SOKAZ forum
15. liga proljeće 2008
Moderatori/ce: Moderatori,Predsjedništvo
15. liga proljeće 2008
Ajde da konačno otvorim tu famoznu 15. ligu kada niko drugi neće.Nadam se da neću biti usamljen.Za sada rezultat tak-tak.Čekamo da nam Štefek proigra a onda držite gaće.Pozdrav
Re: 15. liga proljeće 2008
glavno je da ste maznuli "goste iz galaksije", ostalo će već doći samo po sebi.... ja navijam da ostanete u 15. ligi... tak da nas ugostite najesen....dkiri je napisao/la:Ajde da konačno otvorim tu famoznu 15. ligu kada niko drugi neće.Nadam se da neću biti usamljen.Za sada rezultat tak-tak.Čekamo da nam Štefek proigra a onda držite gaće.Pozdrav
osim ak ne želite da se nađemo u 16oj....
Bravo Vrhovec!!!
na uvjerljivoj pobjedi
protiv HSTKJT92
bjež'te iz te lige jer ne želimo igrati protiv vas na jesen....
na uvjerljivoj pobjedi
bjež'te iz te lige jer ne želimo igrati protiv vas na jesen....
- dundo bumbo
Što da ti kažem, ipak nismo smjeli od policije izgubiti. Bilo bi to ipak previše. Sljedeća nam je utakmica najvažnija, igramo protiv uljeza, pardon Cestodoma, u našoj dvorani i to kao gosti, što i nije tako loše. Još kad ih travaroši u Pešći napucaju ovaj tjedan, bit će još bolje. Što je s vama, Pero, stvarno još niste odigrali peto kolo?
Konačno da se neko javi u ovoj crnoj rupi.Pozdrav Jere, misliš da bi Cestodom mogao sutra ,,pasti ,, Tekma je u 18.00 a navijači su uvijek dobrodošli (šteta kaj nismo bliže hebiga).Bez obzira na rezultat dečki će biti počašćeni pa makar i kolom(moramo stavit unutra malo crnjaka prije tekme možda ih ufati).Pozdrav i tebi Rope.Vidim da je početak ,,strašan,, neka tako bude do kraja pa se vidimo na jesen(bar se nadam)
i ja se tome nadam i još kod vas na gostovanje u Pešću, pa doma kući pjevajući....dkiri je napisao/la:Pozdrav i tebi Rope.Vidim da je početak ,strašan,, neka tako bude do kraja pa se vidimo na jesen(bar se nadam)
ostat ćete vi u ligi, ne bojim se ja za vas... samo ne mogu skužiti zakaj je Štefek tak slab....
moram vam aktivirat forum 15. lige da na jesen bude više sudionika u raspravama o utakmicama, komentarima i ostalom....
Sory Jere , pali mi bez ispaljena metka.Svaka čast dečki su bolji .Nadam se da ih budete dobili, ako ne pa život ide dalje. Valjda čemo ostati u 15 da dočekamo Peru i ekipu da vidimo tko je bolji za plavim stolom a bogami i na šanku(zmam da je Jere tu glavni ,postoji dokumentacija,,). Pozdrav iz Pešče.