SOKAZ forum
Ako koja momcad odustaje
Moderatori/ce: Moderatori,Predsjedništvo
Ako koja momcad odustaje
Postovani,
Ekipa Stk Gajec Drajf trazim ustupanje mjesta od 5-10 lige. Molimo da se javite na broj telefona 0992056292 Mato Rasic predsjednik kluba ili na broj telefona 0955158403 Ivan Kardum.
Ekipa Stk Gajec Drajf trazim ustupanje mjesta od 5-10 lige. Molimo da se javite na broj telefona 0992056292 Mato Rasic predsjednik kluba ili na broj telefona 0955158403 Ivan Kardum.
Zadnja izmjena: Vracko, dana/u sri svi 30, 2018 12:29 pm, ukupno mijenjano 1 put.
Ako koja momcad odustaje
Sve se dogovara s nadleznima, brojevi upisani
Ako koja momcad odustaje
Ajme kak ste nestrpljivi, Marko 
Ja bi s druge strane trebao tražiti neku ekipu iz 15.te ili 16.te lige da i mi jednom ostanemo u ligi

Ja bi s druge strane trebao tražiti neku ekipu iz 15.te ili 16.te lige da i mi jednom ostanemo u ligi
Ako koja momcad odustaje
Zdenko mi ostajemo u istom sastavu za 10 ligu, no imamo 3 nova igraca kojima trazimo ligu
.
Vi uvijek mozete krenuti iz zadnje lige, tamo imate sanse s tobom
Vi uvijek mozete krenuti iz zadnje lige, tamo imate sanse s tobom
Ako koja momcad odustaje
Tamo imamo najrealnije šanse da ne ispadnemo.
Vidi malo Gugin post gdje najavljuje koje ekipe vjerojatno neće igrati u 4,5 i 6.toj ligi pa ih probaj kontaktirat.
Vidi malo Gugin post gdje najavljuje koje ekipe vjerojatno neće igrati u 4,5 i 6.toj ligi pa ih probaj kontaktirat.
Ako koja momcad odustaje
Ništa preko reda ..i peuzimanju neke ekipe u
višoj lizi.
Morate ekipu "kupiti"od vlasnika koji se je raspao.
A obično se raspadnu i novoformirane ekipe.Tako ima ekipa koje stalno ispadaju i nemogu nikog pobijediti ,a stalno su u
visokim ligama.Vi nemrete ništa napraviti,nego naprijed idu ekipe
koje su u ligama pete,šeste,sedme itd.
Žišku...Ja mislim da je tako.....
pozdrav.....Silvać,pljuc...
višoj lizi.
A obično se raspadnu i novoformirane ekipe.Tako ima ekipa koje stalno ispadaju i nemogu nikog pobijediti ,a stalno su u
visokim ligama.Vi nemrete ništa napraviti,nego naprijed idu ekipe
koje su u ligama pete,šeste,sedme itd.
pozdrav.....Silvać,pljuc...