SOKAZ forum
Nudim ekipu u 4. Ligi
Moderatori/ce: Moderatori,Predsjedništvo
Nudim ekipu u 4. Ligi
Kao sto pise u naslovu, nudim ekipu u 4. Ligi, za sve informacije zovite na: 098 912 5478
Nudim ekipu u 4. Ligi
Po koju cenu?
Nudim ekipu u 4. Ligi
Nudim orah više od vjeverice !! 
Nudim ekipu u 4. Ligi
Nama je to preslabo
Tamo me može dobiti samo 80% igrača
Tamo me može dobiti samo 80% igrača
The Only Way Is Up...rutinski
Nudim ekipu u 4. Ligi
I dalje se prodaje
Nudim ekipu u 4. Ligi
ili je loše ili preskupo....
inače bi se već prodalo
inače bi se već prodalo
Nudim ekipu u 4. Ligi
Sta ima bit lose kod ekipe, nije stvar da ne valhja, a sto se tice cijene, nije ni upita bilo tako da nije do toga, svi su vjerojatno poslozeni ili za 4. Ligu nema voljnih igraca
Nudim ekipu u 4. Ligi
Činjenica je da je za prvih 4.-5. ljiga ima vrlo malo igrača, pogotovo slobodnih ili onih koji mijenjaju ekipu.
To može objasniti situaciju da sam eto čak i ja u tom društvu
Po meni dolazi do većeg raslojavanja u kvaliteti (jačini) igrača negdje oko 6. ljige.
Zato su recimo od 3.-5. većinom prisutne ekipe koje već dugi niz godina igraju u istim sastavim i rijetko dolazi do preuzimanja ekipa u tim razredima.
Ali tko zna, prijave traju još par dana i možda Vjeverica otvori vrećicu sa žirevima & lješnjacima
To može objasniti situaciju da sam eto čak i ja u tom društvu
Po meni dolazi do većeg raslojavanja u kvaliteti (jačini) igrača negdje oko 6. ljige.
Zato su recimo od 3.-5. većinom prisutne ekipe koje već dugi niz godina igraju u istim sastavim i rijetko dolazi do preuzimanja ekipa u tim razredima.
Ali tko zna, prijave traju još par dana i možda Vjeverica otvori vrećicu sa žirevima & lješnjacima
The Only Way Is Up...rutinski
Nudim ekipu u 4. Ligi
Istina, u tim ligama je puno manje promjena nego od 10. Do 21.
Nudim ekipu u 4. Ligi
A kaj da kupim?Guga je napisao/la: Ali tko zna, prijave traju još par dana i možda Vjeverica otvori vrećicu sa žirevima & lješnjacima
Ono što već imam?
Nudim ekipu u 4. Ligi
Ma ovo je super ponuda za mlade igrace s velikim ambicijama, čak ako se i gubi u prvoj sezoni da se skupiti lijepo iskustvo, iako 4 liga nije svemir. Sigurno se da naučiti puno u ovim kvalitetnim mečevima.
Nudim ekipu u 4. Ligi
Vjerojatno se nitko ne želi dovesti u situaciju da ga "počokljavamo" ja i moj Kapetan Miki!

Nudim ekipu u 4. Ligi
Iiii prodanoooo moze lock