SOKAZ forum
11.liga
Moderatori/ce: Moderatori,Predsjedništvo
11.liga
Ekipa Odre je definitivno veliki favorit 11 lige. U prvom kolu su očekivano pobijedili oslabljenu Elektru. Uz standardno dobru igru starog lisca Štefa Majdaka ,stabilnog Hojana i veliko pojačanje Godec Vladu rijetko koja ekipa če im se moći suprostaviti.Mislim da je prvo mjesto već rezervirano za Odru . 
Re: 11.liga
antispin je napisao/la:Ekipa Odre je definitivno veliki favorit 11 lige. U prvom kolu su očekivano pobijedili oslabljenu Elektru. Uz standardno dobru igru starog lisca Štefa Majdaka ,stabilnog Hojana i veliko pojačanje Godec Vladu rijetko koja ekipa če im se moći suprostaviti.Mislim da je prvo mjesto već rezervirano za Odru .
Bi se ti kladio na to?
Jer ja mislim da ti krivo mislis!
Ako ti je slaba pamet,moraš imat jaku kičmu!
Bio sam na utakmici i vidio što u biti znači borba za prvo mjesto razreda.
Osim napete igre, izvrsnih poteza igrača obiju ekipa, prisutno je bilo i strašno psihološko nadmudrivanje.
Domaća publika Odri je puno značila.
Dodatna zanimljivost utakmice bila je i atmosfera oko dvorane. Zaštitnik župe Odra je sv. Juraj i na prostoru ispred dvorane odvijala se tokom cijelog susreta proslava uoči Jurjeva. Zvuk vatrogasne sirene na početku petog seta jednog od susreta mogao bi ući u anale sokaza.
Stolni tenis, psihološko nadmudrivanje i glazba u pozadini bili su dobitna kombinacija za izvrsni show program.
Osim napete igre, izvrsnih poteza igrača obiju ekipa, prisutno je bilo i strašno psihološko nadmudrivanje.
Domaća publika Odri je puno značila.
Dodatna zanimljivost utakmice bila je i atmosfera oko dvorane. Zaštitnik župe Odra je sv. Juraj i na prostoru ispred dvorane odvijala se tokom cijelog susreta proslava uoči Jurjeva. Zvuk vatrogasne sirene na početku petog seta jednog od susreta mogao bi ući u anale sokaza.
Stolni tenis, psihološko nadmudrivanje i glazba u pozadini bili su dobitna kombinacija za izvrsni show program.