Nove Bryce gume...

želite li home-made drvo (objesivo o zid)? ili gumu koje nema u dućanima?

Moderatori/ce: Moderatori,Predsjedništvo

Odgovorite
Poruka
Autor/ica
Iceman

Nove Bryce gume...

#1 Post Postao/la Iceman »

di se mogu nabavit nove butterfly gume Bryce Speed FX, dal zna ko?

i dal ih ko ima vec?
I must not fear. Fear is the mind-killer. Fear is the little death that brings total obliteration. I will face my fear. I will permit it to pass over me and through me. And when it has gone past I will turn my inner eye to see its path. Where the fear has gone there will be nothing. Only I will remain.
Izra
Kontakt:

#2 Post Postao/la Izra »

sto ce ti to? ides u lov na slonove? :confused:
Iceman

#3 Post Postao/la Iceman »

hehe, sta oces reci, da su too much za mene imba igraca?:-)
:rofl: :rofl: :rofl:
I must not fear. Fear is the mind-killer. Fear is the little death that brings total obliteration. I will face my fear. I will permit it to pass over me and through me. And when it has gone past I will turn my inner eye to see its path. Where the fear has gone there will be nothing. Only I will remain.
Izra
Kontakt:

#4 Post Postao/la Izra »

pa nemam pojma kako igras, valjda i mozes to kontrolirati... ali cemu? jel ti stvarno potrebna sva ta brzina?
rope

#5 Post Postao/la rope »

Izra je napisao/la:pa nemam pojma kako igras, valjda i mozes to kontrolirati... ali cemu? jel ti stvarno potrebna sva ta brzina?
pri toj brzini adrenalinski udar je :woohoo: :woohoo: :woohoo:
Iceman

#6 Post Postao/la Iceman »

Izra je napisao/la:pa nemam pojma kako igras, valjda i mozes to kontrolirati... ali cemu? jel ti stvarno potrebna sva ta brzina?
da :top:

al ima i brzih, obican bryce je brzi ali on mi je prebrz i pretvrd, nije dobar za igru sa stola nego vise za od stola...bryce fx mi je taman pogodjena guma jer je malo meksa i hvatljivija, i za moj still igre, bekend samo serva i cvrsti pimpl, a forhend jaki i cvrsti 1vi spin koji rijetko ko vrati...

nego, da se vratimo mi na temu..jer iko igro sa ijednom novom nabrijanom butterfly gumom?
Izra
Kontakt:

#7 Post Postao/la Izra »

a forhend jaki i cvrsti 1vi spin koji rijetko ko vrati...
a ti stavi onda...

ali samo da znas da je taj stil igre krajnje nesportski i bm. :zubo:
Iceman

#8 Post Postao/la Iceman »

haha, a nis, onda moram pocet pimplat zicere po sredini stola... :rofl:
Odgovorite