11.liga

rasprave o natjecanjima i aktualnostima u SOKAZ-u

Moderatori/ce: Moderatori,Predsjedništvo

Odgovorite
Poruka
Autor/ica
antispin

11.liga

#1 Post Postao/la antispin »

Ekipa Odre je definitivno veliki favorit 11 lige. U prvom kolu su očekivano pobijedili oslabljenu Elektru. Uz standardno dobru igru starog lisca Štefa Majdaka ,stabilnog Hojana i veliko pojačanje Godec Vladu rijetko koja ekipa če im se moći suprostaviti.Mislim da je prvo mjesto već rezervirano za Odru . :lux:
Brod

Re: 11.liga

#2 Post Postao/la Brod »

antispin je napisao/la:Ekipa Odre je definitivno veliki favorit 11 lige. U prvom kolu su očekivano pobijedili oslabljenu Elektru. Uz standardno dobru igru starog lisca Štefa Majdaka ,stabilnog Hojana i veliko pojačanje Godec Vladu rijetko koja ekipa če im se moći suprostaviti.Mislim da je prvo mjesto već rezervirano za Odru . :lux:

Bi se ti kladio na to?
Jer ja mislim da ti krivo mislis! :misli:
Ako ti je slaba pamet,moraš imat jaku kičmu!
antispin

#3 Post Postao/la antispin »

Čekam da se objave barem prva dva kola u 11. ligi.Nakon toga čemo vidjeti tko krivo misli.Možda si u pravu,vidjet čemo,a može pasti i oklada.
rope

#4 Post Postao/la rope »

pa sad vidim da je i Tumara u ovoj ligi....

podržavam Broda u njegovom stavu... :five:
antispin

#5 Post Postao/la antispin »

Brod i Rope, morate priznati da sam bio u pravu kad sam rekao da je Odra favorit 11. lige. Hojan je odlično odigrao najvažniju utakmicu protiv MS Dobrog dola i riješio prvenstvo. :lux:
rope

#6 Post Postao/la rope »

antispin je napisao/la:Brod i Rope, morate priznati da sam bio u pravu kad sam rekao da je Odra favorit 11. lige. Hojan je odlično odigrao najvažniju utakmicu protiv MS Dobrog dola i riješio prvenstvo. :lux:
:top: :top:

Istina.... prvo mjesto je osigurano... ostalo je formalnost....
mirus

#7 Post Postao/la mirus »

Bio sam na utakmici i vidio što u biti znači borba za prvo mjesto razreda.

Osim napete igre, izvrsnih poteza igrača obiju ekipa, prisutno je bilo i strašno psihološko nadmudrivanje.

Domaća publika Odri je puno značila.

Dodatna zanimljivost utakmice bila je i atmosfera oko dvorane. Zaštitnik župe Odra je sv. Juraj i na prostoru ispred dvorane odvijala se tokom cijelog susreta proslava uoči Jurjeva. Zvuk vatrogasne sirene na početku petog seta jednog od susreta mogao bi ući u anale sokaza. :)

Stolni tenis, psihološko nadmudrivanje i glazba u pozadini bili su dobitna kombinacija za izvrsni show program.
Odgovorite