SOKAZ forum
Traži se igrač
Moderatori/ce: Moderatori,Predsjedništvo
Traži se igrač
Ekipa HVIDR-a Dubrava I traži igrača.
Prostor za tekme i treniranje osigurani.
Kontakt:095/904-1209
Prostor za tekme i treniranje osigurani.
Kontakt:095/904-1209
Let the force be with you
Traži se igrač
Ja sam prošle sezone probao ući u ekipu Hvidre, ali sam pao na fizičkom testu.
Saša je "zaboravio" napisati da potencijalni kandidat mora savladati u 3 minute stazu s preprekama koju postavlja surovi Sale + napraviti 50 sklekova & 50 trbušnjaka u dodatne 2 minute.
U ekipi vlada čelična, vojna disciplina......vojna hunta, a rasprave s vrhovnim vođom Saletom - NEMA
Pao sam na trbušnjacima...
Saša je "zaboravio" napisati da potencijalni kandidat mora savladati u 3 minute stazu s preprekama koju postavlja surovi Sale + napraviti 50 sklekova & 50 trbušnjaka u dodatne 2 minute.
U ekipi vlada čelična, vojna disciplina......vojna hunta, a rasprave s vrhovnim vođom Saletom - NEMA
Pao sam na trbušnjacima...
The Only Way Is Up...rutinski
Traži se igrač
kaj nisi moral radit i IQ test,
Salence ti je prije dolazil u svečanoj uniformi i skvadri pred nos bacal taj pejper sa inteliđent kveščns ali niko to nije pušil jel mu je prag bil sobna temperatura,
jer ak rijese vise nije ni sam znal odgovore,
zato sad ima samo Rambo testove
Salence ti je prije dolazil u svečanoj uniformi i skvadri pred nos bacal taj pejper sa inteliđent kveščns ali niko to nije pušil jel mu je prag bil sobna temperatura,
jer ak rijese vise nije ni sam znal odgovore,
zato sad ima samo Rambo testove
Traži se igrač
Vas dvojica još uvijek ne možete prežaliti što uspjeli.
Naravno, nadam se da ostali pošteni kandidati neće nasjesti na takve provokacije.
Naravno, nadam se da ostali pošteni kandidati neće nasjesti na takve provokacije.
Traži se igrač
Da, moš si mislit.
Evo, uspio sam kriomice slikati prostoriju u kojoj se obavljaju Sašina takozvana "testiranja"

Evo, uspio sam kriomice slikati prostoriju u kojoj se obavljaju Sašina takozvana "testiranja"

The Only Way Is Up...rutinski
Traži se igrač
Nakon ovih poruka od vas dvojice genijalaca svi će se obeshrabriti, a ja više nemam nikoga za dril niti za poslati u Sibir.