoji...
Mi na sreću nemamo ovakvih problema i kod nas je u dvorani toplo pa ćemo normalno već danas odigrati 1. kolo, ali sve što je Geek naveo - stoji...
The Only Way Is Up...rutinski
Odgoda zbog hladnoće?
Čisto mi je žao ak neko treba igrati u onoj rupetini na Jarunu... Tamo smo stvarno igrali nekoliko utakmica u pingvinskim uvjetima jer njima grijanje uopće ne radi. Imaju neke šatro radijatore koji griju kao i naljepnica kamina na zidu 
Odgoda zbog hladnoće?
Gredice? Nije li tamo zatvoreno već nekoliko godina?
Odgoda zbog hladnoće?
A nemam pojma... bili su dragi ljudi koji su tam igrali ali znam da sam se tam smrznul sam tak - oba puta kad smo bili. Nadam se da je zatvoreno jer je bila katastrofa. Najbolje je kad ti vele "kak vama tak nama..." 
Odgoda zbog hladnoće?
Mi večeras igramo s Dobrim dolom u našoj dvorani, Barutanski breg 5. Do sada nam se nije dogodilo da ne uspijemo ugrijati dvoranu (češće smanjujemo grijanje tijekom tekme ili otvaramo kratko prozore) pa će vjerojatno i večeras biti sve u redu, ali činjenica je da u nekim dvoranama vjerojatno neće biti moguće doseći traženu temperaturu uz ovakve vanjske uvjete.
Međusobni dogovor je uvijek najbolja opcija
Međusobni dogovor je uvijek najbolja opcija
Odgoda zbog hladnoće
Mi sutra igramo s ekipom Šiško Menčetić na Malešnici, jer je dvorana ugrijana i po njima je "najtoplija u Zagrebu"!
Odgoda zbog hladnoće
Čuo sam se s gosp. Štefom, slaže se s pobjedničkom opcijom.
Ekipe koje misle da će imati problema s temperaturom, smiju odgoditi utakmicu prvog kola i odigrati je do kraja trećeg kola.
Ako gosti ne mogu ili ne žele pristati na odgodu, tada iznimno u ovom tjednu nemaju pravo žalbe na temelju prehladne dvorane.
Ekipe koje misle da će imati problema s temperaturom, smiju odgoditi utakmicu prvog kola i odigrati je do kraja trećeg kola.
Ako gosti ne mogu ili ne žele pristati na odgodu, tada iznimno u ovom tjednu nemaju pravo žalbe na temelju prehladne dvorane.