15. liga proljeće 2008

najnoviji neslužbeni rezultati

Moderatori/ce: Moderatori,Predsjedništvo

Odgovorite
Poruka
Autor/ica
dkiri

15. liga proljeće 2008

#1 Post Postao/la dkiri »

Ajde da konačno otvorim tu famoznu 15. ligu kada niko drugi neće.Nadam se da neću biti usamljen.Za sada rezultat tak-tak.Čekamo da nam Štefek proigra a onda držite gaće.Pozdrav
rope

Re: 15. liga proljeće 2008

#2 Post Postao/la rope »

dkiri je napisao/la:Ajde da konačno otvorim tu famoznu 15. ligu kada niko drugi neće.Nadam se da neću biti usamljen.Za sada rezultat tak-tak.Čekamo da nam Štefek proigra a onda držite gaće.Pozdrav
glavno je da ste maznuli "goste iz galaksije", ostalo će već doći samo po sebi.... ja navijam da ostanete u 15. ligi... tak da nas ugostite najesen....

osim ak ne želite da se nađemo u 16oj....
rope

#3 Post Postao/la rope »

Bravo Vrhovec!!!
:s: :s: :s: :s: :s: :s: :s:
:cheer: :cheer: :cheer: :cheer:
:lux: :lux: :lux: :lux: :lux: :lux:

na uvjerljivoj pobjedi :cekicem: :cekicem: :cekicem: protiv HSTKJT92

bjež'te iz te lige jer ne želimo igrati protiv vas na jesen....
dundo bumbo

#4 Post Postao/la dundo bumbo »

Što da ti kažem, ipak nismo smjeli od policije izgubiti. Bilo bi to ipak previše. Sljedeća nam je utakmica najvažnija, igramo protiv uljeza, pardon Cestodoma, u našoj dvorani i to kao gosti, što i nije tako loše. Još kad ih travaroši u Pešći napucaju ovaj tjedan, bit će još bolje. Što je s vama, Pero, stvarno još niste odigrali peto kolo?
rope

#5 Post Postao/la rope »

jere je napisao/la:Što je s vama, Pero, stvarno još niste odigrali peto kolo?
danas 6, sutra 5 i vraćamo se tamo gdje nam je mjesto....
dkiri

#6 Post Postao/la dkiri »

Konačno da se neko javi u ovoj crnoj rupi.Pozdrav Jere, misliš da bi Cestodom mogao sutra ,,pasti ,, Tekma je u 18.00 a navijači su uvijek dobrodošli (šteta kaj nismo bliže hebiga).Bez obzira na rezultat dečki će biti počašćeni pa makar i kolom(moramo stavit unutra malo crnjaka prije tekme možda ih ufati).Pozdrav i tebi Rope.Vidim da je početak ,,strašan,, neka tako bude do kraja pa se vidimo na jesen(bar se nadam)
rope

#7 Post Postao/la rope »

dkiri je napisao/la:Pozdrav i tebi Rope.Vidim da je početak ,strašan,, neka tako bude do kraja pa se vidimo na jesen(bar se nadam)
i ja se tome nadam i još kod vas na gostovanje u Pešću, pa doma kući pjevajući....

ostat ćete vi u ligi, ne bojim se ja za vas... samo ne mogu skužiti zakaj je Štefek tak slab....

moram vam aktivirat forum 15. lige da na jesen bude više sudionika u raspravama o utakmicama, komentarima i ostalom....
dkiri

#8 Post Postao/la dkiri »

Sory Jere , pali mi bez ispaljena metka.Svaka čast dečki su bolji .Nadam se da ih budete dobili, ako ne pa život ide dalje. Valjda čemo ostati u 15 da dočekamo Peru i ekipu da vidimo tko je bolji za plavim stolom a bogami i na šanku(zmam da je Jere tu glavni ,postoji dokumentacija,,). Pozdrav iz Pešče.
rope

#9 Post Postao/la rope »

dkiri je napisao/la:pa se vidimo na jesen(bar se nadam)
mi smo svoje ostvarili... ako ne bude mijenjanja u rasporedu ulazimo umjesto "Baš me briga" i gostujemo kod vas u 7 kolu (kraj studenog)...

al živi bili pa vidjeli
rope

#10 Post Postao/la rope »

:cheer: Čestitke Vrhovcu na osvojenom 3. mjestu :cheer:

5:5 sa Omni-jima, taman toliko kolko treba,

mislio sam pratiti vaš meč da vidim buduće protivnike (Omni), ali je na susjednom stolu bila puno zanimljivija utakmica :rolleyes:
Odgovorite