NOVI REZULTATI

SOKAZ forum
 <br />SOKAZ forum - Početna<br /> SOKAZ forum

FAQFAQ   PretražnikPretražnik   ČlanstvoČlanstvo   Korisničke grupeKorisničke grupe   RegistracijaRegistracija 
 ProfilProfil   Privatne porukePrivatne poruke   LoginLogin 

Odgađanje utakmica

Započnite novu temu   Odgovorite na temu    
SOKAZ forum - Početna
-> SOKAZ teme
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
King

PostPostano: sri vel 27, 2008 11:19 pm    Naslov : Odgađanje utakmica Citirajte i odgovorite

Dakle, imam jedno pitanjce za cijenjene forumaše...

Imamo situaciju u kojoj dva igrača (od tri prijavljena) nisu u mogućnosti odigrati ligašku utakmicu zbog službenog puta. Treći igrač naravno ne može odigrati istu sam. In love

Kakva je praksa, da li je utakmica automatski izgubljena ako protivnici ne pristaju na odgodu ili ima načina da ih se "uvjeri" (Bonk! Rocket launcher ) uz pomoć tijela Sokaza ili voditelja lige, te da se utakmica ipak odigra tjedan prije ili kasnije???

Jel na kraju krajeva ipak smo tu da bi igrali i rekreirali se, pa makar sa malim odmakom od redovnog rasporeda.
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
masterinsider

PostPostano: sri vel 27, 2008 11:59 pm    Naslov : Re: Odgađanje utakmica Citirajte i odgovorite

Članak 14.

Utakmica se može odgoditi samo u slučaju obostranog sporazuma i to u pravilu najkasnije do utorka u idućem tjednu. Ukoliko jedna od momčadi ne želi odgoditi utakmicu ona se mora odigrati u tom tjednu.

E moj Kralju, sve ovisi o njihovoj dobroj volji. Zato mi imamo 8 igraća, ništa nas nemože iznenaditi Thumbs up
nzoric

PostPostano: čet vel 28, 2008 8:20 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

Kralju,

Recite da je nakon tekme vasa 1. runda i druga ako bude nerjeseno, a drugu rundu placa izgubljeni..pa cak i da izgubite ili odigrate nerjeseno, sigurno ce te popiti barem dvije runde, sto i nije tak lose, zar ne!?

Slazem se sa svim gore sto si napisao i do sad mi nismo imali nekih vecih problema s odgodama tekmi, naravno i mi drugim ekipama izadjemo u susret ukoliko trebaju odgodu.

Iako se moze dogovoriti i neki termin prijepodnevni u subotu ili nedjelju (naravno teoretski) tako da vam se povecava broj mogucnosti.

Drzim fige da vam sve prodje dobro!

SP, Nedeljko
Cafe bar "Ante" Dugo Selo, 10. liga
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
Slick

PostPostano: čet vel 28, 2008 9:31 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

Sve ovisi o dobroj volji protivnika...
ako si ih dosad mazio i pazio onda nemaš problema, no ako nisi, onda si, dragi moj, nahebao Zubo
[Vrh]
rope

PostPostano: sub ožu 01, 2008 4:02 pm    Naslov : Re: Odgađanje utakmica Citirajte i odgovorite

mommo (napisa):

E moj Kralju, sve ovisi o njihovoj dobroj volji. Zato mi imamo 8 igraća, ništa nas nemože iznenaditi Thumbs up

kak igrate vama problem može biti jedino ako u zadnjem kolu ne dođete i da vam referent oduzme 5 bodova.... a i tad možda prvo mjesto Prvak u ligi nebi bilo neizvjesno Klanja se Klanja se Klanja se
[Vrh]
Zrinski

PostPostano: pon ožu 03, 2008 10:05 am    Naslov : Re: Odgađanje utakmica Citirajte i odgovorite

rope (napisa):

kak igrate vama problem može biti jedino ako u zadnjem kolu ne dođete i da vam referent oduzme 5 bodova.... a i tad možda prvo mjesto Prvak u ligi nebi bilo neizvjesno Klanja se Klanja se Klanja se

Nisam baš siguran, liga nam je jaka, a mi baš nešto i nismo u formi. Smile
[Vrh]
Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu    
SOKAZ forum - Početna
-> SOKAZ teme
Vremenska zona: GMT + 01:00.
Stranica 1 / 1.

Forum(o)Bir:  
Ne možete otvarati nove teme.
Ne možete odgovarati na postove.