SOKAZ forum
Tražim(o) igrača za 6. ligu !!
Moderatori/ce: Moderatori,Predsjedništvo
Nakon avanture u 4. ligi ekipa SINNI prelazi u malo mirnije vode, i dalje pod mojim vodstvom, te tražimo pojačanje za proljetni dio prvenstva.
Ostajemo u istom sastavu s time da nam Zlatko i Mićo neće moći previše igrati, Zlatko zbog zdravstvenih razloga, dok će Mićo odigrati prvih par kola i onda odlazi raditi na more.
Da još malo predstavim ekipu;
Zadovoljan sam da su se i Davor i Mićo pred kraj sezone adaptirali na 4. ligu i napravili dvice i nadam se da će nam ova liga biti po mjeri.
Koliko sam vidio, i 6. liga će biti jaka,
možda ćemo se morati boriti za ostanak, možda ćemo se uspjeti boriti za odlazak gore, ali u svako kolo, bez obzira tko stajao sa druge strane stola ulazimo sa planom za pobjedu.
Od kandidata očekujem motiviranost, dolazak na treninge (barem na par od 30-tak koji će biti organizirani).
E da, bilo bi dobro da zna igrati u paru jer tu baš i nismo najjači
Kontakt na 098/920-3871 ili odgovorom na ovu temu ..
Ostajemo u istom sastavu s time da nam Zlatko i Mićo neće moći previše igrati, Zlatko zbog zdravstvenih razloga, dok će Mićo odigrati prvih par kola i onda odlazi raditi na more.
Da još malo predstavim ekipu;
Zadovoljan sam da su se i Davor i Mićo pred kraj sezone adaptirali na 4. ligu i napravili dvice i nadam se da će nam ova liga biti po mjeri.
Koliko sam vidio, i 6. liga će biti jaka,
možda ćemo se morati boriti za ostanak, možda ćemo se uspjeti boriti za odlazak gore, ali u svako kolo, bez obzira tko stajao sa druge strane stola ulazimo sa planom za pobjedu.
Od kandidata očekujem motiviranost, dolazak na treninge (barem na par od 30-tak koji će biti organizirani).
E da, bilo bi dobro da zna igrati u paru jer tu baš i nismo najjači
Kontakt na 098/920-3871 ili odgovorom na ovu temu ..
Spin + Vracko = spoji i pobijedi! 
Pričekajmo još malo,55 je napisao/la:Spin + Vracko = spoji i pobijedi!
možda Vracko pronađe bolju ekipu a mi boljeg igrača
Marko odlično igra i stalno napreduje, bio bi vam dosta od koristi jer biste bili svi sličnih mogućnosti u borbi za bilo što...
Dobro vam je imati jednog "travaša" u ekipi, bilo bi vam doista veselo!
Tko je jamio je jamio
može lock
može lock