SOKAZ forum
Trening...utorak..
Moderatori/ce: Moderatori,Predsjedništvo
Trening...utorak..
Netko za trening u utorak (09.10.). Mogu iza 18 sati...
Moze na pp
Koki
Moze na pp
Koki
Trening...utorak..
Nudim ti slijedeći utorak.
(16.10.)
(16.10.)
Trening...utorak..
Hvala na pozivu majstore no u utorak imam tekmu. Preporučujem se drugom prilikom...
Trening...utorak..
Ti si mu preslab, a bome je i mene otkantal (poslal sam mu pm)vjeverko je napisao/la:Nudim ti slijedeći utorak.
(16.10.)
Nije ni čudo kad vidi moje i tvoje rezultate
Olfo traži sparing, a bira ko "kraljevna na zrnu graška" nema tu sreće...
The Only Way Is Up...rutinski
Trening...utorak..
Mislio sam se i ja javit ali sam bio uvjeren da nisam taj kalibar 
Trening...utorak..
Markec to ti je pametno da se nisi javio.Mogao si doživjeti javno ponižavanje jer nisi školovan ni talentiran igrač (ja sam to već prošao), vrijeđanje, omalovažavanje i na kraju bi te Koki uvaljal u
katran i perje za kaznu zbog tvoje nečuvene drskosti, pa bi izgledal otprilike ovak :

S tobom nebi ni ja treniral
Daj se ti rađe drži svoje, koje ono...17. ljige
Šalim se naravno, ako budeš trebal propalog igrača 2. ljige za koji trening - javi...
katran i perje za kaznu zbog tvoje nečuvene drskosti, pa bi izgledal otprilike ovak :

S tobom nebi ni ja treniral
Daj se ti rađe drži svoje, koje ono...17. ljige
Šalim se naravno, ako budeš trebal propalog igrača 2. ljige za koji trening - javi...
Zadnja izmjena: Guga, dana/u sri lis 10, 2018 6:40 pm, ukupno mijenjano 4 puta.
The Only Way Is Up...rutinski
Trening...utorak..
Hahaha bas si me nasmijao. Nisam ja od onih koji se ljute. Moze ja sam za uvijek
Trening...utorak..
Guga prca....
Kad stavim ovakav oglas nitko se ne treba libiti javiti. Nisam strašan i znam se prilagoditi slabijem trening partneru. Dakle nitko nebu "nayebal"..
. Važno mi e da mi nije predaleko i da mogu taj dan. ...
Kad stavim ovakav oglas nitko se ne treba libiti javiti. Nisam strašan i znam se prilagoditi slabijem trening partneru. Dakle nitko nebu "nayebal"..
Trening...utorak..
Kako se osjećaš kad te Guga prca?
Trening...utorak..
Dinko, obzirom na godine sex vam je previše na pameti. Prekomjerne količine Viagre nisu dobre za zdravlje...
Trening...utorak..
Samo sam ljubomoran.
Trening...utorak..
Nakon četiri dana čekanja već sam se ohladio.
Trening...utorak..
Ako je netko za trening u utorak ili srijedu (14. i 15.05.) nek se javi...